edisac.nl- Logo - Beoordelingen

edisac.nl
Beoordelingen:

66 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden241 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikel voldoet aan de beschrijving/verwachting. Snelle levering. Meerdere kleuren besteld waarvan ik er één retour wilde sturen; vriendelijke en correcte klantenservice die mij meteen een retourbiljet mailde. Kortom , uitstekende service bij Edisac waar ik met een gerust hart nog een keer zal kopen!
AV
Annet v.
Breukeleveen

de meest kritische beoordeling

6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De comunicatie over de bestelling en levering. Na bijna twee weken heb ik mijn product nog niet ontvangen. Per mail word je niet op de hoogte gebracht wat de status is. Bleek dat mijn huisnummer er niet in stond, maar hoorde ik pas nadat ik zelf contact had opgenomen. Als je inlogt en contact opneemt krijg je wel bijna direct en netjes antwoord
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor edisac.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop.

Alles prima verlopen. Via de website het bestelproces te volgen. Er wordt echter geen enkele mail verstuurd. Dat kan beter. En nee, ook niets in de spam folder. Maar zou er zo weer bestellen.
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verzorgd, mooi die verpakking! Alleen loopt de tekst op het kaartje niet zo lekker als je iets invult bij 'vanwege'.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie aanbieding en snelle levering. Ik had alleen graag een mail ter bevestiging van mijn bestelling ontvangen.
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

mooie tas en boeken blijven droog

Mijn dochter wilde graag een mooie tas voor school die ook waterdicht is.
Beoordeling melden
FK
Frans K.
Den Haag
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Edisac biedt nog hippe herenschoenen aan met uitneembare binnenzolen.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van het gewenste artikel.
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snellere bezorging dan verwacht, super! verder goed op de hoogte gehouden via de mail.
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede telefonische klantenservice. Komen hun beloftes na. Snelle levering.
Beoordeling melden
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niet zo best

Goed was de snelle verzending. Maar ik heb geen bewijs van betaling ontvangen, ook geen orderbevestiging. Toen ik belde met de klantenservice, was de communicatie slecht door taalmoeijkheden. Dat was lastig. De tas die ik had besteld, kwam wel op tijd. Ik vond het allemaal erg onduidelijk en bestel niet nog een keer bij Edison
Beoordeling melden
Antwoord van edisac.nl
5 jan. 2024
Beste klant, Heeft u uw SPAM nagekeken? Als nieuwe klant is het mogelijk dat de bevestigingsmail van uw bestelling daar is terechtgekomen. Al onze medewerkers zijn tweetalig (nederlands/frans), dus is het ons onduidelijk waarom de telefonische communicatie stroef verliep. We zijn alsnog verheugd dat de tas tijdig werd geleverd, en volledig aan uw verwachtingen voldeed. Vriendelijke groeten, Het EdiSAC team
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering was snel en we kregen precies wat er besteld was
Beoordeling melden
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie collectie, goede service en zeer snelle levering.
Beoordeling melden
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, goede kwaliteit
Beoordeling melden
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Very helpful staff and fast delivery.
Beoordeling melden
AV
Annet v.
Breukeleveen
2 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend!

Artikel voldoet aan de beschrijving/verwachting. Snelle levering. Meerdere kleuren besteld waarvan ik er één retour wilde sturen; vriendelijke en correcte klantenservice die mij meteen een retourbiljet mailde. Kortom , uitstekende service bij Edisac waar ik met een gerust hart nog een keer zal kopen!
Beoordeling melden
23 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Eastpak Padded Pack'r

Prijs was prima, levering ging redelijk snel, maar vanuit Edisac was er nul communicatie. Geen bestelbevestiging, geen updates over het leverproces, geen leverbevestiging, niets. De enige mails die ik kreeg waren van de logistieke partij, en dan ook alleen de Nederlandse (Edisac levert vanuit België). Ook factuur werd niet gemaild, die moet je zelf downloaden.
Beoordeling melden
Antwoord van edisac.nl
15 sep. 2023
Beste klant, Wat fijn dat uw bestelling aan alle verwachtingen voldoet en snel geleverd werd! Waarschijnlijk is de bestelbevestiging in uw SPAM/ongewenste mails terechtgekomen. De factuur van uw aankoop zit in bijlage van bovengenoemde bestelbevestiging. Aarzel niet als u verdere vragen heeft. Vriendelijke groet, De Edisac klantendienst