OnePlus-shop.nl/nl- Logo - Beoordelingen

OnePlus-shop.nl/nl
Beoordelingen:

86 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden365 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goei hoesje voor men oneplus 8 met kaarthouder op de achterkant. Ik ben content!

de meest kritische beoordeling

29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Screenprotector voor de Oneplus7 Pro besteld, opzicht prima alleen zijn de randen te smal en zit er een gaatje waar een selfie camera zou moeten zitten, echter heeft de OnePlus7 Pro een uitschuifbare selfie camera. Lijkt er dus op dat dit gewoon de OnePlus7 screenprotector is, niet de Pro versie. Terwijl dat wel duidelijk in de beschrijving staat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor OnePlus-shop.nl/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(3)
(3)
(4)
Resetten
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Veel verzendmailtjes en verkeerde merk

Ik kreeg denk ik wel 5 mailtjes over het verzenden van m'n bestelling. Ook klopte het merk niet van m'n screenprotector. Wel snel in huis!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
Wordt beoordeeld
geen reactie ontvangen tot op heden
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
3 dagen geleden
We zullen contact met je opzoeken om je kwestie op te lossen. Excuus voor het ongemak! Groeten Daniel van OnePlus-shop
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Week geleden besteld en nog niet binnen
Beoordeling melden
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het pakje heeft 4 dagen weg geweest
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
11 dec 2023
Bedankt voor uw review. U besteld rond Black Friday en de post werd overspoeld. Gelukkig is alles nog goed aangekomen :) Groeten Daniel - OnePlus-shop
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Screenprotector voor de Oneplus7 Pro besteld, opzicht prima alleen zijn de randen te smal en zit er een gaatje waar een selfie camera zou moeten zitten, echter heeft de OnePlus7 Pro een uitschuifbare selfie camera. Lijkt er dus op dat dit gewoon de OnePlus7 screenprotector is, niet de Pro versie. Terwijl dat wel duidelijk in de beschrijving staat.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
30 nov 2023
Gaan we samen naar kijken, dit hoort niet! Bedankt voor het melden. Groeten Daniel van OnePlus-shop.nl
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik had 3 artikelen besteld, 1 niet gekregen en wel betaald, geen reactie op vraag hieromtrent

Ik had 3 artikelen besteld. Eén zat niet in het pakket. ik heb al diverse emails hierover geschreven naar jullie, maar nog nooit een antwoord gekregen terwijl alles wel betaald is.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
13 dec 2023
Hoi Greet, Je kunt ons het beste bereiken via whatsapp via de website. Het nummer daarvoor is +316 1566 1010 Ik heb je zojuist een bericht via whatsapp gestuurd om dit op te lossen, excuses voor het ongemak! Groeten Daniel van OnePlus-shop
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
My package has not arrived. Someone else signed for me, not my signature.
Beoordeling melden
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb niks ontvangen en ik heb tot nu toe nog niks terug gehoord.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
30 nov 2023
Hoi Lieke, Bedankt voor je review in uitzonderlijke gevallen raakt PostNL iets kwijt. Als het goed is heeft mijn collega merel je ondertussen een nieuwe set kosteloos opgestuurd. Nogmaals excuses voor het ongemak, helaas was dit buiten onze macht. We hadden natuurlijk wel iets sneller mogen reageren, excuses daarvoor! Groeten Daniel van OnePlus-shop.nl
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering duurde langer dan aangegeven. Kwaliteit hoesje is matig
Beoordeling melden
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Screenprotector mat - geeft pixels
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
11 dec 2023
Hoi Wies, Het beeld wordt inderdaad iets minder scherp met het gebruik van een matte screen protector. Het wordt als het goed is ook iets rustiger voor de ogen, het is een keuze wij zijn in ieder geval fan :) Mocht ik je ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag! Groeten Daniel - OnePlus-shop