OnePlus-shop.nl/nl- Logo - Beoordelingen

OnePlus-shop.nl/nl
Beoordelingen:

96 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden378 beoordelingen in totaal  

4,50
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goei hoesje voor men oneplus 8 met kaarthouder op de achterkant. Ik ben content!

Meest relevante negatieve beoordeling

29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Screenprotector voor de Oneplus7 Pro besteld, opzicht prima alleen zijn de randen te smal en zit er een gaatje waar een selfie camera zou moeten zitten, echter heeft de OnePlus7 Pro een uitschuifbare selfie camera. Lijkt er dus op dat dit gewoon de OnePlus7 screenprotector is, niet de Pro versie. Terwijl dat wel duidelijk in de beschrijving staat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor OnePlus-shop.nl/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(67)
(19)
Resetten
KF
Kristiaan F.
Dendermonde
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
22 mei 2024
Bedankt voor de sterren, daar doen we het voor :) Fijne dag! Groeten Daniel van OnePlus-shop
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
22 mei 2024
Bedankt voor de waardering. Veel plezier met je bestelling! Groeten Daniel van OnePlus-shop
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne communicatie, producten zijn zoals op de site afgebeeld en bij retour van deel van de bestelling snel geld terug.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
26 mrt 2024
Bedankt voor je review, veel plezier met je OnePlus accessoires :) Groeten Daniel - OnePlus-shop
RV
Ron v.
Hendrik-Ido-Ambacht
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
26 mrt 2024
Fijn om te horen dat je blij bent met onze service, we doen ons best. Veel plezier met je bestelde producten. Groeten Daniel - OnePlus-shop
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed&snel

Goede variatie aan artikelen voor wat ik nodig had; goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering, efficient verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
26 mrt 2024
Bedankt voor je review. Kwaliteit is inderdaad wat bij ons erg belangrijk is. Veel plezier met je bestelde producten en tot ziens. Groeten Daniel - OnePlus-shop
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, goei hoesje

Snelle levering en goei hoesje voor men oneplus 8 met kaarthouder op de achterkant. Ik ben content!
Beoordeling melden
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na een bestelling te hebben geplaatst heb ik een week gewacht tot het brievenbus pakketje kwam. Toen maar eens een mail gestuurd en warempel iets later is het verzonden, raarrrr. Niks meer gehoord, zelfs niet een sorry vergeten ofzo.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
30 nov 2023
Bedankt voor de review, als je ons bij je volgende bestelling een berichtje stuurt zullen we het goedmaken d.m.v. een kortingscode. Ik zie net dat je bestelling wel is afgeleverd maar dat er wel een vertraging in de verzending ervan zat. Excuses daarvoor! Groeten Daniel van OnePlus-shop.nl
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede levering. Niet zo vlot als toegezegd.

Goed product, goede prijs. Levering was niet zo vlot als beloofd. In de bestelmail staat: "Wat nu? De volgende stap is dat we jouw bestelling gaan inpakken en verzenden. Dit doen wij op werkdagen tot 23:30. Hier krijg je in een aparte mail nog melding van." De bestelling is op een dinsdag rond 21:00 verricht. Toch werd de bestelling een dag later pas verzonden.
Beoordeling melden