Terschellinger- Logo - Beoordelingen

Terschellinger
Beoordelingen:

1.037 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.587 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 apr 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Terschellinger voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het moeilijk om verbeterpunten aan te geven. Wat me in het bijzonder opviel is dat van de bestelling tot de levering ging alles soepel op rolletjes. Bij elke stap in het proces ontving ik altijd een mail. Link om de levering te volgen deed het prima en de bezorger was binnen de aangegeven levertijd aan de deur. De kwaliteit van het product is niet alleen in het product zelf te vinden, waarmee ik heel blij mee ben, maar ook in alle facetten daaromheen. Naar mijn persoonlijke ervaringen zijn er weinig bedrijven die hoog scoren in kwaliteit leveren bij het totale pakket en klanttevredenheid weten te overtreffen. Bij jullie bedrijf is dit aardig gelukt, chapeau! Kortom, uitstekend en dik tevreden.

de meest kritische beoordeling

21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
WAARSCHUWING: ALS JE NIET HET GEVOEL WIL HEBBEN DAT JE TUSSEN SCHAPEN SLAAPT, NIET KOPEN. Wij hebben de winter dekbed gekocht. Toen wij de verpakking opendeed, kwam een sterke schapen geur van het dekbed af. Na 2 weken luchten was de geur iets verminderd maar niet genoeg om elke avond onder te liggen zonder eraan te storen. Wij hebben de klantenservice erover benaderd om het dekbed te retourneren. Dat mocht niet omdat wij de hygiëne-zegel gebroken hadden. Maar zonder de hygiëne-zegel te breken en het dekbed uit de zak te halen, was het onmogelijk om de geur van het dekbed te ruiken. Wat mij ergert is dat Terschellinger geen goede waarschuwing geeft over de geur op hun website. De enige waarschuwing is een paar zinnen in een info documentje die bijgeleverd wordt: “Zoals elk nieuw product, heeft ook een dekbed een geurtje. De lichte, specifieke geur van het zojuist uitgepakte dekbed verdwijnt al snel.” Het was niet een lichte geur en verdween ook niet snel. Uiteindelijk hebben we het dekbed doorverkocht met een zwaar verlies. DUS WAARSCHUWING: ALS JE NIET HET GEVOEL WIL HEBBEN DAT JE TUSSEN SCHAPEN SLAAPT, NIET KOPEN.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Terschellinger

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MV
Mark v.
Leiderdorp
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne deken, voelt lekkerder dan een synthetische vulling

Via een goede eenvoudige winkelervaring een dekbed van hun eigen merk gekocht. Dit tegen een scherpe prijs en kwalitatief lijkt het prima in orde (ruim een week in gebruik, 3 jaar garantie). De geur van de schapenwol is nog wel duidelijk herkenbaar voor mij, mijn vriendin valt het een stuk minder op. Ik vind het ook absoluut niet storend en we gaan hem nog wel een paar keer goed te luchten hangen, dat is sowieso aan te raden. Na aankoop nog een paar informatieve emails gekregen over het product en het bedrijf, geeft de betrokkenheid aan. Daarbij is er meer dan genoeg schapenwol in Nederland, dus iedereen een wollen dekbed!
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
4 apr 2024
Bedankt voor het compliment. Wij wensen u heel veel slaapplezier toe!
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Zoals ook vaker teruggelezen in de recensies ruikt het dekbed naar schaap, maar dat vind ik logisch en ik ga er vanuit dat dit na een tijdje wel zal verdwijnen. Verder helemaal tevreden over het dekbed en de prijs ervan en zeker te spreken over de mega snelle levering. In de ochtend besteld en dezelfde avond was het nog geleverd!!
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een slaapsensatie!!!

Ik heb mijzelf een prachtig cadeau gegeven. Een wollen onderdeken, 2 kussens, een 4 seizoenen dekbed en een flanellen dekbedhoes. Alles is in een mooie, schone staat afgeleverd. Je ruikt zelfs de geur van schaap nog in het begin, maar ik vind dat helemaal niet erg. Wat een slaapsensatie!!!
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
4 apr 2024
Wat een mooie uitgezochte complete slaapcombinatie. Wij wensen u heel veel slaapplezier toe!
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het is fantastisch , dat de volgende dag bezorgt , ook echt de volgende dag bezorgt is ! Wat wordt aan geprezen , wat betreft de artikelen klopt ook !! Ik slaap nu heerlijk onder mijn schapenwollen zomer dekbed , en met mijn kapok kussen . Slaap veel beter door :)
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
22 uur geleden
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze producten en service . We wensen u nog heel veel slaapgenot toe.
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lekker slapen

Mijn oude wollen dekbed was echt aan vervanging toe. Wat ben ik blij dat ik weer voor een wollen dekbed heb gekozen. Het dekbed voelt lekker vol aan en is soepel. Er ging wat met de levering, maar dit werd snel en goed opgelost. Kortom: ik ben zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
4 apr 2024
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze producten en service . We wensen u nog heel veel slaapgenot toe.
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

ons nieuwe dekbed is lekker ruim.

ons nieuwe dekbed is lekker ruim en we slapen er heerlijk onder. Ons oude dekbed was een beetje uitgeslapen maar nu kruipen we weer graag onder de wol. Het heeft helemaal aan onze verwachting voldaan.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
3 dagen geleden
Wat een mooie woorden die u met ons deelt. Fijn dat u zo tevreden bent over onze producten.
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijk gevuld met schapenwol. Je kan het kussen helemaal voor jouw slaapcomfort op de goede hoogte brengen. Ik heb er wat schapenwol uitgehaald en het kussen slaapt nu perfect.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
4 apr 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.
LT
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
In de ochtend besteld in de avond al in huis wat een top service en wat een prachtige mooie spullen verkopen jullie. Mijn kids zullen heerlijk slapen onder hun nieuwe schaapje.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
4 apr 2024
Wat een mooie woorden die u met ons deelt. Fijn dat u zo tevreden bent over onze producten.
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Heerlijke dekbedden van wol…

Wij hebben heerlijke dekbedden van wol voor de winter maanden en zijde voor de zomer. Terschellinger heeft de beste prijzen, en altijd snel geleverd. Heel blij mee!
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
2 dagen geleden
Wat een mooie woorden die u met ons deelt. Fijn dat u zo tevreden bent over onze producten.
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Leveren heel snel, goede kwaliteit producten

Leveren heel snel. Producten van hoge kwaliteit. Ik kocht tot nu toe een wollen dekbed, een matrasbeschermer en een molton en ze waren allemaal echt goed. Blij mee!
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
4 apr 2024
Wat een mooie woorden die u met ons deelt. Fijn dat u zo tevreden bent over onze producten.
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurige afhandeling en bezorging. Alleen lastig om er achter te komen wat nou het verschil is tussen Terschellinger en de schaperie dekbedden.
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Luchtig zomer dekbed. Mooi materiaal. Ik heb wel eerst gewassen. Voor de zomer lekker koel Snelle levering. Netjes verpakt.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering en mooie producten. De slopen waren verzegeld, vanwege hygiëne met ruilen, dat vond ik heel netjes
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
9 dagen geleden
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze producten en service . We wensen u nog heel veel slaapgenot toe.
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dieren geven zòvéél goeds!! Kwaliteit hebben we in "eigen land"! Dít REALISEREN, RESPECTEREN en héél DANKBAAR voor zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
10 dagen geleden
Wat een mooie woorden die u met ons deelt. Fijn dat u zo tevreden bent over onze producten.
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Netjes en snel verzonden. Goede informatie vooraf gekregen. Het product is uitstekend verpakt in een mooie stofzak.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
3 dagen geleden
Wat fijn dat je de tijd genomen hebt om een positieve review te plaatsen
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
We zijn heel tevreden over het 4 seizoenen dekbed. Het is heerlijk warm en het plooit zich mooi om het lichaam.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
2 dagen geleden
Bedankt voor het compliment. Wij wensen u heel veel slaapplezier toe!
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel blij met Terschellinger Wollen Slaapvacht 80x210 en kussen, voldoet geheel naar verwachtingen.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is heerlijk slapen onder een wollen dekbed. Ik geniet ervan vanaf de eeeste dag dat het thuis kwam.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
4 apr 2024
Bedankt voor het compliment. Wij wensen u heel veel slaapplezier toe!
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super snel geleverd, overdag besteld s'avonds in huis. Netjes verpakt en blij met het product.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
2 dagen geleden
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze producten en service . We wensen u nog heel veel slaapgenot toe.
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn dekbed voor een nette prijs. De Bonton kussens zijn niet navulbaar, dat is wel een tip.
Beoordeling melden