Gecertificeerd sinds: 11 feb 2023
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en tijdige levering van hun bestellingen. De mooie afwerking en duurzame kwaliteit van de sieraden wordt geprezen, evenals het mooie design en de uitstraling van de producten. De service wordt als uitstekend, behulpzaam en vriendelijk ervaren, en de persoonlijke aandacht en het meedenken bij bestellingen worden zeer gewaardeerd. Ook de communicatie met het bedrijf wordt als vriendelijk, duidelijk en prettig beschreven.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsVedder & Vedder
Fijne website, mooi product.
Fijne website, was even in twijfel door wat reviews, maar gezien het verhaal achter V&V toch besteld. Ketting met de letters is erg mooi en hopelijk ook van goede kwaliteit gezien het bedrag. Werd binnen de afgesproken tijd afgeleverd, de verpakking was helaas wel gedeukt en het inpakpapier daardoor gedcheurd. Hier kan V&V niet veel aan doen, maar DHL wel. Het was prima verpakt namelijk. Aankomend weekend als kado geven, ben benieuwd naar de reactie!
Top service!
Ik heb best een aantal vragen gesteld, en jullie hebben me daarbij hartstikke goed geholpen.
Over wat er wel en niet mogelijk was met mijn aangeleverde vingerafdrukken. Dat waardeerde ik heel erg. Gebeld, gemaild, ik kreeg altijd keurig antwoord.
Top service!
Nogmaals bedankt voor al jullie hulp! Het is heel mooi geworden....
Nancy
Dankbaar voor mijn persoonlijke sieraad
Een tijdje gezocht naar een mooie ketting ter nagedachtenis aan ons verloren kindje.
Bij jullie gevonden en te personaliseren met een persoonlijk tintje. Heel veel dank daarvoor!!! Ontzettend blij met het resultaat en precies wat ik zocht.
Mogelijke verbetering: een preview van hoe je sieraad eruit komt te zien met opdruk.
Prachtig: Dochter en kleindochter draag ik nu altijd mee
Wat een prachtige armband heb ik ontvangen en wat snel! Complimenten voor het tussendoor op de hoogte houden over mijn bestelling, dat kunnen velen een voorbeeld aan nemen, dat doen jullie ontzettend goed! De namen van mijn dochter en kleindochter heb ik door jullie erin laten graveren en het resultaat is nog mooier dan ik had verwacht! Super blij mee!!!!
Top service!
Ik had een fout gemaakt bij het insturen van het ontwerp en ondanks dat ik al een mail had dat de order in behandeling was genomen, werd er meegedacht en konden we het samen nog oplossen. Daarnaast snelle afhandeling en de persoonlijke ontwerpen zijn perfect gelukt.
Hele mooie ketting, snel verzonden, veel keus. Alleen hoop ik dat deze ketting wel langer dan 1 jaar mee gaat. Elke keer breekt de ketting namelijk. En ben wel ontzettend fan van deze sieraden, dus probeer het elke keer weer. Dit is ketting nummer 4 en hoop echt dat het materiaal van de ketting deze keer lang meegaat en lang goed blijft.
Ongelofelijk snelle en vriendelijke klantenservice. Zora is een topper! Hartstikke goed en snel geholpen mijn vragen. Uiteindelijk was het cadeau extreem snel geleverd en viel het heel erg in de smaak. Dank jullie wel!
Ik heb een ketting met de vingerafdruk van mijn overleden opa besteld en wat zijn jullie daar betrokken en netjes mee omgegaan, de service was uitstekend, de ketting was ontzettend snel geleverd en hij is prachtig. Heel erg blij met dit waardevolle accessoire!
De service, klantvriendelijkheid en snelheid van verzenden en ontvangen. Jammer dat de kortingscode niet geldig was die ik had ontvangen voor mijn verjaardag op dit artikel.
Goede omschrijving van het product, snelle verzending en mooie verkapping. Van kennissen vernomen dat het bedeltje dat wij hebben besteld, kan verkleuren. Maar dat hebben wij nog niet ervaren.
Iedereen was zo geduldig en behulpzaam wat uit eindelijk voor zo mooi persoonlijke verassing is geworden voor onze kleindochter.
Ik ben zeer tevreden. Mooie sieraden, ik ben heel blij met de armbandje voor mijn kleindochter. Goeie communicatie!
Positieve ervaring. Goede instructie/hulp na Contact. Aanmelden van de reparatie daardoor ook soepel, duurde wel iets langer voor deze was goedgekeurd. Maar al met al heel positief en netjes allemaal
Altijd snelle verzending en ben erg blij met het armbandje voor mijn dochter!
Zeer tevreden
Wauw!! Zo’n mooi sieraad geleverd zoals altijd. Daarnaast ook goede service!
Bij de maten stond aangegeven 0-3 jaar en 4-8 jaar. Als mijn kindje anderhalf is zou ik het vreemd vinden om voor de 4-8 jaar te kiezen. Maar nu ik het heb ontvangen denk ik had ik maar wel voor de grotere versie gekozen. Ik vind hem echt heel klein. Om hem om te doen moet hij op het aller loste waardoor je vervolgens amper de knoopjes kan pakken om het ietsje strakker te maken.
Prachtige sieraden. Als je besteld, komt het altijd zoals ze beloven. Hele prettige en goede service. Ik shop graag op de website van Vedder en Vedder.
Super snelle reactie van klantenservice en een prachtige ketting!
Prijs kwaliteit verhouding vind ik niet oké
De goldplated armband met geboortebloem is erg geel qua goudkleur en valt duidelijk op tussen m’n andere armbanden. Het touwtjesarmbandje is zelfs op de kleinste stand groot
Positieve ervaringen
Snelle leveringen, fijn en behulpzaam contact met de klantenservice. Mooie kwaliteit.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Vedder & Vedder
Bezoek websiteOver