Toolnation Nederland- Logo - Beoordelingen

Toolnation Nederland

1.378 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden44.631 beoordelingen in totaal

18 sep 2024
Als u materiaal aanbied die op stock is volgens de site. Dit ook daadwerkelijk kunnen leveren, en niet telkens zeggen dat het niet op stock is en dan zoveel weken moeten wachten hierop. Als je er direct voor betaald moet je direct kunnen leveren ook.

8 nov 2023
Ik heb op 27-10 een behoorlijke hoveelheid gereedschap gekocht bij Toolnation. Ik heb voor toolnation gekozen. Opdat zij bij veel van hun producten aangeven direct te kunnen leveren. Deze 2 woorden "Direct leverbaar" scheppen bij mij de verwachting dat iets direct wordt verzonden en dat het opvoorraad ligt. Dus levertijd max 1a 2 werkdagen. Bij Toolnation betekend direct leverbaar binnen 4 werkdagen leveren. Helaas kwam mijn bestelling verdeeld over 4 leveringen op 3 verschillende dagen binnen. "(niet zo milieu vriendelijk)". Toen ik na 2 dagen met de klantenservice contact op kwam werd ik gewezen op de kleine lettertjes. Mijn doel van mijn belletje met de klantenservice was initieel om te vragen hoe lang het zou duren voordat de bestelling gelevrd zou worden. om vervolgens de bestelling nogmaals te doen voor mijn compagnon. Maar door de houding van de klantenservice medewerker heb ik er toch voor gekozen om mijn bestelling bij een andere partij neer te leggen. Jammer voor toolnation.

Beoordelingen voor Toolnation Nederland

Resetten
26 jan 2024

Foutieve levertermijn

De toestellen die voorradig waren zijn pas na zeven dagen geleverd. Als ook het e-mailverkeer is nooit beantwoord geweest met vragen in verband met de levering.
17 apr 2024

Langzame verzending, terugsturen moeilijk

Op de website staat dat het artikel voorradig is maar het heeft een week geduurd voor het verzonden was. Nu proberen te retourneren maar dat gaat ook moeilijk.
14 mei 2024
Hele slechte service en ik koop daar nooit meer iets. Ze nemen geen retouren aan bij zakelijke aankoop. Ze verkopen rotzooi en dat heeft mij €362,- gekost.
9 feb 2024
Deftige klantenservice! Alsook x aantal keer moeten bellen voor pijn pakket alleen maar geld kwijt. Ik ben zelfstandig en jullie zijn een goeie klant kwijt
19 apr 2024
SLECHTE SERVICE!!! Spullen die niet voldeden volgens verwachting konden niet eens terug retour gestuurd worden!!!!! Koop hier echt NOOIT meer!!!!!!!!
25 mrt 2024

Product was op voorraad maar werd pas week later verzonden

Product was op voorraad. Wordt pas een week later geleverd zonder communicatie van hun. Zelf contact opgenomen en alleen naar vage antwoorden terug.
2 feb 2024
heb vlak na de bestelling order geannuleerd via klantenservice wegens foutieve bestelling en dit werd niet aanvaard. Bestelling werd toch opgestuurd
16 jan 2024

Trage levering en slecht bereikbaar

Heel moeilijk om met toolnation in contact tw komen, en levering duurde niet 2 to 3 werkdagen zoals bij bestellen weergegeven, maar bijna 2 weken
7 dec 2023

Echt top mensen

Geweldig antwoord op mijn beoordeling… ik voel me zooo persoonlijk benaderd alsof jullie er echt iets om geven… ik heb hier echt zoveel aan…. NOT!
2 apr 2024
Direct leverbaar is niet direct leverbaar. Duurt 2 weken voordat je het binnen hebt. Normaal geen probleem maar nu had ik het echt direct nodig.
17 mei 2024
Op site stond levering 2 a 3 dagen ik heb pas na 7 dagen ontvangen en ik kon ook zelf niet gaan halen, en ik had lijn boorhamer dringend nodig
27 mrt 2024

prijs manipulatie…

ik koop iets van 241€,als ik enkele minuten later kijk op dezelfde site kost dit opeens maar 232€ voor hetzelfde,dus geen correcte prijzen
14 jun 2024
Ik heb laser besteld waar in webshop levertijd 2-5 werkdagen is. Het is nu 2 weken en is steeds niet binnen. Geen bericht hierover gehad.
13 jun 2024
Nooit is een bestelling optijd geleverd, werkelijk nooit. Artikelen worden extreem groot verpakt, enorm zonde van de ruimte en afval!!
21 mei 2024
Diverse items besteld die 'direct leverbaar' waren. Maar in de praktijk duurt het een week en langer tot het materiaal geleverd wordt.
29 mrt 2024
Geen informatie over levertijden. de info die gegeven wordt is levertijd twee dagen en in werkelijkheid is dat 8 dagen. Jammer.
14 jun 2024
Heel slecht hier bestel ik nooit meer bestelling op voorraad maar een week zitten wachten bovendien misleidend met gratis accu
2 apr 2024
toestel ontvangen dat niet werkt, op eigen kosten moeten terug sturen, verder nog geen feedback terug gekregen over toestel
21 apr 2024
1 bestelling in 3x ontvangen inclusief andere artikelen en rommel in de dozen. Niet serieus genomen klacht (mijn ervaring)
15 mrt 2024
Op website staat levering 3-5werkdagen. Een maand na bestelling had ik het apparaat nog steeds niet na meerdere reminders