10 sep 2024
Helaas waren de cartridges niet bruikbaar. Of dat aan de cartridges of de printer lag is niet duidelijk, maar de oplossing met retour en creditering is keurig afgehandeld.
Website duidelijker maken, ik had hp aangeklikt en daarna mijn serienummer van de printer en de nummers van mijn cartridges en ben er toen vanuit gegaan dat ik de originele cartridges bestelde maar ik kreeg deze niet. Ik wil absoluut geen namaak omdat ik bij mijn vorige printer hiermee problemen kreeg. Heb deze nu terug gestuurd. Jammer een hoop gedoe.
Bedankt voor je recensie! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze scherpe prijzen en snelle service. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Veel plezier met je aankoop!
Groet Tom
Bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons product en de snelle levering. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Veel plezier met je aankoop!
17 uur geleden
Altijd alles top in orde, waarvoor onze hartelijke dank, Lucien.
Bedankt voor je mooie recensie! We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met onze service. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop!
Groet Tom
Bedankt voor je positieve recensie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze telefonische service. We staan altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!
Groet Tom
Bedankt voor je positieve recensie! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop!