alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

alleeninkt.nl
Beoordelingen:

4.582 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden80.712 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een waanzinnig goed service team! Ik wilde mijn HP printer én de nieuwe cartridge al weggooien, toen deze mensen me net zo lang hielpen totdat ik weer kon printen. Toen bleek dat de cartridge (waarschijnlijk door mij) vernield was, ontving ik gratis een nieuw exemplaar. Vanaf nu koop ik al mijn inkt bij AlleenInkt.

Meest relevante negatieve beoordeling

6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website duidelijker maken, ik had hp aangeklikt en daarna mijn serienummer van de printer en de nummers van mijn cartridges en ben er toen vanuit gegaan dat ik de originele cartridges bestelde maar ik kreeg deze niet. Ik wil absoluut geen namaak omdat ik bij mijn vorige printer hiermee problemen kreeg. Heb deze nu terug gestuurd. Jammer een hoop gedoe.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(43)
(3)
(25)
Resetten
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website duidelijker maken, ik had hp aangeklikt en daarna mijn serienummer van de printer en de nummers van mijn cartridges en ben er toen vanuit gegaan dat ik de originele cartridges bestelde maar ik kreeg deze niet. Ik wil absoluut geen namaak omdat ik bij mijn vorige printer hiermee problemen kreeg. Heb deze nu terug gestuurd. Jammer een hoop gedoe.
Beoordeling melden
RK
Rob K.
Etten-Leur
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd besteld is morgen in huis. Mooie slogan om klanten te trekken, maar zorg ook dat je dat dan ook doet. Controleer of de orders idd zijn opgehaald door de koerier, en informeer de klant. Dan kun je praten over service...
Beoordeling melden
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Deze inkt is niet geschikt voor mijn HP printer. Hij weigert elke printopdracht. Jammer, en zonde van mijn geld.
Beoordeling melden
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beste, Ik heb vorige week een bestelling geplaatst, en we zijn een week verder en ik heb nog steeds niets ontvangen, ik heb eveneens al een mail gestuurd waar ik zelf nog geen reactie op heb gehad, dit was mijne eerste keer en het zal dan ook mijne laatste keer zijn dat ik iets bestel. Service egg er n dikke NUL 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Beoordeling melden
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betere service in het weekend. Mijn printer loopt door de nieuwe cartridges van 123 vast op vrijdagavond. Email gestuurd. Krijg pas op maandag respons m.a.w. ik had heel het weekend niets kunnen doen. Ik heb er iemand anders bij moeten halen op vrijdag omdat ik a-technisch ben. Die heeft de printer weer aan de praat gekregen.
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op website wordt huismerk printer HP als alternatief aangeboden voor het orginele merkt. Eerst achteraf na bestelling blijkt dat er heel veel nutaties moeten worden verricht om om de HP printer te omzeilen. Kortom als leek lukt mij dat niet . De bestelling ligt derhalve op het bureau niets te doen
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
levering binnen de 24 uur , dus niet ik heb de woensdag morgen besteld en het is pas toe gekomen op maandag , en betalen na levering ging ook niet , het was op voorhand te betalen , dus jullie uitleg op de site is niet juist .
Beoordeling melden
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Spijtige beloftes

"voor 24h00 besteld , morgen bij u thuis " ??? dat is jullie verhaal . Besteld op woensdag 05 juli ; geleverd op maandag 10 juli Vier dagen hier zitten wachten : SUPER
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vlottere mogelijkheid om klantenservice…

Vlottere mogelijkheid om klantenservice te bereiken bij problemen / Mogelijkheid tot terugsturen van inktpatronen voor printer indien niet goed en dit kosteloos
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
de matras is qua afmetingen goed, het enige nadeel is dat hij enerzijds hoger en anderzijds lager is, maar ik had geen tijd om hem terug te sturen
Beoordeling melden
26 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas duurde levering 2 dagen langer, telkens gaf DHL aan dat het eraan kwam, maar was toch 2 dagen later dan voorzien.
Beoordeling melden
AS
Arend S.
Drachten
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging door DHL was zeer slecht.Er werd niet aangebeld.Ik was wel thuis.Er werd gewoon een briefje in de bus gestopt,
Beoordeling melden
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Trage levering!

De producten zijn goed maar de levering laat zeer lang op zich wachten: een week, wel lang niet te kinnen printen.
Beoordeling melden
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending beter belofte nakomen. ‘S-middags besteld en na 2 dagen ontvangen is niet conform belofte op website
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

zie mails van mij en nooit…

zie eerdere mails van mij en nooit antwoord bestellingen voor de epson zijn niet compatibel met mijn epson.
Beoordeling melden
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerd product geleverd en geen reactie

Verkeerd product geleverd en als je hierover contact opneemt dan hoor je helemaal niets. Slechte service.
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
21 okt 2023
Beste, Door een storing binnen onze klantenservice portaal heeft een reactie op uw klacht iets langer op zich laten wachten dan u van ons gewent bent. Onze collega's hebben inmiddels uw e-mail in goede orde ontvangen en beantwoord. We lossen dit probleem uiteraard zo snel mogelijk op. We kijken uit naar uw reactie, bij Alleeninkt.nl staan we altijd voor u klaar! Onze excuses voor het ervaren ongemak. ^IH
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Huismerk Epson 603 XL inktcartridges cyaan + magenta + geel heel weinig kleur printen. Erg gauw leeg !!!
Beoordeling melden