OnePlus-shop.nl/nl- Logo - Beoordelingen

OnePlus-shop.nl/nl
Beoordelingen:

86 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden365 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goei hoesje voor men oneplus 8 met kaarthouder op de achterkant. Ik ben content!

de meest kritische beoordeling

29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Screenprotector voor de Oneplus7 Pro besteld, opzicht prima alleen zijn de randen te smal en zit er een gaatje waar een selfie camera zou moeten zitten, echter heeft de OnePlus7 Pro een uitschuifbare selfie camera. Lijkt er dus op dat dit gewoon de OnePlus7 screenprotector is, niet de Pro versie. Terwijl dat wel duidelijk in de beschrijving staat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor OnePlus-shop.nl/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(59)
(17)
Resetten
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Het hoesje voelt wel glad, maar begin eraan te wennen. Kleur is mooi lichtblauw, dus hou hem wel.
Beoordeling melden
FK
Fred K.
Arnhem
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Professioneel, hoge kwaliteit, mooie keus, uitgebreide informatie, betrouwbaar en snel
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge levering mooi hoesje goeie communicatie
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering!
Beoordeling melden
CC
C. C.
Zetten
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

het is een prachtig toevoeging voor mijn telefoon

het iseen prachtig
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
3 dagen geleden
Nice, 5 sterren! Bedankt daarvoor. Groeten Daniel van OnePlus-shop
KF
Kristiaan F.
Dendermonde
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor de sterren, daar doen we het voor :) Fijne dag! Groeten Daniel van OnePlus-shop
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor de waardering. Veel plezier met je bestelling! Groeten Daniel van OnePlus-shop
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne communicatie, producten zijn zoals op de site afgebeeld en bij retour van deel van de bestelling snel geld terug.
Beoordeling melden
RV
Ron v.
Hendrik-Ido-Ambacht
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed&snel

Goede variatie aan artikelen voor wat ik nodig had; goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering, efficient verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
26 mrt 2024
Bedankt voor je review. Kwaliteit is inderdaad wat bij ons erg belangrijk is. Veel plezier met je bestelde producten en tot ziens. Groeten Daniel - OnePlus-shop
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
26 mrt 2024
Bedankt voor je review, veel plezier met je OnePlus accessoires :) Groeten Daniel - OnePlus-shop
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
26 mrt 2024
Fijn om te horen dat je blij bent met onze service, we doen ons best. Veel plezier met je bestelde producten. Groeten Daniel - OnePlus-shop