edisac.nl- Logo - Beoordelingen

edisac.nl
Beoordelingen:

68 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden257 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikel voldoet aan de beschrijving/verwachting. Snelle levering. Meerdere kleuren besteld waarvan ik er één retour wilde sturen; vriendelijke en correcte klantenservice die mij meteen een retourbiljet mailde. Kortom , uitstekende service bij Edisac waar ik met een gerust hart nog een keer zal kopen!
AV
Annet v.
Breukeleveen

de meest kritische beoordeling

6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De comunicatie over de bestelling en levering. Na bijna twee weken heb ik mijn product nog niet ontvangen. Per mail word je niet op de hoogte gebracht wat de status is. Bleek dat mijn huisnummer er niet in stond, maar hoorde ik pas nadat ik zelf contact had opgenomen. Als je inlogt en contact opneemt krijg je wel bijna direct en netjes antwoord
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor edisac.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte bezorgiñg en begeleiding

Vlotte bezorging en begeleiding
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wat ze beloven doen ze 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goeie service
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie rugzak, goede communicatie en snel geleverd.
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed geregeld
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Snel geleverd en het product is precies zoals verwacht.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie, snelle verzending
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie tassen Keuzemenu is duidelijk Afwikkeling van…

Keuzemenu is duidelijk Afwikkeling van de bestelling loopt vlot Afwikkeling van bezorging is sneller dan verwacht en pakketjes zijn goed verpakt
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie aanbieding en snelle levering. Ik had alleen graag een mail ter bevestiging van mijn bestelling ontvangen.
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede website snelle afhandeling vlotte bezorging
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Trusted, original, good price, good delivery
Beoordeling melden
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en snelle levering
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed verpakt
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AV
Annet v.
Breukeleveen
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend!

Artikel voldoet aan de beschrijving/verwachting. Snelle levering. Meerdere kleuren besteld waarvan ik er één retour wilde sturen; vriendelijke en correcte klantenservice die mij meteen een retourbiljet mailde. Kortom , uitstekende service bij Edisac waar ik met een gerust hart nog een keer zal kopen!
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Eastpak Padded Pack'r

Prijs was prima, levering ging redelijk snel, maar vanuit Edisac was er nul communicatie. Geen bestelbevestiging, geen updates over het leverproces, geen leverbevestiging, niets. De enige mails die ik kreeg waren van de logistieke partij, en dan ook alleen de Nederlandse (Edisac levert vanuit België). Ook factuur werd niet gemaild, die moet je zelf downloaden.
Beoordeling melden
Antwoord van edisac.nl
15 sep 2023
Beste klant, Wat fijn dat uw bestelling aan alle verwachtingen voldoet en snel geleverd werd! Waarschijnlijk is de bestelbevestiging in uw SPAM/ongewenste mails terechtgekomen. De factuur van uw aankoop zit in bijlage van bovengenoemde bestelbevestiging. Aarzel niet als u verdere vragen heeft. Vriendelijke groet, De Edisac klantendienst
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima assortiment, scherpe prijzen.

Ik miste de orderbevestiging zodat ik onzeker was of dit wel een betrouwbare partij was, temeer omdat de Palladium schoenen zo scherp geprijsd waren. Gelukkig kreeg ik al snel een track & trace van DHL waardoor ik wist dat de bestelling onderweg was. Volgende keer kan ik met een gerust gevoel bestellen.
Beoordeling melden