haarimport.nl- Logo - Beoordelingen

haarimport.nl
Beoordelingen:

145 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.687 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 dec. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
haarimport.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling al snel in huis, bleek dat er te weinig potjes haarverf inzaten. 1 potje i.p.v. 4. Gebeld, gelijk de juiste medewerker aan de lijn. Wist al gelijk over welke bestelling het ging! Direct de andere potjes nagestuurd. Volgende dag in huis! Top service! Ik ga hier vaker bestellen. Ook hele scherpe prijzen op Manic Panic haarverf!

de meest kritische beoordeling

3 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik had gevraagd waarom de korting er niet was afgehaald bij mijn bestelling en mijn klantenkaart niet was bijgewerkt via de mail maar totaal geen reactie terug van hun mogen ontvangen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor haarimport.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prettige communicatie en super snelle verzending. Dit was de eerste keer dat ik hier wat bestelde maar kan het zeker aanbevelen.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering product precies zoals omschreven echt een fijn bedrijf om je haar producten te bestellen
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel ontvangen en een mooie product, exact zoals omschreven!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

snelle levring

snelle levering
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid order
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tot nu toe had ik Link-D producten besteld. Ze kwamen mooi op tijd. Producten bevallen prima. Ik ga zeker meer bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van haarimport.nl
1 feb. 2024
Beste Lijnie, Bedankt voor je bestelling en positieve review. Super fijn dat je tevreden bent over onze Link-D producten. We zien je graag snel terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Haarimport
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling geplaatst, produkten snel ontvangen. Prima service.
Beoordeling melden
Antwoord van haarimport.nl
1 feb. 2024
Beste Carl, Bedankt voor je bestelling en positieve review. Fijn dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. We zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Haarimport
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Blij met de producten en sneller levering TOP!!!
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk en heel snel Helemaal Top!!!
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid van het verzenden perfect
Beoordeling melden
Antwoord van haarimport.nl
4 jan. 2024
Beste Joke, Bedankt voor je bestelling en positieve review. Super fijn dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. Hopelijk heb je al een mooie krullenbos kunnen maken met de nieuwe aankoop :) We zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Haarimport
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Groot assortiment en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van haarimport.nl
1 feb. 2024
Beste Rehanna, Bedankt voor je bestelling en positieve review. Super fijn dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. We zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Haarimport
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijzen en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van haarimport.nl
1 feb. 2024
Beste Marjoleine, Bedankt voor je positieve feedback! Blij dat je tevreden bent met onze goede prijzen en snelle levering. We zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Haarimport
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle services

Snelle, goede en goedkope service
Beoordeling melden
Antwoord van haarimport.nl
4 jan. 2024
Beste Nurten, Bedankt voor je bestelling en positieve review. Super fijn dat je tevreden bent over onze service en producten. We zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Haarimport
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel goed op de hoogte gehouden
Beoordeling melden
Antwoord van haarimport.nl
16 jan. 2024
Beste Joyce, Bedankt voor je positieve review. Super fijn dat je tevreden bent over onze service en producten. Wij helpen je altijd graag :) Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Haarimport
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Je bestelling is snel in huis.
Beoordeling melden
Antwoord van haarimport.nl
16 jan. 2024
Beste Linda, Bedankt voor je vijf-sterren beoordeling. Bliksemsnelle levering 🚀daar houden we van! We zien je graag weer terug in onze webshop :) Met vriendelijke groet, Haarimport
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel ondanks drukte
Beoordeling melden
Antwoord van haarimport.nl
4 jan. 2024
Beste Wil, Bedankt voor je positieve review. Super fijn dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. Hopelijk tot snel in de webshop! Met vriendelijke groet, Haarimport