haarimport.nl- Logo - Beoordelingen

haarimport.nl
Beoordelingen:

152 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.746 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gebruik de verfproducten al jaren! Ivm verhuizing kan ik het niet meer zelf ophalen daarom laat ik het versturen. En die levering gaat heel snel, de volgende dag heb ik het al in de bus. Geweldig!

Meest relevante negatieve beoordeling

1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De door mij bestelde stekers zijn niet meer te verkrijgen. Ik kreeg een email met de vraag of ik andere stekers wil of dat het door mij betaalde bedrag van € 15,85 teruggestort moet worden. Ik het voor terugstorting gekozen, maar tot op heden heb ik de € 15,85 niet ontvangen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor haarimport.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
ET
Els T.
Rotterdam
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vind de producten erg goed
Beoordeling melden
CV
Conny v.
's-Graveland
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MD
Mieke D.
Ridderkerk
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke klantenservice, snelle levering zal hier zeer zeker vaker kopen !
Beoordeling melden
YB
Yvonne B.
Capelle aan den IJssel
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van mijn v . Baerle wax altijd goede aanbiedingen
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ben zeer tevreden over mijn bestelling hoef niets te verbeteren
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super winkel!!!! Fijn personeel ook in Schiedam en Naakdwijk
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Probleem snel op gelost !
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Blij

Ik ben erg tevreden
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AS
a.p. s.
schiedam
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb de shampoo nu twee keer gebruikt en hoor al meteen of ik mijn haar heb geverfd, nee hoor is een wonder shampoo! Rode gloed is aardig er uit.
Beoordeling melden