MOOWY

1.311 reviews in totaal   313 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de snelle, correcte en tijdige levering van bestellingen. Ze waarderen de duidelijke informatie, uitgebreide uitleg en heldere instructievideo's. De productkwaliteit wordt doorgaans als goed tot uitstekend ervaren. Ook het deskundige advies en de persoonlijke tips, zowel via e-mail als video, vallen in de smaak. Veel klanten merken snel en zichtbaar resultaat op. De snelle en persoonlijke afhandeling van vragen en klachten wordt eveneens gewaardeerd. Ondanks dat de prijs als relatief hoog wordt gezien, vinden de meeste klanten de kwaliteit de investering waard. Toch zijn er enkele klanten die teleurgesteld zijn in het resultaat of het gewenste effect niet hebben bereikt. Daarnaast wordt door sommige klanten aangegeven dat zij geen reactie ontvingen op hun vragen of klachten.

ReviewsMOOWY

Snelle levering, duidelijke en goede informatie. Aan de prijzige kant, maar wel erg goede resultaten waar het uiteindelijk om draait. De informatie filmpjes zijn meestal op al redelijke gazons. Ik zou graag ook zien dat ze op de website bv 10 foto’s plaatsen waar je uit kan kiezen hoe je gazon er op dit moment het beste uitziet. Welke grond soort je hebt. Waar je woont (klimaat). Dan ga je een soort keuze menu door om bij de producten te komen die echt voor jou van toepassen zijn. Ik heb bv een gazon om mijn huis heen, zuiden westen en noorden. Hele verschillende zon en temperatuur delen dus. Erg lastig om daar iets moois en egaal van te maken.
Ik ben heel erg tevreden! In het begin was ik sceptisch maar dat kwam omdat het tijd nodig had.. Ik vind het ook erg vriendelijk dat ik een zakje extra kreeg bij de bestelling, daar heb ik mijn beginners fouten mee kunnen herstellen! Heel erg klantvriendelijk! Nu zou ik graag een tip krijgen hoe ik zonder grasmaaier het gras kan bijhouden.Ik vind het gras van Moowy fantastisc!

Kan het nog beter, wat kan ik nog doen?

Ik heb alle instructie video’s gevolgd en hoop toch nog op iets beter resultaat. Ik ben 7 weken geleden begonnen door eerst op 5 cm te maaien, vervolgens met jullie mosbestreiding, waarna ik kalk heb gestrooid, Na ruim 4 weken zoals voorgeschreven 2 x geverticuteerd( diagonaal en horizontaal). Als laatste jullie pakket met gras(doorzaaien) en jullie mest. Ik ben nu bijna 3 weken verder, iedere ochtend de bovenlaag besproeid(vochtig gemaakt) en wat nu op eindresultaat.

Lage kiemkracht bij kale plekken

Because I believe in Moowy's quality superior to standard supermarket brands, I had high expectations. I used the products to address the bare patches in my existing lawn. I followed all instructions meticulously and applied the explanations in your videos exactly. Unfortunately, I have to conclude that hardly any grass has grown in the bare spots. To rule out that it was due to my specific situation, we also tried it in my neighbors' garden. Unfortunately, the result there was exactly the same: the growth of the new grass was very poor. Given your brand's reputation and the careful application, this result is very disappointing. I had hoped for a fuller and healthier lawn, but unfortunately, the desired efficiency was not achieved. I would like to hear if you have an explanation for these results or if a suitable solution can be offered.

Goede service en mest, graszaad wat minder

Goede, snelle verzending. De mest werkt super; na het verticuteren ziet het gazon er in korte tijd weer mooi groen en vol uit. Op plekken die kaler waren, valt de groei van het graszaad tegen. Misschien nog maar een keertje zaaien om het daar ook vol te krijgen.
Reageren goed op mails en bestellingen worden snel verstuurd, maar soms is het niet duidelijke wat er precies wel en niet in het abonnement zit tov de videos op youtube.
W V
Willem v.

Graszaad én Springboost!

Netjes op tijd de bestelling ontvangen, helemaal top! Met de Youtube filmpjes en de daarin vermelde adviezen kan eenieder zijn/haar gazon mooi onderhouden…. Enige punt van kritiek zijn de erg forse productprjizen……..
Na jaren zelf wat gedaan te hebben heb ik het roer om gegooid en op facebook kwam ik in contact met de gas groep daar wat gelezen en kwam ik bij Moowy terecht zo kwam ik er achter dat ph te hoog was na wat tips en adviezen heb ik een bestelling geplaatst ik was zeer tevreden over de producten en heb nu al verschillende keren besteld geplaatst Een zeer betrouwbaar bedrijf met zeer goede service
Werkzame meststoffen. Snel geleverd. Aan de prijs maar hoge kwaliteit. Ik gebruik veel verschillende producten, het hele jaar door. En ik ben altijd tevreden.

Duidelijke website, enorm tevreden over de producten

Duidelijke website, producten werden enorm snel geleverd. En 2 weken nat het zaaien een strak gazon. Al jaren fan van jullie producten!
G W
Geronimo W.
Goede meststof die doet wat het moet doen: gereguleerde afgifte van de meststof
Goede producten, goede voorlichtings videao's en eenvoudige bestelling va site
Na toch wel regelmatig last te hebben van mollen in het gazon die toch jammer genoeg schade aanbrengen aan je gazon, gezocht naar een oplossing. Op de site van Moowy zag ik de positieve reacties en heb besloten de mollen zakjes te bestellen en inderdaad na twee dagen zijn de mollen vertrokken en tot op heden niet meer terug gekeerd het product werkt boven verwachting erg goed en ik ben er super blij mee en ook nog tegen een redelijke prijs. Mochten ze nu nog terug komen dan gaan er gewoon weer zakjes in de grond en weet ik zeker dat ik snel van de mollen af ben 50 zakjes in een doos daar kan ik voorlopig wel even mee vooruit.

Moody is gewoon top!

Ik gebruik de producten van Moowy nu al enige tijd en die zijn erg goed. Samen met de mooie instructiefilmpjes staat dat garant voor mooie grasmatten. Er tevreden dus.
Snelle levering en een heldere beschrijving erbij. Graszaadjes zijn mooi doorgekomen.
Alles netjes op tijd bezorgd, kwaliteit van mest en graszaad was vorige jaren prima , weer even afwachten of dat nu ook weer het geval is . Wel vertrouwen in de producten!
Uitstekend meedenk service. Goede en duidelijke videos. Fijn met jou persoonlijke aanpak, Louis. TOP Zeewier gisteren gegeven na het maaien en vandaag was het water geven dag, dus staat mooie erbij, alleen wat wildgras straks verwijderen. Geel gras bijna niet, maar vercuteren eind september wel. Maar ik zou het mooi vinden als de abonnement in 12 delen betaald kan worden. En ik zie een tuinsprooier op een foto er niet klopt met die jij verkoopt, dus?

Bijzaaien

Advies opgevolgd van Moowy wat betreft bijzaaien met fantastisch resultaat.
T H
Tom H.
Goede spullen, snel geleverd. En een geweldig YouTube kanaal met uitleg.
kwaliteit van geleverde product (gazon mest lente) en werking op korte termijn