MOOWY

4.219 beoordelingen in totaal verspreid over 2 markten 594 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.219 beoordelingen in totaal verspreid over 2 markten594 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit en werking van de producten, wat leidt tot zichtbaar mooie en gezonde gazons. De duidelijke uitleg, informatieve video's en adviezen maken het eenvoudig om de producten correct te gebruiken. Ook worden de snelle, stipte en correcte levering, de persoonlijke aandacht, deskundige antwoorden en klantvriendelijkheid gewaardeerd. Daarnaast zijn de producten eenvoudig toepasbaar en is de bestelprocedure via de website gebruiksvriendelijk. Sommige klanten merken op dat het proces trager verloopt of minder resultaat oplevert dan verwacht. De prijs wordt regelmatig als aan de hoge kant ervaren, hoewel deze vaak in verhouding wordt gezien met de kwaliteit van de producten. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over traagheid of onvolledigheid in de klantenservice.

ReviewsMOOWY

De geleverde/ontvangen grasbenodigdheden zijn TOP

De geleverde/ontvangen grasbenodigdheden zijn prima en kwalitatief in orde. De nieuwsbrief op zondag bestudeer ik en volg de adviezen zo veel mogelijk op. Mijn grasveldje is recent doorgezaaid en is nu een dik - donkergroen - grastapijt zonder onkruid (echt waar). Zonder de MooWy materialen en de instructies was mij dit niet op eigen kracht gelukt. Registreer al mijn handelingen in de MooWy gras onderhoudskalender. Beter kan; dat gecommuniceerd wordt dat naast bodemtemperatuur, watergeven, voeden, vaak maaien, liefde en aandacht ook geduld nodig is om een egaal dik groen grasveld te krijgen en behouden. Ps. foto is van vóór het doorzaaien.
Snelle levering, duidelijke en goede informatie. Aan de prijzige kant, maar wel erg goede resultaten waar het uiteindelijk om draait. De informatie filmpjes zijn meestal op al redelijke gazons. Ik zou graag ook zien dat ze op de website bv 10 foto’s plaatsen waar je uit kan kiezen hoe je gazon er op dit moment het beste uitziet. Welke grond soort je hebt. Waar je woont (klimaat). Dan ga je een soort keuze menu door om bij de producten te komen die echt voor jou van toepassen zijn. Ik heb bv een gazon om mijn huis heen, zuiden westen en noorden. Hele verschillende zon en temperatuur delen dus. Erg lastig om daar iets moois en egaal van te maken.
Marktoverschrijdende beoordeling
De producten zijn super, de zomergazonmeststof EASY MOW en de SEAWEED hebben heel goed hun werk gedaan mijn gras staat mooi groen, en in zulke droogte dat het al geweest was. en de aaltjes tegen de mieren en emelten van in mijn gras zijn verdwenen. sedert dat ik de producten van LOUIS VAN MOOWY gebruik staat mijn gras heel mooi fris groen.

Antwoord van MOOWY

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij te horen dat de producten zo goed hun werk hebben gedaan! Veel succes en je weet ons te vinden als je vragen hebt.
Ik ben heel erg tevreden! In het begin was ik sceptisch maar dat kwam omdat het tijd nodig had.. Ik vind het ook erg vriendelijk dat ik een zakje extra kreeg bij de bestelling, daar heb ik mijn beginners fouten mee kunnen herstellen! Heel erg klantvriendelijk! Nu zou ik graag een tip krijgen hoe ik zonder grasmaaier het gras kan bijhouden.Ik vind het gras van Moowy fantastisc!
Marktoverschrijdende beoordeling
Gazon ligt er mooi bij. Raad het iedereen aan om deze producten te gebruiken. Na vele andere producten te gebruiken kwam ik nooit met dit resultaat. Amper regen gehad van juni en mijn gazon mooi groen. Petje af. Ik bestel al van vorig jaar en blij met jullie TOP producten Grtjs

Antwoord van MOOWY

Bedankt voor je feedback! Je gazon ligt er prachtig bij, onze complimenten!

Kan het nog beter, wat kan ik nog doen?

Ik heb alle instructie video’s gevolgd en hoop toch nog op iets beter resultaat. Ik ben 7 weken geleden begonnen door eerst op 5 cm te maaien, vervolgens met jullie mosbestreiding, waarna ik kalk heb gestrooid, Na ruim 4 weken zoals voorgeschreven 2 x geverticuteerd( diagonaal en horizontaal). Als laatste jullie pakket met gras(doorzaaien) en jullie mest. Ik ben nu bijna 3 weken verder, iedere ochtend de bovenlaag besproeid(vochtig gemaakt) en wat nu op eindresultaat.

Lage kiemkracht bij kale plekken

Because I believe in Moowy's quality superior to standard supermarket brands, I had high expectations. I used the products to address the bare patches in my existing lawn. I followed all instructions meticulously and applied the explanations in your videos exactly. Unfortunately, I have to conclude that hardly any grass has grown in the bare spots. To rule out that it was due to my specific situation, we also tried it in my neighbors' garden. Unfortunately, the result there was exactly the same: the growth of the new grass was very poor. Given your brand's reputation and the careful application, this result is very disappointing. I had hoped for a fuller and healthier lawn, but unfortunately, the desired efficiency was not achieved. I would like to hear if you have an explanation for these results or if a suitable solution can be offered.
Het is fijn dat ik goed geadviseerd word in mijn proces om mijn tuin/gazon zo mooi mogelijk te krijgen. Het is voor mij een leerproces, omdat mij de kennis en kunde ontbreken. Moet goed komen met de hulp van het team Moowy.

Mooie produkten die vertrouwen geven

Over bestellingen en diensten, vind ik alles super. Over de resultaten wat mijn gazon betreft, tot nu toe heel mooi, ik zal alle aanwijzingen blijven volgen, en misschien blijft het dan super mooi. Goede produkten en veel werk, het zou moeten lukken...
Marktoverschrijdende beoordeling
ze verkopen goede produkten die ook werken. Bovendien kan je bij hen terecht met allerlei vragen omtrent tuinproblemen, en hun antwoord laat niet lang op zich wachten. Geweldig ook de informatieve filmpjes op you tube.
E K
Eric K.
Marktoverschrijdende beoordeling
Goede produkten Netjes en snel verzonden en krijgen regelmatig update's met wat te doen voor een mooie gazon

Antwoord van MOOWY

Bedankt voor je mooie review! We wensen je veel succes met het creëren van een prachtig gazon!
Marktoverschrijdende beoordeling
Super materiaal en een zeer fijne website! Ook zijn de filmpjes zeer leerzaam en duidelijk uitgelegd! Volgens mij kan er niks worden verbeterd.
L D
Luc D.
Marktoverschrijdende beoordeling
Tot op heden is alles ok,bij vraagstelling goede en snelle uitleg over product of info Goede producten met uitleg op website met video,s
Marktoverschrijdende beoordeling
Ik had een mail gestuurd met een vraag en een probleem en binnen de 48 uur kreeg ik een antwoord terug met een oplossing, filmpjes enzovoort. geweldig bedrijf en de producten werken.

Goede service en mest, graszaad wat minder

Goede, snelle verzending. De mest werkt super; na het verticuteren ziet het gazon er in korte tijd weer mooi groen en vol uit. Op plekken die kaler waren, valt de groei van het graszaad tegen. Misschien nog maar een keertje zaaien om het daar ook vol te krijgen.
Marktoverschrijdende beoordeling
Tuin ziet er mooi uit. Koop van van vorig jaar de producten en het is zoals beschreven Foto een is bij mij en foto twee bij mijn buren, waar het niet is behandeld
Marktoverschrijdende beoordeling
Het is een prachtige zaak met veel perfecte uitleg over de vragen van de klanten en hun instructie filmpjes zijn gewoonweg subliem!
Marktoverschrijdende beoordeling
Hun producten werken altijd en de service is goed. Zijn altijd bereid om een snel en duidelijk antwoord te geven.
Prima product en volgens afspraak geleverd.
Marktoverschrijdende beoordeling
Altijd levering prima en artikelen ook prima

Cross-market beoordelingen

Beoordelingen die zijn verzameld via samengevoegde profielen. Deze beoordelingen zijn opgenomen in de algehele beoordeling en kunnen in vertaalde vorm worden weergegeven.

Beoordeling in Nederland

1.354 totaal aantal beoordelingen in Nederland280 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden

• www.moowy.nl
  • hello@moowy.nl
  • Putte, NLD

MOOWY

Bij MOOWY geloven we dat een gezond, sterk gazon voor iedereen haalbaar moet zijn. Daarom maken we gazononderhoud eenvoudig en effectief met hoogwaardige graszaden, meststoffen, bodemverbeteraars, ong...