Terschellinger- Logo - Beoordelingen

TerschellingerReviews

: 77Uitstekend

4,79

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Terschellinger is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Terschellinger kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Terschellinger is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Terschellinger kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Terschellinger

77 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

77 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 jun. 2022
De Snelheid van de verzending, de verpakking. Ik had hem niet zo groot verwacht. dit zegt wel iets over de inhoud! En wat een heerlijkheid om onder wol te liggen. Hiervoor had ik Merinowol, als ik het had geweten had ik de eerste keer 8 jaar geleden ook Terschelling gekocht! Door de goede nachtrust maak ik nog mooiere aquarellen!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 aug. 2022
mijn verwachting minder transpireren , is niet gelukt
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Terschellinger

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 uur geleden
Product niet op voorraad. Na bestelling onmiddelijk hierover geinformeerd. Verwachte levertijd die Terschellinger Wolweelde aangaf werd ook nagestreefd.. Top service dus en keurig verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022 
Prachtige onderdeken ligt zalig En wat een vlotte verzending binnen 1 dag in huis !! Ik heb er inmiddels 3 besteld dus dat zegt genoeg
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Zeer goede mail contacten met Terschellinger. Jammer dat de aflevering 1 dag later dan beloofd was.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Makkelijk besteld. Netjes verpakt, keurige bezorging en een heerlijk dekbed van topkwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Heerlijk zacht, maar toch stevig! Super snel bezorgd. Voor mij niets anders meer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
De volgende dag bezorgd! Heel netjes verpakt. En kwaliteit! Super!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden 
Lekker warm dekbed zeker voor de koude dagen die er nu aan komen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 uur geleden
Snelle bezorging, duidelijk proces en uitstekend product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Woorden zijn overbodig is een plezier om onder te liggen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 uur geleden
Heel snel geleverd (volgende dag). Lekker warm dekbed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Snelle levering en prima prijs/ kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
zou het niet weten misschien de prijzen wat lager ?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Slaapt heerlijk! Goede prijs kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Heerlijke dekbedden ! Snelle verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Prachtig product, supersnelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Snelle levering en heel goed ingepakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 uur geleden
Prima dekbed en hoofdkussens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Heerlijk ligt slaapcomfort.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden