edisac.nl- Logo - Beoordelingen

edisac.nl

62 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden284 beoordelingen in totaal

27 jan 2024
Alles prima verlopen. Via de website het bestelproces te volgen. Er wordt echter geen enkele mail verstuurd. Dat kan beter. En nee, ook niets in de spam folder. Maar zou er zo weer bestellen.

12 okt 2024
Ik heb geen bevestiging ontvangen van de bestelde schoenen en heb daarom na een week voor de zekerheid even telefonisch contact opgenomen. Opzich prima te woord gestaan, maar ik vond de levering wel erg laat. De schoenen passen niet, dus moeten retour... Hier moet je een mailtje voor sturen. Dit heb ik inmiddels gedaan maar nog geen reactie over hoe het retour afgehandeld zal worden. Redelijke service dus...

Beoordelingen voor edisac.nl

Resetten
5 dec 2023
4 jan 2024

Niet zo best

Goed was de snelle verzending. Maar ik heb geen bewijs van betaling ontvangen, ook geen orderbevestiging. Toen ik belde met de klantenservice, was de communicatie slecht door taalmoeijkheden. Dat was lastig. De tas die ik had besteld, kwam wel op tijd. Ik vond het allemaal erg onduidelijk en bestel niet nog een keer bij Edison
Antwoord van edisac.nl
5 jan 2024
Beste klant, Heeft u uw SPAM nagekeken? Als nieuwe klant is het mogelijk dat de bevestigingsmail van uw bestelling daar is terechtgekomen. Al onze medewerkers zijn tweetalig (nederlands/frans), dus is het ons onduidelijk waarom de telefonische communicatie stroef verliep. We zijn alsnog verheugd dat de tas tijdig werd geleverd, en volledig aan uw verwachtingen voldeed. Vriendelijke groeten, Het EdiSAC team