Terschellinger- Logo - Beoordelingen

Terschellinger
Beoordelingen:

1.121 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.745 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 apr 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Terschellinger voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Jute onderlegger te smal Vraag over bestelling en ruilen is opgepakt. De uitleg over de smallere breedtemaat is prima. Zet deze bij de info op de website, dan krijg je daar geen gedoe over. Liever had ik beide onderleggers van jute omgeruild, maar ben akkoord gegaan met omruilen van de onderlegger die nog in de verpakking zit omdat ik verdere strijd hierover verspilde moeite vind. Maar ik blijf van mening dat jullie info 90×200 op de site bij aankoop onjuiste info is. 75×200 vind ik te veel afwijken. De reactie was binnen een week, maar kan sneller, het is tenslotte 2024. Als de maten meer realistisch op de website hadden gestaan, had ik de grotere maat genomen. Het zonder verdere kosten kunnen omruilen (van1 onderlegger ) is fijn.

de meest kritische beoordeling

21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
WAARSCHUWING: ALS JE NIET HET GEVOEL WIL HEBBEN DAT JE TUSSEN SCHAPEN SLAAPT, NIET KOPEN. Wij hebben de winter dekbed gekocht. Toen wij de verpakking opendeed, kwam een sterke schapen geur van het dekbed af. Na 2 weken luchten was de geur iets verminderd maar niet genoeg om elke avond onder te liggen zonder eraan te storen. Wij hebben de klantenservice erover benaderd om het dekbed te retourneren. Dat mocht niet omdat wij de hygiëne-zegel gebroken hadden. Maar zonder de hygiëne-zegel te breken en het dekbed uit de zak te halen, was het onmogelijk om de geur van het dekbed te ruiken. Wat mij ergert is dat Terschellinger geen goede waarschuwing geeft over de geur op hun website. De enige waarschuwing is een paar zinnen in een info documentje die bijgeleverd wordt: “Zoals elk nieuw product, heeft ook een dekbed een geurtje. De lichte, specifieke geur van het zojuist uitgepakte dekbed verdwijnt al snel.” Het was niet een lichte geur en verdween ook niet snel. Uiteindelijk hebben we het dekbed doorverkocht met een zwaar verlies. DUS WAARSCHUWING: ALS JE NIET HET GEVOEL WIL HEBBEN DAT JE TUSSEN SCHAPEN SLAAPT, NIET KOPEN.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Terschellinger

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(12)
(3)
(12)
Resetten
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Het materiaal vond ik te sterk ruiken

Het materiaal vond ik helemaal, maar er kwam zo’n doordringende lucht vanaf. Ik kon dat niet verdragen en heb t weggedaan. Het kan natuurlijk aan mijn scherpe reukvermogen liggen, maar uiteindelijk heb ik het product niet voor het bedoelde doel gebruikt
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het kussen is erg hard. Ik heb heel veel wol eruit gehaald, maar krijg het nog niet optimaal.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb tussenmatrasen gekocht , maar ontevreden, omdat heel slecht is
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

maatje te klein

Kwaliteit ziet er goed uit, maar het is te klein.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vindt het nog een behoorlijk warm dekbed
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
7 dagen geleden
Wat jammer te vernemen, bedankt voor u uw feedback.
RV
richard v.
lelystad
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
vroeger waren ze beter er is volgens mij het een en ander veranderd daar qua kwaliteit ik bestel daar niet meer
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
23 apr 2024
Heel hartelijk dank voor uw feedback, wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren, wij streven altijd naar een zo goed mogelijke kwaliteit van onze producten. Fijn dat u wel tevreden bent met de service.
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na een week besteld en nog niets ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
15 apr 2024
Wat jammer dat de levering via DHL zo vertraagd is geraakt .Gelukkig zien we dat uw pakket intussen geleverd is. Heel veel plezier van uw neksteunkussen.
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kussens zijn waardeloos.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
8 apr 2024
Wat jammer dat de kussens in uw geval niet goed zijn bevallen. Onze excuses hiervoor.
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het gekochte is pas te zien/voelen na het verbreken van de sluiting. Eventueel terugzending is dan NIET MEER MOGELIJK!. Verkooptruc? Ook na herhaaldelijk opschuddden blijft het geheel nogal stijf. Je kunt het dekbed niet lekker wat om je heen slaan. Zelfs bij het gebruik van beide delen kreeg ik geen behaaglijk gevoel. JAMMER. MISKOOP DUS.
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slecht dat we het oude dekbed niet mee konden geven om te recyclen. Goed dat het op de juiste tijd bezorgd is..
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog niet in gebruik,bezorging was snel
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wacht nog steeds op mijn bestelling!
Beoordeling melden
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

WAARSCHUWING: STERKE SCHAPEN GEUR

WAARSCHUWING: ALS JE NIET HET GEVOEL WIL HEBBEN DAT JE TUSSEN SCHAPEN SLAAPT, NIET KOPEN. Wij hebben de winter dekbed gekocht. Toen wij de verpakking opendeed, kwam een sterke schapen geur van het dekbed af. Na 2 weken luchten was de geur iets verminderd maar niet genoeg om elke avond onder te liggen zonder eraan te storen. Wij hebben de klantenservice erover benaderd om het dekbed te retourneren. Dat mocht niet omdat wij de hygiëne-zegel gebroken hadden. Maar zonder de hygiëne-zegel te breken en het dekbed uit de zak te halen, was het onmogelijk om de geur van het dekbed te ruiken. Wat mij ergert is dat Terschellinger geen goede waarschuwing geeft over de geur op hun website. De enige waarschuwing is een paar zinnen in een info documentje die bijgeleverd wordt: “Zoals elk nieuw product, heeft ook een dekbed een geurtje. De lichte, specifieke geur van het zojuist uitgepakte dekbed verdwijnt al snel.” Het was niet een lichte geur en verdween ook niet snel. Uiteindelijk hebben we het dekbed doorverkocht met een zwaar verlies. DUS WAARSCHUWING: ALS JE NIET HET GEVOEL WIL HEBBEN DAT JE TUSSEN SCHAPEN SLAAPT, NIET KOPEN.
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het Terschellinger Eco Wollen hoofdkussen ontvangen. Met een mededeling dat de optie voor retourneren komt te vervallen als de verpakking wordt geopend. Na het openen ruik ik meteen de stallucht (mest/schaap). Maar die zou snel verdwijnen volgens de bijlage. Na 3 dagen luchten in de buitenlucht nog steeds dezelfde geur. Toch maar op gaan slapen. Maar na een week nog steeds die penetrante stank. En alles stinkt, het bed en de hele slaapkamer. Het kussen gewassen met wolwasmiddel met wolwas programma. Nog steeds dezelfde stank. Heb een mijn mail gestuurd naar de klantendienst, maar geen reactie ontvangen. Kussen nu in de kliko gegooid. Helemaal klaar mee. Zonde van mijn 35,- euro en de frustraties.
Beoordeling melden
12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn ervaring met de klanten service prima alleen de geur van de dekbedden is vreselijk. Ik heb ze net naar de stomerij gebracht. Ik heb het idee dat de wollen zonder wassen gebruikt zijn. Dat kan dan zo erg gaan ruiken. Ik ben bekend dat de wol met koud water goed gewassen moet worden goed drkgen daarna dekbedden vabmn maken. Het kan dan nog evengoed naar wol ruiken wat heel snel wegtrekt. Dit ruikt naar de schapenstal vreselijk
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Wollen dekbed 600 gram m2??

Er stond bij dat het wollen dekbed 600 gram per m2 zou wegen. Ik had een synthetisch 4 jaargetijden dekbed, Zomer 200 gram m2 en Herfst 400 gram m2. Samen dus ook 600 gram m2. Dan zou je zeggen dat beiden even zwaar moeten zijn. Niet dus, het synthetisch dekbed is echt stukken zwaarder dan het wollen dekbed. Ik heb het koud gehad onder het wollen dekbed, dus mijn synthetische dekbed er maar weer opgelegd, die bevalt echt beter. Het kan dus ook niet meer retour, wat ik wel begrijp, maar toch is het jammer.
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
i feel very disappointed that there is no warning about the smell. i was totally not aware that the smell is so intence. the whole appartment smells like sheep. i am not able to use the cover and not allowed to send it back couse its unpacked.
Beoordeling melden
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kussen met wolvulling

Onduidelijk of kussen met wol bijgevuld kan worden. Omdat men wel navul sets van wol verkoopt ben ik ervan uitgegaan dat het kussen eventueel bijgevuld kan worden. Dit blijkt niet zo te zijn. Dat had wel duidelijker aangeven kunnen worden!
Beoordeling melden
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
IK had verkeerd besteld, lig met een geblesseerde schouder, mak het dekbedopen en zie al dat ie te groot en te zwaar was. daarbij liet het oranje ringetje lo. nu kan ik niet mjn geld terugkrijgen?
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
11 okt 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Alle artikelen zitten inderdaad hygiënisch-verzegeld zodat u (en alle andere klanten) gegarandeerd zijn van een onbeslapen fabrieksnieuw kwaliteitsproduct. Daarom raden wij bij twijfel contact op te nemen óf de zending voor het verbreken te retourneren/te ruilen. Jammer om te vernemen dat deze garantie voor u een belemmering is geweest. Verder nogmaals bedankt voor uw beoordeling!
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De prijs van de producten is hoog, de verzendingskosten zijn hoog en er wordt ingespeeld op het nemen van een verzekering voor de verzending. De verzending verliep wel heel snel
Beoordeling melden