Terschellinger- Logo - Beoordelingen

Terschellinger

874 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.053 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2022
Terschellinger voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

15 dec. 2022
Tot ik bij vrienden logeerde die wollen dekbedden hebben, wist ik niet eens dat die bestonden. En zo ontdekte ik dat ik wol veel fijner vind als dekbed dan synthetisch of dons. Het is lekker warm, maar niet té, en het is fijn om wat meer gewicht op je te voelen.   Kapok als kussenvulling kende ik alleen van naam. Wat slaapt dat fijn zeg! Ik had altijd een warm hoofd, lag de hele nacht mijn kussen om te keren. Nu hoeft dat niet meer, en dat geeft veel rust Maar de grote ontdekking is toch wel de wollen onderdeken. Het lijkt wel alsof je op een wolk slaapt! Ik heb een goed matras, maar toch lag ik nooit echt lekker. Nu wel! En dat is belangrijk voor me, want ik loop vele kilometers per dag, en op deze ondergrond komen mijn vermoeide spieren eindelijk echt tot rust. De deken is warm zonder broeierig te zijn, en daardoor blijft mijn lichaamstemperatuur gedurende de nacht veel stabieler. Ik wou dat ik dit jaren geleden ontdekt had! En dan te bedenken dat ik zoveel loop omdat ik een hondenopvang heb, en de honden hier al jaren lekker liggen te pitten op schapenwollen vachtjes!   Omdat ik anderen dit genoegen ook van harte gun, beveel ik nu iedereen de wollen onderdeken aan. Een vriendin van me heeft er nu ook een en heeft het nu in haar koude slaapkamer eindelijk lekker warm in bed. Overigens heb ik geen aandelen in dit bedrijf, ik ben gewoon echt enthousiast!

de meest kritische beoordeling

21 dec. 2022
De geleverde schapenwollen onderdeken bevalt prima. De levering is onder de maat: bij bestelling voor 23.59 uur wordt volgende ochtend de bestelling klaargemaakt en 's avonds bezorgd. Niet nagekomen. Ook de dag daarop en de daaropvolgende dag geen levering. Pas na het weekend wordt het pakket afgeleverd. Er werd gevraagd op welk adres het pakket afgegeven kon worden als we niet thuis zijn. Ik geef dat keurig op en het pakket wordt geleverd op een ander adres. NB we hadden bij de bestelling opgegeven dat het pakket afgeleverd mocht worden op een servicepunt!

Beoordelingen voor Terschellinger

Wollen slaapvacht

Maanden geleden zat ik al na te denken over een wolletje voor om mijn matras. Op deze site viel de prijs nog erg mee dus besloot na een poosje om toch maar te bestellen. Ik slaap er nu 5 nachten op en vind het heerlijk. Normaal had ik het altijd koud als ik m’n bed instapte maar nu. Heerlijk behaaglijk en niet te warm een echte aanrader. Dus bij deze als je erover nadenkt om een wollen hoes over je matras te doen ik zeg zeker doen.
16 nov. 2023

Lekkere warme deken

Hele fijne, warme deken! Ik heb het nu niet meer koud 's nachts. Wel jammer dat er geen hygiene zegel op zat, ik weet dus niet of ik een geretourneerde deken toegestuurd heb gekregen... De deken ruikt vrij sterk naar schaap, maar daar heb ik zelf geen last van. En veel betere kwaliteit dan ik gewend ben van dekbedden, zeer tevreden!
AV
Annemarie V.
Santpoort-noord

Heerlijk slapen met 'm.n schaapjes

Wat een zaligheid een verzoenen dekbed de luxe gekocht zo fijn echt heerlijk met ritsen erin dat is gewoon toppie en het is echt niet zwaar op m.n lichaam precies zoals het beschreven is ik ben erzo blij mee in geen jaren zo heerlijk geslapen aanrader 200x220 is 'm.n dekbed en het rook niet naar schapen
7 nov. 2023
Kussen is zacht en fijn, ruikt in begin beetje naar schaap, maar dat vind ik niet bezwaarlijk en na even luchten is het ook zo weg. Vijf sterren als het kussen iets meer veert. Het is net te dik, mss wordt dat minder in de loop van de tijd, maar ik vind een bouncy/fluffy kussen iets fijner.
14 nov. 2023

Winterdekbed, flanellen hoeslakens plus dekbedovertrek.

Aangeschaft, een Winterdekbed, 2 flanellen hoeslakens plus een dekbed overtrek, het winterdekbed is fantastisch dat had ik veel eerder moeten aanschaffen.Het voelt als een warme deken om je heen Top 👌 Ben over alle producten zeer tevreden en kan het mensen zeker aanbevelen.
JV
Jenny v.
Utrecht
Heerlijk dekbed! Ik slaap er nu een paar maanden onder en het is comfortabel en warm. Erg warm, moet ik zeggen. Daarom heb ik het vier seizoenen dekbed gekocht. Ik woon in een oud huis en zelfs als het in de ochtend tien graden binnen dan lig ik nog steeds comfortabel!
12 nov. 2023

Super!

Snelle bezorging!! En degelijke producten. Erg blij mee dat ik meuk vrije deken en kussen heb kunnen kopen. Goede prijs- kwaliteitsverhouding en fijn dat schapenwol uit hoofdkussen gehaald kan worden, zo kun je dikte het naar eigen behoefte aanpassen
11 nov. 2023
Mijn zoon van 9 jaar slaapt er heerlijk onder en is vrijwel meteen warm door het winterdekbed. Ook het kussen bevalt goed! Wel echt een aparte geur maar het went na een aantal dagen. Al met al een goede aanschaf.
18 nov. 2023

Service tot aan de deur

Zeer snelle reactie gekregen na een verkeerd geleverd artikel. Op een snelle en duidelijke manier werd dit opgelost. De levering is altijd in de avond, dus erg fijn voor mensen die overdag werken.
13 nov. 2023

Super Dekbed

Heerlijk dekbed we zijn blij dat we ze hebben gekocht. Mooi op tijd geleverd. Ze zijn heerlijk warm en onze ervaring is dat ze niet naar schapenwol ruiken zoals we eerder hebben gelezen
Positief verrast over de snelle bezorging. ‘‘s morgens besteld, ‘‘s avonds al bezorgd ipv de volgende dag. Kwaliteit van het dekbed is uitstekend! Heerlijk dekbed om onder te slapen!
9 nov. 2023

Geweldig!

Geweldig dekbed en kussens ontvangen. Super kwaliteit en voor een goede prijs! Mijn slaap kamer ruikt nu nog wat naar schaapjes, maar dat vind ik alleen maar lekker.

Heerlijk warm

Veel te lang gewacht om een nieuw dekbed te kopen. Nu spijt. Want we genieten van dit heerlijk warme dekbed. Hoe last zullen we vanavond naar bed gaan?
17 nov. 2023
Levering duurde wat langer dan verwacht maar ben super blij met de dekmatras. Ligt heerlijk zacht en warm! Heb geen elektrische deken in bed meer nodig
10 nov. 2023
Heel erg fijn dekbed! Zeer goed ademend en tegelijkertijd heerlijk warm. Veel beter dan een synthetisch dekbed, waaronder het al snel kan gaan broeien.
16 nov. 2023
Fijne producten, prijs-kwaliteit verhouding goed, bezorging duurde langer dan aangegeven en de informatie over wanneer ze zouden komen klopte niet.
JK
John K.
Lienden
14 nov. 2023

Heerlijk dekbed, slaapt voortreffelijk.

Heerlijk dekbed, lig lekker warm, Topkwaliteit en snel bezorgd. Prima verpakt en goede begeleiding. Slapen gaat weer een stuk beter. Een dikke 10.
19 nov. 2023

Echt degelijk

Echt een degelijk, warm dekbed. Ik heb hem wel eerst een aantal dagen goed laten luchten. De sterke geur verdwijnt wel. Warm zonder te zweten.
6 nov. 2023
Alles was goed zeer snelle bezorging , ondanks slecht weer , prima verpakt . Goede tips voor ingebruikname en gebruik . Slaapt HEERLIJK !!
14 nov. 2023
Duidelijke en overzichtelijke website. Goede prijs kwaliteit verhouding. In de ochtend besteld, zelfde dag in de middag bezorgd