De Snelheid van de verzending, de verpakking. Ik had hem niet zo groot verwacht. dit zegt wel iets over de inhoud! En wat een heerlijkheid om onder wol te liggen. Hiervoor had ik Merinowol, als ik het had geweten had ik de eerste keer 8 jaar geleden ook Terschelling gekocht!
Door de goede nachtrust maak ik nog mooiere aquarellen!
De geleverde schapenwollen onderdeken bevalt prima.
De levering is onder de maat: bij bestelling voor 23.59 uur wordt volgende ochtend de bestelling klaargemaakt en 's avonds bezorgd. Niet nagekomen.
Ook de dag daarop en de daaropvolgende dag geen levering. Pas na het weekend wordt het pakket afgeleverd. Er werd gevraagd op welk adres het pakket afgegeven kon worden als we niet thuis zijn. Ik geef dat keurig op en het pakket wordt geleverd op een ander adres. NB we hadden bij de bestelling opgegeven dat het pakket afgeleverd mocht worden op een servicepunt!
Heerlijk dekbed. Lag er eerst alle 2 op maar na 10 minuten al een vanaf gegooid. Bij mijn man niet, die vind het wel heerlijk. Heerlijk warm maar niet van zweten. Tis een beetje zwaar dekbed maar niet te zwaar. Mijn man en ik houden ervan. Beetje het gevoel van vroeger met de dekens. Het ruikt een beetje maar dat stoort ons niet en het wordt idd al minder na een week. Wij vinden het een aanrader.
8 mei 2023
Zondag besteld, maandag in huis. Wij hebben voor de webshop gekozen als duurzame keus wol ipv polyester. Voor zover ik kan beoordelen prima dekbed, kussen en moltons. De waterdichte molton zal zich komende jaren moeten bewijzen voor onze dochter.
10 mei 2023
Bijzonder vriendelijk behulpzaam meedenken met de lastige bezorging door |Trunksr.
Ik zou zeker nooit deze bezorging meer een klans geven uiteindelijk nog bezorgd door DPD dag later MIjn bestelde kussen was er nog eerder
4 mei 2023
Het dekbed ziet er prima uit! Mooie opbergtas er bij. Ik heb het dekbed nog niet in gebruik omdat ik het nog wat wil laten luchten. Er zit een geurtje aan. Wat ook in de beschrijving stond. Maar ook dat komt vast goed.
19 mei 2023
Snelle levering, product is exact wat ze zeggen. Heel fijn 4 seizoenen dekbed van schapenwol. En afterpay werkt helemaal prima.
Een heel fijn kussen. Eindelijk eens een kussen dat niet veel te hoog is. Prijs en kwaliteit zijn perfect in verhouding
8 mei 2023
ik ben zó blij dat.ik eidelijk een schapenwol dekbed heb kunnen kopen bij jullie ! dit moet je ervaren ! echt geweldig
Netjes bezorgd en goede toelichting voor gebruik. Slaapt en ruikt ook lekker.
Natuurlijk materiaal, voelt goed.
Snelle levering, product voldoet aan de verwachting. Alleen de geur aan het product vind ik niet zo prettig.
De snelle en zorgvuldige bezorging en de topkwaliteit van de geleverde producten. Ben er erg tevreden over.
15 mei 2023
Zeer snelle levering, direct uitgeprobeerd in ons chalet, kan koud worden, lekker warm geslapen.
Snelle levering (dezelfde dag!) fijne dekbedden. Nederlands product. Kopen dus.
Product is van hoog kwaliteit!
Levering was super snel en goed georganiseerd.
13 mei 2023
Morgens besteld en avonds al in huis. Hele goede kwaliteit. Echt een aanrader.
15 mei 2023
zeer fijn dekbed heb een tweede besteld, goede service en snelle levering
Snelle levering en goede verpakking met duidelijke instructies
Goede prijs, goede communicatie over de snelle bezorging.
23 uur geleden
Snel en netjes geholpen en idd de volgende dag geleverd.
Weer lekker warm slapen en weinig gewicht op je lichaam.
Goede producten en avond bezorging is een fijne bonus.
Geïmporteerde beoordelingen: