3 nov 2023
Ik bestelde in de namiddag banden die beduidend goedkoper zijn dan elders, en werden de volgende dag na 9:00uur al bezorgd tot mijn grote verrassing!!!!!!!!?
Misschien puntje ter verbetering: zoeken naar verschillende soorten banden ging erg moeizaam.
De video's zijn elke keer weer leuk gedaan én leerzaam. Top bedankt!!!!!!!!
Het volgende is mij over komen .
Er staat duidelijk vermeld bij aan koop van 75 € of meer gratis verzending.
Maar er staat niet ( of onduidelijk) dat je tot 75 € , 6:20 betaald
En tot 30 € 11;57. Dat mag volgens mij wel duidelijker vermeld worden . Toen ik er over belde wist de medewerker er direct geen antwoord op . Dus erg duidelijk is het niet. Gr Willem
Maar verder geef ik een Dikke 9 voor de firma Trailer plus.
veel mailtjes en info, maar niet "voor 20:00 uur besteld, morgen in huis" en dat is toch belangrijker dan alle andere zaken.
26 jul 2024
De besteller zette de bestelling af aan de deur en de verpakking liet lelijke vetvlekken achter op de natuursteen die niet verwijderbaar is.
3 jul 2024
Product voldoet aan beschrijving en verwachting maar “nu bestellen en morgen leveren” duurde zes dagen. Vandaar de lage waardering.
17 jul 2024
Beter benaderbaar per telefoon om een technische vraa te kunnen stellen
27 jan 2024
keuze van de wielen die ik nodig had gemakkelijk te zoeken.
De levering perfect zoals in de mail omschreven was.
Top, doe zo verder
Antwoord van TrailerPlus.nl
31 jan 2024
Bedankt voor de review. Mooi dat het allemaal goed werkte. Groet, Team TrailerPlus
21 jun 2024
Ik belde over de stand van mijn levering en werd vriendelijk beantwoord en op de mail werd mijn vraag nogmaals bevestigd
Was alleen wel jammer dat ik even moest bellen hoe het stond met mijn bestelling verder zeer tevreden
25 nov 2023
Goede, brede, service
Heldere uitleg, vooral op YouTube, zodat je zelf begrijpt wat je zelf kunt doen aan een aanhanger. Website duidelijk, telefonisch en mailcontact helder en vlot.