3 nov 2023
Ik bestelde in de namiddag banden die beduidend goedkoper zijn dan elders, en werden de volgende dag na 9:00uur al bezorgd tot mijn grote verrassing!!!!!!!!?
Misschien puntje ter verbetering: zoeken naar verschillende soorten banden ging erg moeizaam.
De video's zijn elke keer weer leuk gedaan én leerzaam. Top bedankt!!!!!!!!
Het volgende is mij over komen .
Er staat duidelijk vermeld bij aan koop van 75 € of meer gratis verzending.
Maar er staat niet ( of onduidelijk) dat je tot 75 € , 6:20 betaald
En tot 30 € 11;57. Dat mag volgens mij wel duidelijker vermeld worden . Toen ik er over belde wist de medewerker er direct geen antwoord op . Dus erg duidelijk is het niet. Gr Willem
Maar verder geef ik een Dikke 9 voor de firma Trailer plus.
Zondag besteld dus maandag morgend mailtje dat pakket kan vertrekken, zoals in de mail staat volgende werkdag levering. Ik hou track and trace in het oog maar deze werkt niet. Woensdag morgend mailtje gestuurd naar Trailerparts maar geen antwoord. Heb ondertussen wel mijn pakket gekregen. Snelheid van verkopen top, maar erna....
18 jul 2024
veel mailtjes en info, maar niet "voor 20:00 uur besteld, morgen in huis" en dat is toch belangrijker dan alle andere zaken.
26 jul 2024
De besteller zette de bestelling af aan de deur en de verpakking liet lelijke vetvlekken achter op de natuursteen die niet verwijderbaar is.
3 jul 2024
Product voldoet aan beschrijving en verwachting maar “nu bestellen en morgen leveren” duurde zes dagen. Vandaar de lage waardering.
17 jul 2024
Beter benaderbaar per telefoon om een technische vraa te kunnen stellen
27 jan 2024
keuze van de wielen die ik nodig had gemakkelijk te zoeken.
De levering perfect zoals in de mail omschreven was.
Top, doe zo verder
31 jan 2024
Bedankt voor de review. Mooi dat het allemaal goed werkte. Groet, Team TrailerPlus
21 jun 2024
Ik belde over de stand van mijn levering en werd vriendelijk beantwoord en op de mail werd mijn vraag nogmaals bevestigd
Was alleen wel jammer dat ik even moest bellen hoe het stond met mijn bestelling verder zeer tevreden
25 nov 2023
Goede, brede, service
Heldere uitleg, vooral op YouTube, zodat je zelf begrijpt wat je zelf kunt doen aan een aanhanger. Website duidelijk, telefonisch en mailcontact helder en vlot.
12 mrt 2024
Het juiste product is geleverd. Levering was zeer snel, en op de afgesproken tijd.
Aandachtspunt zijn de verzendkosten die in mijn ogen erg hoog zijn.
18 mrt 2024
Bedankt voor de review! Transport blijft een lastig punt. Kosten worden ook voor ons steeds hoger hierin. We blijven verbeteren! Groet team TrailerPlus
27 jan 2024
Tijdig terug gemaild bij niet bezorgde bestelling
31 jan 2024
Bedankt voor de review. We proberen het idd voor iedereen zo helder mogelijk te houden. Lukt niet altijd allicht, maar we doen ons best. Groet, Team TrailerPlus
6 feb 2024
Goede hulp
8 feb 2024
Bedankt voor de reactie. Graag gedaan! Groet, Team TrailerPlus
29 jun 2024
Snelle levering en goede kwaliteit. Helaas konden de bijpassende bouten niet bij de Alko koppeling Ak161 worden geleverd. Met de gegevens van een andere website kon ik de juiste bouten en moeren kopen bij een lokale ijzerwarenwinkel.
29 jun 2024
Goed alleen als je belt vragen over de spullen wie ik had besteld als dat goed was anders moet je het weer terug sturen moet daar nog antwoord over krijgen dat vind ik wel slecht
22 mrt 2024
Goede service; vlotte levering
Vragen via de mail worden snel beantwoord zodat je het juiste product kunt bestellen.
Vlotte levering; dinsdag besteld, donderdag geleverd.
18 mei 2024
levering zoals afgesproken, keurig verpakt, top materiaal, liefst nog
materiaal bijvoegen om alles te bevestigen.
7 jun 2024
Bedankt. We gaan ons bezighouden met montagesetjes. Groet, Team TrailerPlus
19 jan 2024
Vaak besteld bij trailerplus. Altijd goed en netjes bezorgd. Goeie spullen.
Tevreden klant
20 jan 2024
Bedankt voor dit mooie bericht. Goed om te lezen dat het allemaal bevalt. We doen ons best. Groet, Team TrailerPlus
13 jun 2024
Kwaliteit van het net moet nog blijken, maar ziet er goed uit en was vlot binnen.
7 feb 2024
snelle service wel jammer dat er geen lampje bij geleverd zit maar verder prima
8 feb 2024
Bedankt voor de review. De lampjes worden apart aangeboden. We zullen kijken hoe we dit nog kunnen verbeteren. Bedankt voor het melden iig. Groet, Team TrailerPlus
11 jun 2024
Niets t’is gewoon goed. Ik ben een blije klant.
12 jun 2024
Bedankt, zo horen we het graag! Groet, Team TrailerPlus