Goedkoopste Antivirus- Logo - Beoordelingen

Goedkoopste Antivirus
Beoordelingen:

477 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.687 beoordelingen in totaal  

4,86
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 jun 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Goedkoopste Antivirus voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verlenging van Virusscan is niet duidelijk, prijs is prima, bij Norton lopen 2 abonnementen langs elkaar, ook hun eigen verleng prijs !!! Deze loopt automatisch door, als je niet Allert bent, heb de Helpdesk moeten bellen van Norton om dit om te zetten naar het abonnement van Goedkoopste Antivirus, Dit loopt langs elkaar ??

de meest kritische beoordeling

31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het actieveren is echt een drama en aan de hulp.heb je niks
KG
Kos G.
Eerbeek
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Goedkoopste Antivirus

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
JB
Jaap B.
Landsmeer
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlotte afhandeling
Beoordeling melden
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn
Beoordeling melden
KG
Kos G.
Eerbeek
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het actieveren is echt een drama en aan de hulp.heb je niks
Beoordeling melden
Antwoord van Goedkoopste Antivirus
2 jan 2024
Op onze website hanteren we een laagste prijsgarantie. Om deze garantie te kunnen bieden sturen we aan op zelfredzaamheid. Doordat we de laagste prijs garanderen is ondersteuning tijdens de installatie en activatie niet bij de prijs inbegrepen. We voorzien je altijd van alle basisinformatie zoals de activatiecode, de activatielink en het installatiebestand. Daarna is het aan jou om deze licentie te activeren, te downloaden en te installeren.  We kunnen ons goed voorstellen dat je tijdens het activeren van de code of tijdens het installeren van de software ergens tegenaan loopt of dat je hierover vragen zult hebben. Dan is het goed om te weten dat je hiervoor altijd contact mag opnemen met de fabrikant van de software. Dit betekent echter niet dat we helemaal geen service verlenen! Integendeel zelfs, we zullen je altijd zo goed mogelijk op weg helpen, zodat jezelf deze situatie kunt oplossen of zelf de installatie kan verzorgen. Het blijft echter jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een succesvolle activatie.
30 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
goedkoop
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het werkelijk de goedkoopste.
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
prima en snelle levering van de Key. Registeren en downloaden ging ook razendsnel
Beoordeling melden
FG
Fred G.
Oostkapelle
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk en goed
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct verloop van de aankoop.
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
prijskwaliteitssverhouding
Beoordeling melden
TS
Thirza S.
Krimpen aan den IJssel
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Werkt prima.Snel licentie binnen die goed werkt en lekker goedkoop.
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima prijs en zo geregeld!
Beoordeling melden
JK
Jos K.
Laren
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
codes werken altijd
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijs van het product
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede aanbieder.

Website er duidelijk. De uitleg om te installeren zou iets uitgebreider kunnen.
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en makkelijk te bestellen
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verlenging van Virusscan is niet eenvoudig geeft problemen

Verlenging van Virusscan is niet duidelijk, prijs is prima, bij Norton lopen 2 abonnementen langs elkaar, ook hun eigen verleng prijs !!! Deze loopt automatisch door, als je niet Allert bent, heb de Helpdesk moeten bellen van Norton om dit om te zetten naar het abonnement van Goedkoopste Antivirus, Dit loopt langs elkaar ??
Beoordeling melden
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie overzichtelijke website met ruime keuzes en aantrekkelijke prijzen
Beoordeling melden