19 nov 2023
Werkelijkwaar een prachtige ketting nog mooier dan ik had verwacht. Gezien bij Maxime Meiland tijdens de Meilandjes. Was direct verkocht.
Vind leuk dat de initialen niet aan oogjes zitten maar aan een mooie bevestiging dat maakt het samen met de koordketting gewoon een práchtige ketting! En heb al het een ander bij Vedder en Vedder gekocht de kwaliteit blijft ook gehandhaafd. Zeer mooie sieraden qualitatief prachtig! Hopelijk krijgen jullie her en der de 9 karaat lijn ook weer terug. Keep it up ladies🤩
Er wordt beweerd dat oorbellen niet geretourneerd kunnen worden om hygiënische redenen, dit zou in de algemene voorwaarden staan. In de algemene voorwaarden staat echter:
"Het herroepingsrecht geldt in afwijking van 6.1 niet voor de volgende Producten:
Verzegelde Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, zoals oorbellen en Producten die verwijderd zijn uit/van de originele verpakking."
Gezien de oorbellen niet verzegeld waren, zouden ze gewoon retour aangenomen moeten worden. Dit is ook gebruikelijk bij andere merken. Daarnaast zijn de oorbellen niet hetzelfde, 1 glanst en de ander is dof in het midden. Dat verschil oogt niet mooi. Ik ben teleurgesteld in vedder en vedder en nog in afwachting van verdere reactie.
Het armbandje was zo klein dat het wel een kindermaatje leek. De sieraden zijn niet geschikt voor de Hollandse vrouw met een (klein) maatje meer!
Retourneren is op eigen kosten!
3 okt 2024
Levertijd komen ze niet na
2 sep 2024
12 jun 2024
Tot bestelling top, daarna stroperig
Tot het plaatsen van de bestelling ging het top! Daarna bleek dat het product niet op voorraad was en vervolgens werd m'n bestelling zonder mijn weten geannuleerd. Bij nieuwe bestelling is het versneld opgepakt en was levering zeer snel.
18 jun 2024
Goedemiddag,
Dank voor je review! Wat vervelend om te horen dat er miscommunicatie is ontstaan over de voorraad en het doorzetten van de order, onze oprechte excuses hiervoor.. Fijn om te horen dat we het alsnog goed hebben kunnen oplossen voor je en je tevreden was over de verwerkings- en levertijd. We wensen je veel plezier met de manchetknopen.
Fijne dag en hopelijk tot een volgende keer!
21 apr 2024
De klant op de hoogte houden qua levering. Je kan nergens bekijken hoever ze zijn met je bestelling. Voor gouden sieraden vind ik dit persoonlijk geen goede service.
22 apr 2024
Goedemiddag,
Dank voor je review! We begrijpen zeker dat dit jammer is, echter communiceren we vooraf altijd de productie- en levertijden op dat moment via onze site. Deze pagina wordt ook voortdurend ge-update, zodat deze verwerkingstijden altijd actueel zijn. Voor een tussentijdse update over je bestelling kun je uiteraard altijd onze klantenservice bereiken. Wij schakelen dan met liefde met onze productieafdeling, om je op dat moment direct een indicatie te kunnen geven over het afronden van het productieproces en het verzenden van je order.
Fijne dag en alsnog graag tot een volgende keer!
3 dec 2023
Ik hoop het. Ik heb mijn bestelling helaas nog niet mogen ontvangen
16 jan 2024
Goedemiddag,
Dank voor je review en wat vervelend om te horen dat je de bestelling nog niet ontvangen hebt! Dit is uiteraard niet de bedoeling. We lossen dit uiteraard graag goed voor je op, heb je hierover al even contact gehad met onze klantenservice?
16 jan 2024
Vindt de levertijd echt te lang duren.
29 jan 2024
Goedemorgen,
Dank voor je review! Wat vervelend om te horen dat je ontevreden bent over de levertijd. Vanwege de enorme drukte hebben we onze productietijd tijdelijk moeten verlengen, uiteraard doen wij ons uiterste best om alle orders zo snel mogelijk te produceren voor een versnelde verwerkingstijd. Nogmaals excuus voor het ongemak.
12 mei 2024
14 mei 2024
Goedemorgen,
Dank voor je review! We horen graag of we hierin iets kunnen betekenen voor je, zou je contact willen opnemen met onze klantenservice? We helpen je dan graag verder hiermee.