OnePlus-shop.nl/nl
Beoordelingen:

75 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden339 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goei hoesje voor men oneplus 8 met kaarthouder op de achterkant. Ik ben content!

de meest kritische beoordeling

29 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Screenprotector voor de Oneplus7 Pro besteld, opzicht prima alleen zijn de randen te smal en zit er een gaatje waar een selfie camera zou moeten zitten, echter heeft de OnePlus7 Pro een uitschuifbare selfie camera. Lijkt er dus op dat dit gewoon de OnePlus7 screenprotector is, niet de Pro versie. Terwijl dat wel duidelijk in de beschrijving staat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor OnePlus-shop.nl/nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
(15)
(3)
Resetten
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service na verkoop
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Screenprotector mat - geeft pixels
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
11 dec. 2023
Hoi Wies, Het beeld wordt inderdaad iets minder scherp met het gebruik van een matte screen protector. Het wordt als het goed is ook iets rustiger voor de ogen, het is een keuze wij zijn in ieder geval fan :) Mocht ik je ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag! Groeten Daniel - OnePlus-shop
29 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Screenprotector voor de Oneplus7 Pro besteld, opzicht prima alleen zijn de randen te smal en zit er een gaatje waar een selfie camera zou moeten zitten, echter heeft de OnePlus7 Pro een uitschuifbare selfie camera. Lijkt er dus op dat dit gewoon de OnePlus7 screenprotector is, niet de Pro versie. Terwijl dat wel duidelijk in de beschrijving staat.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
30 nov. 2023
Gaan we samen naar kijken, dit hoort niet! Bedankt voor het melden. Groeten Daniel van OnePlus-shop.nl
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles verlopen naar wens
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
30 nov. 2023
Fijn, bedankt voor de review :) Groeten Daniel van OnePlus-shop.nl
17 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na een bestelling te hebben geplaatst heb ik een week gewacht tot het brievenbus pakketje kwam. Toen maar eens een mail gestuurd en warempel iets later is het verzonden, raarrrr. Niks meer gehoord, zelfs niet een sorry vergeten ofzo.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
30 nov. 2023
Bedankt voor de review, als je ons bij je volgende bestelling een berichtje stuurt zullen we het goedmaken d.m.v. een kortingscode. Ik zie net dat je bestelling wel is afgeleverd maar dat er wel een vertraging in de verzending ervan zat. Excuses daarvoor! Groeten Daniel van OnePlus-shop.nl
20 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede levering. Niet zo vlot als toegezegd.

Goed product, goede prijs. Levering was niet zo vlot als beloofd. In de bestelmail staat: "Wat nu? De volgende stap is dat we jouw bestelling gaan inpakken en verzenden. Dit doen wij op werkdagen tot 23:30. Hier krijg je in een aparte mail nog melding van." De bestelling is op een dinsdag rond 21:00 verricht. Toch werd de bestelling een dag later pas verzonden.
Beoordeling melden
6 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle eenvoudige levering

Het product was op voorraad en is snel geleverd als brievenbus pakket. Aanbrengen was eenvoudig, maar ik vind dat de werking vanhet touchscreen behoorlijk wordt beperkt door deze screenprotector
Beoordeling melden
5 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had pakket wel veel later dan men op de site schreef
Beoordeling melden
1 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
28 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering duurde langer dan aangegeven. Kwaliteit hoesje is matig
Beoordeling melden
27 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
3 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Reactie helpdesk

Beoordeling aangepast na reactie vanuit helpdesk.
Beoordeling melden
5 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en makkelijk
Beoordeling melden