Certificaat voor horloge.nl

No. X0445AF7BB89CA6B3E857F41AACFEA679
 

Geldig vanaf
19-02-2018
Geldig tot
18-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor horloge.nl



Uitstekend

4.75/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.179 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft horloge.nl al 9.283 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
14-10-2019
Snel geleverd. Goedkoper dan een andere leverancier
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 15-10-2019
Beste heer, mevrouw, Graag gedaan natuurlijk en als u nog eens wat nodig heeft, dan horen wij dat graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
14-10-2019
Super service
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 15-10-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
14-10-2019
Prima en duidelijke website en goed georganiseerd
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 15-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
14-10-2019
banaan
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 15-10-2019
Beste heer, mevrouw, Een gezond stukje fruit, niets mis mee! Groet, Serviceteam horloge.nl

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
14-10-2019
super
4.00
Goed

horloge.nl antwoordt: 15-10-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
14-10-2019
Op het horloge zat niet meer de originele plastic bescherming en er zaten wat vlekjes op, dus of het horloge was een showmodel, of het was al eens geretourneerd oid.
Voor de rest alles ok, snelle levering en netjes (beschermd) verpakt.
4.33
Goed

horloge.nl antwoordt: 15-10-2019
Beste heer, mevrouw, Onze kwaliteitscontrole zet alle horloges op tijd. Wellicht dat zij een vlek hebben laten zitten en het beschermhoesje zijn vergeten. Excuses in dat geval. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
13-10-2019
6 jaar eerder een horloge gehad
Om die reden weer bij u ook nu een
Correcte wijze van aflevering.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
13-10-2019
Prima Service
Groet & dank
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
12-10-2019
Originele horlogeband Tommy Hilfiger besteld. Volgende dag geleverd.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u. Wij blijven altijd bezig om de site en de bestellingen nog verder te optimaliseren en het zo prettig mogelijk te maken voor de gebruiker. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
12-10-2019
Very Good
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank! En neemt u gerust contact met ons op als u nog verdere vragen heeft. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
12-10-2019
Good Services
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Graag gedaan natuurlijk en als u nog eens wat nodig heeft, dan horen wij dat graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
12-10-2019
Snelle service
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
12-10-2019
service zoals het hoort
4.00
Goed

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
12-10-2019
Keurig een mailtje ontvangen met de mededeling dat het product weer aanwezig was. Bezorging zoals gezegd. Dus keurig de afspraken na gekomen.
4.00
Goed

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
12-10-2019
Super service, product en levering
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
11-10-2019
Ruime keuze en een zeer snelle ongecompliceerde levering
4.67
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
11-10-2019
gewoon goed geleverd
4.33
Goed

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank! En neemt u gerust contact met ons op als u nog verdere vragen heeft. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
11-10-2019
Bandje besteld. Levering de volgende dag. Product ziet er op eerste gezicht goed uit. Bij e-mailbevestiging netjes een instructievideo bijgevoegd.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Graag gedaan natuurlijk en als u nog eens wat nodig heeft, dan horen wij dat graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
11-10-2019
snel en betrouwbaar
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
11-10-2019
Prima
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
11-10-2019
Levering binnen beloofde termijn. Netjes verpakt. Niks mis mee...
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
11-10-2019
De hele bestelling klopt
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
10-10-2019
Snel en perfect
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 11-10-2019
Beste heer, mevrouw, Graag gedaan natuurlijk en als u nog eens wat nodig heeft, dan horen wij dat graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
10-10-2019
Zeer snelle en goede levering, echter bijgeleverde Kadookaart is niet te activeren bij volgende aankoop.
4.00
Goed

horloge.nl antwoordt: 11-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank! En neemt u gerust contact met ons op als u nog verdere vragen heeft. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
10-10-2019
Snelle levering horlogeband. Goed verpakt Prima dus
Max, Papendrecht
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 11-10-2019
Beste heer, mevrouw, Graag gedaan natuurlijk en als u nog eens wat nodig heeft, dan horen wij dat graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
10-10-2019
Het artikel komt precies overeen met de afbeelding en omschrijving. Een dag ma de bestelling te hebben geplaatst heb ik het horlogebandje zorgvuldig verpakt in de brievenbus.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 11-10-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
10-10-2019
Snelle levering.
Bandje horloge voelt licht aan en helaas niet massief
4.00
Goed

horloge.nl antwoordt: 11-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
09-10-2019
Vlotte levering.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 11-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
09-10-2019
Goede website met veel filter mogelijkheden om tot een juiste keuze te komen.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 11-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u. Wij blijven altijd bezig om de site en de bestellingen nog verder te optimaliseren en het zo prettig mogelijk te maken voor de gebruiker. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
09-10-2019
Horlogebandje was gemakkelijk te wisselen met de video. Bandje zelf is van Swatch-kwaliteit, erg goed dus.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 11-10-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
09-10-2019
Great stuff with very fast delivery
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 11-10-2019
Dear sir, madam, Thank you for the compliment, we are always trying to improve our website and services, so we can help you even better in the future. Kind regards, Service team Horloge.nl

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
09-10-2019
Waanzinnige klok (MM200) Top prijs... snelle levering. Voorlopig blijft die glimlach nog wel even.
4.33
Goed

horloge.nl antwoordt: 10-10-2019
Beste E, hartelijk dank voor uw reactie. We wensen u veel plezier met uw aankoop Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
09-10-2019
Prima
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 10-10-2019
Beste M, hartelijk dank voor uw reactie. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
09-10-2019
Supersnelle levering. Prima horlogebandje passend bij mijn fossil hybrid horloge
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 10-10-2019
Beste Anita, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over uw aankoop.Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
09-10-2019
snel geleverd,goede gebruiksaanwijzing mooi produkt
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 10-10-2019
Beste J, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te vernemen dat uw bestelling goed ontvangen is. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
08-10-2019
Super snelle levering en duidelijke beschrijving erbij hoe je he bandje vervangt
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 09-10-2019
Beste heer, mevrouw, Graag gedaan natuurlijk en als u nog eens wat nodig heeft, dan horen wij dat graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
08-10-2019
De website was gedetailleerd over de producten. De aankoop was snel afgehandeld en het werd per mail zeer goed opgevolgd.
Er was een snelle levering en vooral ook zeer correct uitgevoerd.
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 09-10-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
08-10-2019
Snelle en correcte levering.
4.33
Goed

horloge.nl antwoordt: 09-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
08-10-2019
Erg snelle levering. Ook fijne begeleidend schrijven. Super
5.00
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 09-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
08-10-2019
spullen zijn wat ze moeten zijn en op tijd geleverd
4.67
Uitstekend

horloge.nl antwoordt: 09-10-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

horloge.nl klantbeoordeling

horloge.nl

Horloge kopen bij dé horlogespecialist

horloge.nl werd op 19-02-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Horloge.nl is dé online specialist in merkhorloges, waar service en kennis van zaken voorop staan. Horloge.nl heeft een uitgebreid assortiment aan dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges in alle prijsklassen. Een horloge kopen doet u daarom gemakkelijk en veilig in onze online winkel. Of u kunt langskomen in een van onze winkels in Rotterdam en Breda.

Contact
Willebrordusstraat 16
3037TR Rotterdam
Nederland
info@hwg.nl
horloge.nl
Winkel-exploitant
Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 16
3037TR Rotterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dhr. M. Diephuis
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met horloge.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.