Certificaat voor horloge.nl

No. X0445AF7BB89CA6B3E857F41AACFEA679
 

Geldig vanaf
19-02-2018
Geldig tot
18-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor horloge.nl



Uitstekend

4.76/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.996 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft horloge.nl al 8.415 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
17-06-2019
Precies goed
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 18-06-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
17-06-2019
Netjes verpakt Snelle levering en een mooi klokkie Ik ben blij
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 18-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
15-06-2019
17-06-2019
Goie medewerker een leuk bedrijf
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 18-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
17-06-2019
Product was op voorraad en volgens de aangegeven tijd bezorgd.
Alles was in orde dus geen contact met de klantenservice nodig.
Ik zou deze site aan iedereen aanraden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
16-06-2019
Snelle levering top
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
16-06-2019
Mooi horloge en leuk dat je het gratis in cadeaupapier kan laten verpakken
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
16-06-2019
Alles zoals het hoort
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
16-06-2019
Top
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
16-06-2019
Snelle levering. Mooi horloge
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Graag gedaan natuurlijk en als u nog eens wat nodig heeft, dan horen wij dat graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
15-06-2019
Supersnelle levering
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank En neemt u gerust contact met ons op als u nog verdere vragen heeft. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
15-06-2019
Vandaag besteld morgen in huis .
Ze doen wat ze beloven prima service
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
15-06-2019
Alles perfect. Fijne website waar je op het type nummer van horloge het juiste bandje kan vinden. Snelle levering. Goede service.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
15-06-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
15-06-2019
Mooier dan verwacht
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
15-06-2019
Super snelle service en een goed website, duidelijk
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u. Wij blijven altijd bezig om de site en de bestellingen nog verder te optimaliseren en het zo prettig mogelijk te maken voor de gebruiker. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
15-06-2019
Correct en snel.
Grote sortering.
4.00
Goed

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
15-06-2019
Prima, super snel
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Graag gedaan natuurlijk en als u nog eens wat nodig heeft, dan horen wij dat graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
15-06-2019
Tevreden met product en levering
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank En neemt u gerust contact met ons op als u nog verdere vragen heeft. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
15-06-2019
Goede levering en fijn dat er een brief bij zat hoe de bandjes vervangen moesten worden.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
15-06-2019
Prima Snel en voldoet aan verwachtingen
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
15-06-2019
Er zat een onderdeel niet bij mijn bestelling.
Dit werd gelijk keurig opgelost, enorm bedankt voor de goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
15-06-2019
Top geregeld.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
15-06-2019
Het horloge netjes de volgende dag na bestelling geleverd.
3.67
Goed

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
15-06-2019
Uitstekende service & mooie produkten
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
15-06-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Graag gedaan natuurlijk en als u nog eens wat nodig heeft, dan horen wij dat graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
15-06-2019
Volgende dag geleverd
4.33
Goed

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank! En neemt u gerust contact met ons op als u nog verdere vragen heeft. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
14-06-2019
Wat heb ik aan de kortingsbon als ze toch niet geldig zijn
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Deze had natuurlijk moeten werken, tenzij deze verlopen was. U kunt de code ter controle opsturen naar onze cs afdeling, zij zullen dan een gepaste oplossing aanbieden. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
14-06-2019
duidelijke website, scherpe prijzen en zeer snelle levering
4.33
Goed

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u. Wij blijven altijd bezig om de site en de bestellingen nog verder te optimaliseren en het zo prettig mogelijk te maken voor de gebruiker. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
14-06-2019
Ging prima. Ik vind alleen het horlogebandje wel erg duur, maar daar kunnen jullie niet zo veel aan doen denk ik.
4.00
Goed

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Wij proberen onze producten zo scherp mogelijk in de markt te zetten, maar we blijven hierin ook afhankelijk van de verkoopprijs van de fabrikant. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
14-06-2019
Snelle levering en goed verpakt.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 17-06-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
13-06-2019
Snel, netjes verpakt
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-06-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
13-06-2019
Mijn horloge bandje op de afgesproken tijd binnen gekregen. Past perfect, alleen jammer dat er geen pinnetjes bijzetten.
4.67
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-06-2019
Beste heer, mevrouw, De ene leverancier levert wel de pinnen en de andere niet. Maar mocht u een paar pinnen nodig hebben, dan kunt u natuurlijk contact opnemen met onze cs afdeling en zij zullen u een paar pinnen toesturen. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
13-06-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
13-06-2019
Snel geleverd prachtig horloge
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
12-06-2019
Tot 2 x bevestiging van levering, 11-6 en 12-6. Nu melding dat pakketje onvindbaar is.
1.00
Slecht

horloge.nl antwoordt: 14-06-2019
Beste heer, mevrouw, Helaas hebben wij geen invloed op het leverproces en blijven wij afhankelijk van de postbezorger hierin. Natuurlijk gaan wij wel contact met hen opnemen en zorgen dat u uw bestelling krijgt. Excuses voor het ongemak. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
11-06-2019
Snel en perfect geleverd
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-06-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
11-06-2019
prima geregeld, volgende keer weer bij horloge.nl
4.00
Goed

horloge.nl antwoordt: 14-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
10-06-2019
Levering binnen de afgesproken tijd, horloge voldoet prima aan de beschrijving
4.67
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 11-06-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
10-06-2019
Aankoop, levering en product uitstekend en met de service heb ik geen ervaring want alles is vlot verlopen.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 11-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
09-06-2019
Snel en vlot verzonden.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 11-06-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

horloge.nl klantbeoordeling

horloge.nl

Horloge kopen bij dé horlogespecialist

horloge.nl werd op 19-02-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Horloge.nl is dé online specialist in merkhorloges, waar service en kennis van zaken voorop staan. Horloge.nl heeft een uitgebreid assortiment aan dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges in alle prijsklassen. Een horloge kopen doet u daarom gemakkelijk en veilig in onze online winkel. Of u kunt langskomen in een van onze winkels in Rotterdam en Breda.

Contact
Willebrordusstraat 16
3037TR Rotterdam
Nederland
info@hwg.nl
horloge.nl
Winkel-exploitant
Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 16
3037TR Rotterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dhr. M. Diephuis
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met horloge.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.