Goedkoopste Antivirus- Logo - Beoordelingen

Goedkoopste Antivirus
Beoordelingen:

477 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.687 beoordelingen in totaal  

4,86
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 jun 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Goedkoopste Antivirus voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verlenging van Virusscan is niet duidelijk, prijs is prima, bij Norton lopen 2 abonnementen langs elkaar, ook hun eigen verleng prijs !!! Deze loopt automatisch door, als je niet Allert bent, heb de Helpdesk moeten bellen van Norton om dit om te zetten naar het abonnement van Goedkoopste Antivirus, Dit loopt langs elkaar ??

de meest kritische beoordeling

31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het actieveren is echt een drama en aan de hulp.heb je niks
KG
Kos G.
Eerbeek
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Goedkoopste Antivirus

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1)
(2)
Resetten
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Je moet een abonnement nemen je kan niet voor 1 jaar betalen
Beoordeling melden
Antwoord van Goedkoopste Antivirus
16 nov 2023
Beste Steven, bedankt voor je recensie. Zoals je hebt gezien vraagt Norton tijdens de activatie van je licentie om betaalgegevens. Ik leg je graag uit waarom dit gebeurt, wat de achterliggende reden is en wat dit voor je betekent.  Allereerst dit om je gerust te stellen: maak je geen zorgen, Norton gaat niet meteen geld van je rekening afschrijven nadat je je bankgegevens hebt ingevuld. Je betaalt ook niet dubbel voor je aankoop: je hebt je licentie bij ons gekocht, daarvoor aan ons betaald en daar blijft het bij. Je gaat niet nog een keer aan Norton betalen, dat garandeer ik je.  In de huidige tijd, met steeds verdere en complexe ontwikkelingen op het gebied van digitale bedreigingen en privacy issues, is het belangrijk dat je apparaten voorzien blijven van optimale en actuele beveiliging die meegaat en inspeelt op de laatste trends en bedreigingen. Door je licentie automatisch door Norton te laten verlengen als deze is afgelopen zorg je hiervoor: alle apparaten waarop je Norton hebt geïnstalleerd blijven zo van een werkende beveiliging voorzien en jij hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Zo weet je zeker dat je geen risico loopt op onbeschermde apparaten, en blijven je privégegevens en bestanden beveiligd.  Voor deze automatische verlenging vraagt Norton om je bankgegevens zodat ze, als je licentie afloopt, deze voor je kunnen verlengen. Ongeveer een maand voordat ze je licentie gaan verlengen brengen ze je hiervan op de hoogte. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Wil je geen automatische verlenging, en ga je liever handmatig je licentie verlengen? Geen enkel probleem! Na de activatie van je productsleutel kan je in je Norton account de automatische verlenging uitzetten en als je wilt ook je bankgegevens verwijderen. Norton zal dan niet na afloop van je licentie deze verlengen en geen geld van je bankrekening afschrijven.  Ik zal de instructies voor het beheren van je Norton account naar je mailen zodat je precies weet wat je moet doen. Mocht je nog vragen hebben laat het dan vooral weten. We helpen je graag!
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
te moeilijke installatie, die je zelf moet uitzoeken.
Beoordeling melden
Antwoord van Goedkoopste Antivirus
4 dec 2023
Op onze website hanteren we een laagste prijsgarantie. Om deze garantie te kunnen bieden sturen we aan op zelfredzaamheid. Doordat we de laagste prijs garanderen is ondersteuning tijdens de installatie en activatie niet bij de prijs inbegrepen. We voorzien je altijd van alle basisinformatie zoals de activatiecode, de activatielink en het installatiebestand. Daarna is het aan jou om deze licentie te activeren, te downloaden en te installeren.  We kunnen ons goed voorstellen dat je tijdens het activeren van de code of tijdens het installeren van de software ergens tegenaan loopt of dat je hierover vragen zult hebben. Dan is het goed om te weten dat je hiervoor altijd contact mag opnemen met de fabrikant van de software. Dit betekent echter niet dat we helemaal geen service verlenen! Integendeel zelfs, we zullen je altijd zo goed mogelijk op weg helpen, zodat jezelf deze situatie kunt oplossen of zelf de installatie kan verzorgen. Het blijft echter jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een succesvolle activatie.
6 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden