OnePlus-shop.nl/nl

633 reviews in totaal   136 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle en betrouwbare levering, de kwaliteit van de producten, en het behulpzame en snelle optreden van de klantenservice. Ook het eenvoudige bestelproces, de duidelijke website, de goede prijsstelling en het ruime aanbod van beschikbare producten worden gewaardeerd. Aan de andere kant zijn er klachten over vertraagde of niet-geleverde bestellingen, tegenvallende of defecte producten, het soms uitblijven van reactie of onvoldoende hulp van de klantenservice, en verwarring bij het bestelproces of het kiezen van producten. Daarnaast wordt het ontbreken van originele OnePlus producten als een gemis ervaren.

ReviewsOnePlus-shop.nl/nl

Mooi hoesje, snelle verzending

Makkelijk het juiste product te vinden, zeer snelle verzending en levering. De gebruiksaanwijzing voor de screenprotector is helaas onvoldoende. Het hoedje is mooi en van goede kwaliteit.

Goede shop, bagger product

Over de levering van Oneplus-shop valt weinig op te merken, artikelen worden snel en netjes verpakt geleverd. De Mocolo UV screen protector daarentegen bleek de snelste manier om 20 euro in de vuilnisbak te gooien. Het tubetje UV lijm blaast bubbels die daarna onmogelijk onder het glas vandaan te krijgen zijn, met als gevolg overal UV lijm en een curved edge screenprotector die zich telkens aan de randen lostrekt. Rommel.

Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl

Hoi Rob, Bedankt voor je review! Ik ga contact met je opnemen om te zorgen dat je alsnog een goede scherm beschermer van ons ontvangt! Komt goed! Groeten Daniel
Great products and customer service. I really appreciate them and would definitely order from them again.

Negatieve ervaring alsnog prettig opgelost

Ik had aanvankelijk een negatieve review, maar na contact met OnePlus-shop werd mij duidelijk dat er sprake was van overmacht. Het probleem rond het leveren van het bestelde werd alsnog tot wederzijdse tevredenheid opgelost. Dank voor deze klantvriendelijke afhandeling.
QR code op de verpakking leidt niet naar juiste instructie. Na wat Google werk, de juiste instructie gevonden. I.t.t. screenprotectors die erop geplakt worden, zit deze (met UV lijm/lamp) naadloos, strak en als origineel!

Tevreden!

Een door mij besteld product zou volgens Post.nl geleverd zijn maar is nooit aangekomen. One plus shop pakte dit adequaat op. Ik kreeg snel reacties via Whatsapp en het product is nogmaals verzonden en was binnen een paar dagen ontvangen. Top. Afspraak is indien het 1ste product alsnog afgeleverd wordt ik deze terug stuur middels een gratis retour etiket.
Snelle levering, kwaliteit/prijs goed, zeer tevreden met producten
Goed alleen de levering duurde mijn inziens wat lang
Alles is prima verlopen. Het was tijdens het bestellen even niet duidelijk of wel of geen verzendkosten berekend zouden worden, maar door gaan gaf uitsluitsel.
F K
Fred K.
Mooi aanbod, veel relevante keus, goede kwaliteit en snel bezorgd

Goeie prijs snelle levering

Goeie prijs, snelle levering
Snel verzonden en een goed product
Alle was perfect.
Snelle levering Goede prijs Kwalitatief product