OnePlus-shop.nl/nl- Logo - Reviews

140 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden614 reviews in totaal

OnePlus-shop.nl/nl- Logo - Reviews

OnePlus-shop.nl/nl

140 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden614 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met OnePlus-shop.nl/nl. Klanten zijn overwegend positief over de snelle en correcte levering, het eenvoudige en overzichtelijke bestelproces en de duidelijke website. Ook de prijs-kwaliteitverhouding en het ruime aanbod worden gewaardeerd. Daarnaast wordt de snelle en oplossingsgerichte support als positief ervaren. Toch zijn er verbeterpunten: enkele klanten melden vertraagde of niet-ontvangen bestellingen, klachten over hoesjes en screenprotectors van mindere kwaliteit en het ontbreken van antwoord van de support. Ook worden onduidelijkheden op de website genoemd en missen sommigen originele of kleurrijke producten.

Reviews voor OnePlus-shop.nl/nl

Goede shop, bagger product

Over de levering van Oneplus-shop valt weinig op te merken, artikelen worden snel en netjes verpakt geleverd. De Mocolo UV screen protector daarentegen bleek de snelste manier om 20 euro in de vuilnisbak te gooien. Het tubetje UV lijm blaast bubbels die daarna onmogelijk onder het glas vandaan te krijgen zijn, met als gevolg overal UV lijm en een curved edge screenprotector die zich telkens aan de randen lostrekt. Rommel.
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
Hoi Rob, Bedankt voor je review! Ik ga contact met je opnemen om te zorgen dat je alsnog een goede scherm beschermer van ons ontvangt! Komt goed! Groeten Daniel

Negatieve ervaring alsnog prettig opgelost

Ik had aanvankelijk een negatieve review, maar na contact met OnePlus-shop werd mij duidelijk dat er sprake was van overmacht. Het probleem rond het leveren van het bestelde werd alsnog tot wederzijdse tevredenheid opgelost. Dank voor deze klantvriendelijke afhandeling.
QR code op de verpakking leidt niet naar juiste instructie. Na wat Google werk, de juiste instructie gevonden. I.t.t. screenprotectors die erop geplakt worden, zit deze (met UV lijm/lamp) naadloos, strak en als origineel!

Tevreden!

Een door mij besteld product zou volgens Post.nl geleverd zijn maar is nooit aangekomen. One plus shop pakte dit adequaat op. Ik kreeg snel reacties via Whatsapp en het product is nogmaals verzonden en was binnen een paar dagen ontvangen. Top. Afspraak is indien het 1ste product alsnog afgeleverd wordt ik deze terug stuur middels een gratis retour etiket.
Alles is prima verlopen. Het was tijdens het bestellen even niet duidelijk of wel of geen verzendkosten berekend zouden worden, maar door gaan gaf uitsluitsel.
FK
Fred K.
Mooi aanbod, veel relevante keus, goede kwaliteit en snel bezorgd
Snel verzonden en een goed product
Snelle levering Goede prijs Kwalitatief product
Altijd tip top in orde.
snelle levering betrouwbaar goede prijs
Prima service en snelle levering
Het zou fijn zijn als er wat meer originele OnePlus producten verkrijgbaar zouden zijn, zoals voorheen wel het geval was. Ik mis bijvoorbeeld originele laders en kabels die ik bij andere webshops wel kan vinden. Verzending was wel snel.
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
Hoi Jochem, Bedankt voor je review en feedback! Wij gaan zeker kijken naar de mogelijkheden! Groeten Daniel
Doen wat ze zeggen. Duidelijke website. Vlotte en correcte bezorging.
Makkelijk een bestelling plaatsen en ook snel geleverd
Top en correct
Snelle levering.

Verzendingen zijn altijd snel.
heel vlot om te bestellen en snel ontvangen bedankt