moowy.nl
Beoordelingen:

314 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden351 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De filmpjes zijn geweldig! Sympathieke uitleg. Wat jullie volgens mij nog kunnen verbeteren, of beter gezegd: aanvullen, is het volgende. Als ik in het voorjaar moet verticuteren, beluchten en met mijn armen vol dozen, zakken en flessen sta (mest, graszaad, ijzersulfaat, zeewier, bodemtesters) dan zou ik geholpen zijn met een stappenplan. Ik zie als iemand die het serieus nu eindelijk eens een keertje goed aan wil pakken door de bomen het gras niet meer. En als ik, zoals afgelopen voorjaar, ook nog eens moet wachten tot de bodem de tien graden heeft bereikt terwijl het al mei is, slaat de paniek lichtjes toe. De pakken en zakken staan al weken klaar... HELP, denk ik dan. Komt dit nog goed? Met deze droogte blijft het trouwens een moeizaam proces.
JV
Joke V.
Uffelte

de meest kritische beoordeling

18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een vraag gesteld over onkruid in mijn gazon en foto's meegestuurd. Hoe zou ik dit onkruid kunnen verwijderen zonder "plukken" omdat ik 500 m2 gazon heb en het wel erg veel werk is dat handmatig te onderhouden. Het antwoord is standaard gazononderhoud en op geen enkele manier is er ingegaan op mijn vraag wat voor onkruid het is en hoe te verwijderen. Ik heb al 2x eerder vragen gesteld specifiek over mijn gazon maar ik krijg altijd hetzelfde lijstje met taken die je moet doen om je gazon mooi te houden. Dat staat ook op jullie website. Dat hoeft niet copy-paste naar een mail.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor moowy.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(8)
(4)
(3)
Resetten
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Wat je ook vraagt: altijd hetzelfde standaard antwoord.

Ik had een vraag gesteld over onkruid in mijn gazon en foto's meegestuurd. Hoe zou ik dit onkruid kunnen verwijderen zonder "plukken" omdat ik 500 m2 gazon heb en het wel erg veel werk is dat handmatig te onderhouden. Het antwoord is standaard gazononderhoud en op geen enkele manier is er ingegaan op mijn vraag wat voor onkruid het is en hoe te verwijderen. Ik heb al 2x eerder vragen gesteld specifiek over mijn gazon maar ik krijg altijd hetzelfde lijstje met taken die je moet doen om je gazon mooi te houden. Dat staat ook op jullie website. Dat hoeft niet copy-paste naar een mail.
Beoordeling melden
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jullie zijn telefonisch niet beschikbaar. Reageren op klachten van klanten als er een artikel geleverd wordt die niet functioneert. Ik zit nu met een drukspuit die nooit gewerkt heeft want vanaf de aankoop houdt het geen spanning. Heb een klacht gestuurd , tot heden geen reactie. Wel leuk dat ik betaal voor een kapot ding en de verkoper niets van zich laat horen. Heb wel ook graszaden gekocht en die doen het wel goed. Groet
Beoordeling melden
MB
11 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling kwam te laat, waardoor ik het niet meer kon strooien. Ik had het juist besteld omdat er stond dat het de volgende dag geleverd zou worden.
Beoordeling melden
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tja met een advies om 3 tot 4x per dag water te geven kan ik t ook. Dan groeit alles. Tot nu toe presteerde t precies t zelfde als een pak van de Aldi, niet….. (met deze al redelijk warme dagen kun je t gras niet eens besproeien wegens verbranding… )
Beoordeling melden
12 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Veel geschreeuw weinig wol

Aangemeld, zou korting krijgen werkt de code niet. De bestelling zou de volgende dag geleverd worden wat niet gebeurde. Sinds bestelling nu nog geen twee weken geleden al meer dan 40 mails ontvangen met tips aanbiedingen. Jammer
Beoordeling melden
MV
Mark V.
Eindhoven
15 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vanaf dag 1 te veel e-mails. Jammer want ik was enthousiast over Moowy. Maar simpelweg de hoeveelheid e-mails zorgen ervoor dat ik niet meer bij ze zal bestellen. Gek he.
Beoordeling melden
17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gezaaide gras in het najaar sloeg goed aan. Hetzelfde gras nu in het voorjaar besteld, maar het lijkt wel heel wat anders. Groeit niet en ziet er totaal anders uit.
Beoordeling melden
27 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon slechte service. Reactief ipv proactief, en dan ook nog de gemaakte afspraken niet nakomen. Laatste keer dat ik wat bij moowy heb besteld
Beoordeling melden
31 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levertijd met enkele dagen overschreden
Beoordeling melden
27 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het gras komt niet zo goed op helaas, of het moet aan de weersomstandigheden liggen.
Beoordeling melden
22 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering is prima, kan nog niet oordelen over de groei van het gras!
Beoordeling melden
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kortingscode wordt niet goed verwerkt
Beoordeling melden
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Werkt niet
Beoordeling melden
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden