dehuidshop.nlReviews

: 115Uitstekend

4,75

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
dehuidshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dehuidshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
dehuidshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dehuidshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor dehuidshop.nl

16 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

115 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor dehuidshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 jul. 2022
De volgende dag het product al binnen en kreeg extra product samples.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022 
van Jes r.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2021
de bestelling was s avonds besteld en de volgende dag kwam het pakketje netjes verpakt aan op ons adres. heel fijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jan. 2022
Super snelle levering. Mogelijkheid voor achteraf betalen via klarna vond ik fijn.
Beoordeling melden
Antwoord van dehuidshop.nl
29 jan. 2022
Beste S, Dank je wel voor je mooie beoordeling en veel plezier met je product. Hartelijke groeten, Marian
 Geverifieerde beoordeling
28 jan. 2022
Correcte levering, was wel langer onderweg dan voorzien en belooft.
Beoordeling melden
Antwoord van dehuidshop.nl
29 jan. 2022
Beste S, Dank je wel voor je mooie beoordeling hier zijn we heel blij mee. Ik heb het ook nog even nagekeken en zag dat je pakje wel op dezelfde dag verzonden was, zoals bij beloven. Voor de bezorging zijn wij helaas afhankelijk van de snelheid van de post en kunnen wij geen beloftes over doen, dit doen wij dan ook niet. Momenteel is het ontzettend druk bij de post waardoor de bezorging een vertraging kan oplopen en ik zag dat het weekend er tussen zat. Dit is de reden dat het wat langer duurde. Ik wil je bedanken voor je vertrouwen en wens je veel plezier met het product. Hartelijke groeten, Marian
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2022
Snel verzonden, goed verpakt en leuke testers erbij.
Beoordeling melden
Antwoord van dehuidshop.nl
29 jan. 2022
Beste A, Bedankt voor je mooie beoordeling en geniet van je producten. Hartelijke groeten, Marian
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2021 
goed product
Beoordeling melden
Antwoord van dehuidshop.nl
10 nov. 2021
Dank je wel voor je mooie beoordeling. Je ontvangt van ons een shoptegoed van 100 euro. Neem je even contact met ons op? Veel shopplezier namens team Dermaskin.
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 apr. 2022 
van D S.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2021
Beoordeling melden
Antwoord van dehuidshop.nl
2 jan. 2022
Proficiat Marion je mag contact met ons opnemen om je 100 euro shoptegoed in ontvangst te nemen. Veel shopplezier namens team Dermaskin
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2021
Beoordeling melden