Terschellinger- Logo - Beoordelingen

TerschellingerReviews

: 404Uitstekend

4,74

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Terschellinger is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Terschellinger kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Terschellinger is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Terschellinger kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Terschellinger

404 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

404 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 jun. 2022
De Snelheid van de verzending, de verpakking. Ik had hem niet zo groot verwacht. dit zegt wel iets over de inhoud! En wat een heerlijkheid om onder wol te liggen. Hiervoor had ik Merinowol, als ik het had geweten had ik de eerste keer 8 jaar geleden ook Terschelling gekocht! Door de goede nachtrust maak ik nog mooiere aquarellen!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 dec. 2022
De geleverde schapenwollen onderdeken bevalt prima. De levering is onder de maat: bij bestelling voor 23.59 uur wordt volgende ochtend de bestelling klaargemaakt en 's avonds bezorgd. Niet nagekomen. Ook de dag daarop en de daaropvolgende dag geen levering. Pas na het weekend wordt het pakket afgeleverd. Er werd gevraagd op welk adres het pakket afgegeven kon worden als we niet thuis zijn. Ik geef dat keurig op en het pakket wordt geleverd op een ander adres. NB we hadden bij de bestelling opgegeven dat het pakket afgeleverd mocht worden op een servicepunt!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Terschellinger

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
De Terschellinger bezorgde de dekbedden op tijd en keurig verpakt. Ze zijn goed gevuld en heerlijk warm. De kwaliteit t.o.v. de prijs is goed. Het enige minpuntje zijn de drukknoppen. Die hadden wat mij betreft iets robuuster mogen zijn en een drukknop in de breedte van het dekbed zou geen overbodige luxe zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Super snelle levering. Goede communicatie en aankondiging van de leveringen. Super kwaliteit! De dekens zijn zo lekker warm en zacht, ik ben heel blij met mijn keuze. Net als knuffelen met een schaap ;)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Website was duidelijk en het bestellen ging prima. Snelle levering had nog een email gestuurd om iets na te vragen en kreeg snel een vriendelijk antwoord terug. Het was allemaal top een fijn bedrijf.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Heerlijk 4 seizoenen dekbed! Geen gezweet, plakkerigheid, benauwdheid of branderige voeten. Zo heerlijk om niet midden in de nacht zwemmend wakker te worden. Echt wat een verademing.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
 
Het 4 seizoenen dekbed zag er keurig afgewerkt uit; veel dekbed voor weinig geld. Alle afspraken zijn nagekomen; dekbed werd keurig binnen de aangegeven tijd afgeleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Het dekbed is erg warm en wennen dus..komt ws ook door electr.deken aan mijn voeten.Moet helaas door re.extreem koude voet ervaring die bij aanraken warm voelt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Prima dekbed. Lekker warm. Wel zijn de knoppen of net te weinig of net niet sterk genoeg waardoor ze snel uit elkaar vallen tijdens het dubbele gebruik.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Prima service, vlot geleverd , klant wordt goed op de hoogte gehouden en kwaliteit an de tot nu geleverde producten uitstekend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Vlotte afhandeling, ook van de vraag per e-mail. Alles tot in de puntjes verzorgd. Het dekbed voldoet aan onze verwachting.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
De bezorging was supersnel en het kussen zat keurig verpakt. In de praktijk is het een prima kussen van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Heel fijn dekbed en kussen! Natuurlijk materiaal dus niet te warm of te koud. Goede van vorm. Zeer redelijke prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
 
Mooi lang (140*220) winterdekbed. Slaapt er heerlijk onder. Lekker warm ook tijdens de koudere nachten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
De heerlijke dikke onderdeken en het vier seizoenen dekbed houden me lekker warm. Ik slaap zoooo goed!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Een eerlijk en heerlijk dekbed. Lekker warm! En een snelle levering. Wat wil je nog meer
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Niet te warm en wel lekker wat zwaarder dan een zomerdekbed. Ik slaap er veel beter onder!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
's morgens besteld en 's avonds in huis. Erg blij met de producten en top service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Snelle service. Product (wollen winterdekbed) zoals omschreven, lekker warm.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
 
Fijne navulling voor een kussen dat net te weinig is om goed op te slapen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Dat ik het produkt zo snel ontvangen heb. En het slaapt heerlijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
 
Het wollen kussen was prima verpakt met een verzegeling.
Beoordeling melden