edisac.nl- Logo - Beoordelingen

edisac.nlReviews

: 173Goed

4,37

Beoordelingen voor edisac.nl

30 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

173 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 sep. 2022
Bij toeval kwam ik op deze site toen ik naar een bepaald model Hoff sneakers zocht. De officiële Hoffsite waar ik altijd koop, berekent ineens verzendkosten. Dus verder gezocht en kwam bij Edisac uit. Het feit dat ze ook fysieke winkels hebben, vind ik een extra veiligheidsgevoel. Ik ontving na mijn bestelling een mail met kortingscode bij een eerste bestelling. Die had ik natuurlijk net gedaan. Even gebeld met allervriendelijkste medewerkster Frederique. Bleek geen probleem. Korting zou achteraf alsnog geregeld worden. Dat geeft aan dat het een goede zaak is met oog voor de klant. Chapeau!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 sep. 2022
Ik heb op 8 september een bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen. Ik heb hierover zelf contact gezocht met hen. Communicatie verloopt dus moeizaam. Ik hoop dat ik mijn reeds betaalde product nog ga ontvangen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor edisac.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Helaas kwam mijn tas beschadigd aan (vanuit fabriek al), maar dit is netjes opgelost, ik kan het tasje gewoon retourneren. Kleur van de tas week overigens wel af van wat ik verwachtte van de site, en vond ik de kwaliteit van de schouderband in het bijzonder niet goed van deze Paul Marius tas.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle levering en goed product. Verwarring vanwege ontbreken bevestigingsmail na bestelling. Snelle reactie door klantendienst na vraag hierover. Ophaalpunten DHL: barcode werkte niet, maar na contact met DHL klantenservice alsnog een code ontvangen voor het ophaalpunt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Na bestellen geen update van levering. Wachten en hopen dat je pakket een keer komt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Bestellen, bezorgen en retourneren verloopt vlot en soepel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2022
Makkelijk bestellen en netjes op tijd bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2022
Snelle levering, duidelijke communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 sep. 2022
Bij toeval kwam ik op deze site toen ik naar een bepaald model Hoff sneakers zocht. De officiële Hoffsite waar ik altijd koop, berekent ineens verzendkosten. Dus verder gezocht en kwam bij Edisac uit. Het feit dat ze ook fysieke winkels hebben, vind ik een extra veiligheidsgevoel. Ik ontving na mijn bestelling een mail met kortingscode bij een eerste bestelling. Die had ik natuurlijk net gedaan. Even gebeld met allervriendelijkste medewerkster Frederique. Bleek geen probleem. Korting zou achteraf alsnog geregeld worden. Dat geeft aan dat het een goede zaak is met oog voor de klant. Chapeau!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Duidelijke website, mooi artikel, snelle levering en goed verpakt. Daarnaast prima communicatie m.b.t. de verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 mei 2022 
De snelle levering vanuit België.De fijne en overzichtelijke webshop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 mrt. 2022
Snelle levering, goed product!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2022
Keurig behandeld, goed op de hoogte gehouden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Leuke prijs en snelle verzending. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022
Prima product en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jun. 2022
Snel verzending naar Nederland
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Mooie producten, snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 apr. 2022
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 feb. 2022
Netjes en verzorgd
Beoordeling melden