Goedkoopste Antivirus- Logo - Beoordelingen

Goedkoopste Antivirus
Beoordelingen:

319 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.691 beoordelingen in totaal  

4,82
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 jun 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Goedkoopste Antivirus voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verlenging van Virusscan is niet duidelijk, prijs is prima, bij Norton lopen 2 abonnementen langs elkaar, ook hun eigen verleng prijs !!! Deze loopt automatisch door, als je niet Allert bent, heb de Helpdesk moeten bellen van Norton om dit om te zetten naar het abonnement van Goedkoopste Antivirus, Dit loopt langs elkaar ??

de meest kritische beoordeling

4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Norton 360 Deluxe voor 5 devices besteld. Op de productpagina werd aangegeven 6 devices voor dezelfde prijs, Echter het product is gewijzigd. Binnen 1 uur refund gevraagd of toch een nieuwe code Norton 360 Deluxe voor 5 devices maar beide zijn geweigerd. Waar blijft hun (op hun website) vermelde 3 keiharde beloftes: - Laagste prijs garantie - bestelling standaard verzekerd - Niet goed, geld terug Een nieuwe product rechtstreeks bij Norton gekocht en een klacht bij Norton aangemeld.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Goedkoopste Antivirus

Filter
 Sorteren  
Relevantie
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
ze hebben me netjes geholpen alles is in orde gekomen
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Norton 360 Deluxe voor 5 devices besteld. Op de productpagina werd aangegeven 6 devices voor dezelfde prijs, Echter het product is gewijzigd. Binnen 1 uur refund gevraagd of toch een nieuwe code Norton 360 Deluxe voor 5 devices maar beide zijn geweigerd. Waar blijft hun (op hun website) vermelde 3 keiharde beloftes: - Laagste prijs garantie - bestelling standaard verzekerd - Niet goed, geld terug Een nieuwe product rechtstreeks bij Norton gekocht en een klacht bij Norton aangemeld.
Beoordeling melden
Antwoord van Goedkoopste Antivirus
5 mrt 2024
Beste Klant, We vermelden duidelijk op onze website dat als je kiest voor de upgrade van 5 naar 6 apparaten dat je dan een ander product krijgt. Zodra je daarna de product codes hebt ingezien kunnen wij deze onmogelijk terugnemen. Je hebt immers toegang gekregen tot deze product codes en dus kunnen wij deze onmogelijk opnieuw verkopen. Onze niet goed, geld terug garantie is iets waar we helemaal achterstaan. Deze houdt in: Ontvang je een licentie van ons die niet werkt? Neem dan contact met ons op, laat zien dat je alle stappen die nodig zijn om de software te activeren juist hebt uitgevoerd en stuur ons de foutcode / foutmelding. We geven onszelf 1 kans om de fout op te lossen. Bijv. met een nieuwe licentie. Lukt dat niet, dan mag je ons vragen om het aankoopbedrag terug te storten.
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verlenging van Virusscan is niet eenvoudig geeft problemen

Verlenging van Virusscan is niet duidelijk, prijs is prima, bij Norton lopen 2 abonnementen langs elkaar, ook hun eigen verleng prijs !!! Deze loopt automatisch door, als je niet Allert bent, heb de Helpdesk moeten bellen van Norton om dit om te zetten naar het abonnement van Goedkoopste Antivirus, Dit loopt langs elkaar ??
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een man en man een woord een woord

Een zeer gemakkelijke bestelprocedure en een snelle digitale levering van de licentiesleutel. Blij dat jullie de goedkoopste zijn. In mijn geval was dat trouwens in eerste instantie niet maar na mijn opgave/bewijs zijn jullie de belofte -zoals die in de voorwaarde staan- netjes en snel nagekomen waardoor ik in met de extra korting een mazzeltje had. Tot de volgende keer!
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudige installatie. Wij zijn 75 + en geen digitale generatie dus als ons lukt is het zeker eenvoudig!
Beoordeling melden
7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb al verschillende keren bij jullie besteld en ben zeer tevreden , bestelling geplaatst en betaald en binnen de min. ontvang ik een mail met mijn aankoop (Norton) dus kan niet beter! Voor mijn bestelling eerst nog even gechat over het verschil van de producten en ook zeer goede uitleg ontvangen...dus top ! Ik ben zeker vaste klant echt goeie webwinkel !
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De naam "Goedkoopste Antivirus" was verwarrend omdat ik software van Adobe wilde kopen. Maar na een beetje zoeken en lezen bleek dat het een prima bedrijf is. De website is duidelijk en het bestellen, betalen en downloaden ging soepel. De installatie van de software maakte het verhaal compleet en ook mijn tevredenheid.
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling. Misschien had er wel bij verteld mogen worden hoe je het installeert. Ik had al office 2016 maar wist niet of ik de apps van office 365 er overheen moest installeren. Ik kon kiezen tussen standaard 32bits en 64bitd. Maar de 64 bits pakte hij niet omdat ik al een 32 bits had.
Beoordeling melden
CR
claudia r.
heinsberg
8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Al 3 jaar tevreden klant

Ik ben al 3 jaar tevreden klant bij goedkoopste antivirus. Iedere jaar krijg ik ruim vooraf de mededeling wanneer mijn pakket afloopt en een goede aanbieding met extra korting voor de verlenging. Zeer tevreden over de webshop en afhandeling van de bestelling
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top aanbieder Norton Antivirus kopen eigenlijk al een paar Jaar via deze website altijd goed geregeld , en mooie prijs na betaling , direct je licentie in je account , en 10 min later geïnstalleerd al jaren een zeer tevreden klant. , kan ze aanbevelen .
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snel en makkelijk gebruik van het product…

Snel en makkelijk gebruik van de applicatie voor internet veiligheid. De productcode was in mijn accounting op de website van Goedkoopste Antivirus toen ik het product bestelde. Het zou beter kunnen zijn als de code via een email is gestuurd worden.
Beoordeling melden
MB
Marc B.
Den Haag
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heel tevreden

Makkelijk besteld, prima prijs en snel geïnstalleerd. Vorig jaar ook via Goedkoopste antivirus besteld en mooi dat ik kort voor het verlopen een persoonlijk aanbod kreeg toegestuurd met een verlengingsaanbod met een extra korting.
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel, vakkundig, betrouwbaar en een aantrekkelijke prijs. In deze huidige tijd waarin alles duurder wordt weet Goedkoopste Antivirus steeds een aantrekkelijke prijs voor haar producten te vragen van een goede kwaliteit.
Beoordeling melden
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mc-afee Total protection snel (digitaal) binnen! Ging om een verlenging, was voor de eerste keer wel even uitzoeken hoe dit nu precies moest, ging niet helemaal vanzelf. De volgende keer zal het makkelijker gaan!
Beoordeling melden
21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het ging super vlot. De prijs is een groot verschil. De factuur kon direct naar de boekhouder. Ik heb hier geen tijd of geld verspilt en vertel er met plezier over als anderen op zoek zijn naar een licentie.
Beoordeling melden
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon top!

Duidelijke instructies, eerlijke prijzen, snelle afhandeling, professionele klantendienst, betrouwbaar, kortom mijn site voor diverse soorten software. Ben al jaren vaste klant en nog nooit teleurgesteld!
Beoordeling melden
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Antivirus programma aangeschaft en alles liep van een leien dakje. Snelle afhandeling zowel financieel als de mailtjes met daarin de uitleg welke bij het programma hoort. Prijstechnisch ook dik in orde!
Beoordeling melden
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kreeg tijdens downloaden de engelse versie van Norton 360; Na contackt met jullie hulpdienst kreeg ik onmiddelijk een nederlanse versie toegestuurd. Heel tevreden met de ondersteuning.
Beoordeling melden