Terschellinger

5.533 reviews in totaal   2.085 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge, duurzame en natuurlijke kwaliteit van de producten. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam, snel en oplossingsgericht ervaren. De levering verloopt meestal snel, netjes en betrouwbaar. Klanten prijzen het behaaglijke, goed regulerende warmtecomfort van de dekbedden en onderdekens. Veel gebruikers merken een duidelijke verbetering van slaapcomfort en lichamelijke klachten door de producten. Het terugsturen en het oplossen van problemen worden snel, soepel en klantgericht afgehandeld. Ook vinden klanten de producten makkelijk in gebruik. Sommige klanten ervaren de natuurlijke geur van wol als een minpunt. Daarnaast worden er af en toe kleine verbeterpunten genoemd, zoals labels of ritsen.

ReviewsTerschellinger

Super blij, oplossing voor longproblemen

Ik had al jaren longproblemen. Nadat ik een dekbed zonder gekocht had wat in zijn geheel de wasmachine in kon zouden de problemen volgens de geleerden minder moeten worden. Niets is minder waar. Het werd alleen maar erger. Ik las iets over synthetische vezels die we inademen en dat die tot problemen kunnen leiden. Vandaar dat ik overgestapt ben op een dekbed met wol en katoenen tijk. Gewoon weer een katoenen hoes er omheen. Na 2 nachten had ik al veel minder last van kriebelhoest en verstopte neus. De pijn in mijn longen is inmiddels zo goed als verdwenen. 100% ontsnappen aan synthetische vezels kan niet met bijvoorbeeld alle kleding die iedereen draagt enz. maar tijdens het slapen lig je wel de hele nacht in een wolk van vezels. Ik ben super blij met dit dekbed. Het is ook goed qua temperatuur, niet te warm of te koud, ik word niet meer zweterig wakker en het gewicht van het dekbed is ook goed. De geur waar men het over heeft is wat mij betreft te verwaarlozen. Ik vind het zelfs een beetje jammer dat de geur van schaapjes snel verdwijnt.
Wat een heerlijk dekbed! Lekker fluffy, maar niet te licht. Het is nu voorjaar en buiten nog wat fris, ik weet niet hoe warm hij is als het buiten vriest, ik denk dat het wel OK is. Voor hartje zomer zal hij wel wat aan de warme kant zijn, maar dan lig je toch alleen onder een laken. Geen last gehad van 'schaap-lucht'. Even een paar dagen voor gebruik uitgelegd en af en toe geschud, dan kon ook er ook meteen wat lucht tussen de wol komen. Heel blij met de aankoop.

In één woord fantastisch!

Wij zijn echt meer dan tevreden over de prijs kwaliteit verhouding van de producten van Terschellinger wolweelde! Wij hebben inmiddels de 4 seizoenen dekbedden aangeschaft met daarbij de wollen onderdeken. De dekbedden zijn heerlijk behaaglijk en reguleren de warmte fantastisch. Ik zou oprecht geen andere dekbedden meer wensen al heb ik altijd gezworen bij een donzen dekbed. Over de aanschaf van de wollen onderdeken heb ik eerlijk gezegd erg getwijfeld ik was bang dat ik het snel te warm zou vinden in combinatie met de dekbedden echter is niets minder waar. De onderdeken is zo grote meerwaarde voor onze nachtrust. Bij mij bestond tevens de angst dat de onderdeken erg kriebelig zou zijn gezien het feit dat ik graag direct op de slapen vacht wilde slapen. In de praktijk is hier geen enkele sprake van in tegendeel ik zou niet meer zonder willen. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice van Terschellinger Wolweelde niets dan lof voor hún uitgebreide hulp. Bij ieder contact werd uitgebreid de tijd genomen om mij goed te informeren waardoor ik goed overwogen mijn aankopen kon doen. Echt super blij mee!

Een tevreden klant 😊…..

Nog nooit zo’n heerlijk (wollen) winterdekbed gehad… Ook de wollen zomerversie is fantastisch! Tja, ik kon het niet laten: heb nu ook het verkoelende katoenen zomerdekbed, zo fijn met echt warm weer…. daarom ook onlangs ook maar de verkoelende hoezen gekocht voor de kussens …. Ik heb geen aandelen, maar ben gewoon erg blij met al deze produkten!

Een echt warm dekbed maar niet verstikkend

De beschrijving op de website komt overeen met het ontvangen product. De levering is snel en goed verzorgd. De website is helder en overzichtelijk, en als klant vindt je snel de weg. Het dekbed zelf is warm en goed omsluitend. Enige nadeel is het geurtje (het ruikt naar schaap), zelfs na luchten in de buitenlucht. Aan de andere kant, het is per slot een natuurproduct

Heerlijk geslapen.

Na de slaapvachten gekocht te hebben en dat zo gerieflijk lag ben ik ook overgestapt naar de wollen dekbedden. Het slaapt heerlijk, niet zweterig en niet koud. Ik had vaak last van stramme spieren met opstaan, dat is echt een stuk minder geworden. Daar ben ik echt blij mee! Ook de levering ging allemaal heel soepel. Wel wat net als meerderen zeggen was de geur wel wat aanwezig maar na een weekje was dat over.
Goede kwaliteit van 4 seizoenen dekbedden, wollen kussens, wollen/katoen topping Had 1st voor mijn 2 persoonsbed en nu voor mijn eenpersoonsbed Heerlijk warm en ik slaap sinds ik het allemaal gebruik elke nacht goed🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Heb nooit eerder zo goed geslapen als sinds ik deze producten allemaal gebruik 🥰🥰🥰 Ik heb ook mega snel koud en voor mijn fibromyalgie is dit zo fijn puur natuur producten lekker warm en in de zomer ook zeker goed te doen met de zomerdekbed rn katoenen kanten van de topping en kussens 💖💖💖

Slapen in een coconnetje

Het slaapvacht is heerlijk! Warm maar niet broeierig. Toen een wollen dekbed gekocht. Een 4 seizoenen dekbed, de dunne voor mij en de dikke voor mijn man. Voor mijn man is het perfect, ik kan nog wel een dunnere gebruiken als het weer wat warmer wordt. Nu geslapen bij een temperatuur van rond de 10 graden in de slaapkamer en heerlijk warm gehad zonder te zweten. Alles ziet er zeer goed uit en van zeer goede kwaliteit, ook snel in huis. Oja, ik heb fibromyalgie en daardoor veel draaien in bed. Dat is nu echt voor de helft minder. Ik kom er ook niet stijf en stram meer uit. We slapen er nu ik dit schrijf een week mee. Echt een aanrader. Ook nog een wollen kussen erbij gekocht, heerlijk!

Heerlijk kussen!

Ik twijfelde of ik het kussen zou bestellen. Heb echt al zoveel geprobeerd. En het nadeel is dat het dan niet meer retour mag en je een kussen winkel zelf kan beginnen. Maar deze is heerlijk. Stevig waardoor het niet zijn vorm verliest. De andere reviews schreven over een vieze lucht. Dat herken ik totaal niet. Mijn kussen ruikt niet. Maar slaapt heerlijk! Aanrader!
Wegens anti-hormoontherapie en de bijbehorende opvliegers was ik op zoek naar een dekbed dat goed warmte en vocht reguleert. Dit dekbed is geweldig. Het voelt wat zwaarder dan mijn synthetische dekbed wat ik fijner vind. Ik heb het dekbed een dagje buiten gehangen en totaal geen last gehad van een geur. Had ik maar eerder geweten dat een schapenwollen dekbed zo fijn slaapt.
Heerlijk zacht en licht dekbed. Eigenlijk gewoon een zacht mooie afgewerkte deken. Ik heb maat 140x 220 besteld en deze pas perfect in een een persoons overtrek. Dekbed verkoeld ook echt. Had ik veel eerder moeten bestellen. Vooral nu ik midden in de overgang zit. Absolute aanrader.

warm dekbed voor kinderen

Ik had al zomerdekbedden voor de kinderen, maar nog 1 bij besteld nu onze jongste ook toe is aan een groot bed. Dun dekbed maar warm genoeg voor de kinderen, zelfs in de winter prima! (misschien omdat ze dan ook een warmere pyjama dragen, de kamers zijn minimaal verwarmd) dus het dekbed is een succes!

Waardering voor uw service en kwaliteit

Beste Team Terschellinger, Graag wil ik nogmaals mijn waardering uitspreken voor de wijze waarop u mijn melding omtrent de dekbedovertrek heeft behandeld. Wat mij bijzonder is opgevallen, is niet alleen de kwaliteit van de flanellen stof en de nette afwerking van uw producten, maar vooral de manier waarop u met een kleine productiefout bent omgegaan. Zonder discussie, zonder administratieve belasting en met zichtbaar respect voor de klant, heeft u de situatie zorgvuldig en professioneel opgelost. Dat getuigt van vertrouwen in uw eigen product én in uw klant. In een tijd waarin service vaak procedureel en afstandelijk is geworden, heeft uw aanpak laten zien dat het ook anders kan: menselijk, correct en efficiënt. Dank voor deze positieve ervaring. Het geeft vertrouwen om bij een bedrijf te kopen dat kwaliteit én klantgerichtheid serieus neemt. Met vriendelijke groet, Ewa Nowak

Prima product voor een prima prijs

Afgelopen week besteld. De daaropvolgende dag in prima orde ontvangen. Zoals velen al aangeven, en geheel logisch natuurlijk, heeft het dekbed een luchtje. Dagje buiten hangen en de geur is zo goed als verdwenen. Dekbed (zomer variant) slaapt heerlijk. Zou deze zeker aanraden!

Top producten!

Alles wat ik heb gekocht is gewoon geweldig! Wat een top produkten! Goed slapen is best belangrijk. Mijn bestellingen: winterdekbed, zomerdekbed, onderdeken, hoeslakens. Alles is gewoon top met stip, ook de bezorging mooi te volgen en zo als het hoort! Voor ons de beste zaak om waar voor je geld te krijgen! Dank daarvoor.
Zeer tevreden, een dag besteld, volgende dag al in huis. Netjes verpakt en verzonden. Communicatie zeer goed, en netjes. Dekbed, eerst getwijfeld, ja' je denkt ook na over de prijs! Maar nu we er een week onder slapen, willen we nooit weer wat anders. Zeer tevreden, heerlijke kwaliteit, niet zwaar, lekker warm, geen transpiratie, luchtig, blijft ook mooi op zijn plek, echt zeer blij mee.. Raad het iedereen aan, zeer, zeer, tevreden!
Super fijn en zacht voor mijn spieren. Aangenaam gevoel voor je lichaam. Op logeerbed van mijn zoon ontdekt (waar wij 2 nachten slapen) . Minder goed matras van mijn zoon en een duur matras thuis. Sliep op goedkoop matras met schapenvacht beter dan thuis. Uiteindelijk toch voor thuis ook aangeschaft.

Fijn lichtgewicht zijden zomerdekbed

De volgende gegevens kloppen niet helemaal: Vulgewicht 150gr/m2 100% Origineel zuiver natuurlijke Tussah wildzijde (isolatiewaarde 0, gewichtsklasse 1). Ergens anders kwam ik isolatiewaarde 0,5 tegen. Dat lijkt gevoelsmatig beter te kloppen!
Ik bestelde kapok om mijn kussenvulling te vervangen. De kapok is van zeer goede kwaliteit. Ik bestelde echter drie pakken en dacht dat ik zo nog overschot zou hebben om later bij te vullen. Ik had de drie pakketten echter echt wel nodig om voldoende vulling te hebben. Het is gewoon moeilijk om zoiets in te schatten op gewicht.
Deze keer een zomerdekbed van tencel besteld en gekregen en het is degelijk verpakt en ziet er mooi uit. Het verschil met m'n synthetisch dekbed is dat ik hier niet onder zweet en benauwd wordt. Dus het doet wat beloofd is. Heel tevreden mee!