Terschellinger- Logo - Beoordelingen

Terschellinger
Beoordelingen:

1.121 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.745 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 apr 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Terschellinger voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Jute onderlegger te smal Vraag over bestelling en ruilen is opgepakt. De uitleg over de smallere breedtemaat is prima. Zet deze bij de info op de website, dan krijg je daar geen gedoe over. Liever had ik beide onderleggers van jute omgeruild, maar ben akkoord gegaan met omruilen van de onderlegger die nog in de verpakking zit omdat ik verdere strijd hierover verspilde moeite vind. Maar ik blijf van mening dat jullie info 90×200 op de site bij aankoop onjuiste info is. 75×200 vind ik te veel afwijken. De reactie was binnen een week, maar kan sneller, het is tenslotte 2024. Als de maten meer realistisch op de website hadden gestaan, had ik de grotere maat genomen. Het zonder verdere kosten kunnen omruilen (van1 onderlegger ) is fijn.

de meest kritische beoordeling

21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
WAARSCHUWING: ALS JE NIET HET GEVOEL WIL HEBBEN DAT JE TUSSEN SCHAPEN SLAAPT, NIET KOPEN. Wij hebben de winter dekbed gekocht. Toen wij de verpakking opendeed, kwam een sterke schapen geur van het dekbed af. Na 2 weken luchten was de geur iets verminderd maar niet genoeg om elke avond onder te liggen zonder eraan te storen. Wij hebben de klantenservice erover benaderd om het dekbed te retourneren. Dat mocht niet omdat wij de hygiëne-zegel gebroken hadden. Maar zonder de hygiëne-zegel te breken en het dekbed uit de zak te halen, was het onmogelijk om de geur van het dekbed te ruiken. Wat mij ergert is dat Terschellinger geen goede waarschuwing geeft over de geur op hun website. De enige waarschuwing is een paar zinnen in een info documentje die bijgeleverd wordt: “Zoals elk nieuw product, heeft ook een dekbed een geurtje. De lichte, specifieke geur van het zojuist uitgepakte dekbed verdwijnt al snel.” Het was niet een lichte geur en verdween ook niet snel. Uiteindelijk hebben we het dekbed doorverkocht met een zwaar verlies. DUS WAARSCHUWING: ALS JE NIET HET GEVOEL WIL HEBBEN DAT JE TUSSEN SCHAPEN SLAAPT, NIET KOPEN.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Terschellinger

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(952)
(142)
Resetten
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Jute onderlegger te smal Vraag over bestelling en ruilen is opgepakt. De uitleg over de smallere breedtemaat is prima. Zet deze bij de info op de website, dan krijg je daar geen gedoe over. Liever had ik beide onderleggers van jute omgeruild, maar ben akkoord gegaan met omruilen van de onderlegger die nog in de verpakking zit omdat ik verdere strijd hierover verspilde moeite vind. Maar ik blijf van mening dat jullie info 90×200 op de site bij aankoop onjuiste info is. 75×200 vind ik te veel afwijken. De reactie was binnen een week, maar kan sneller, het is tenslotte 2024. Als de maten meer realistisch op de website hadden gestaan, had ik de grotere maat genomen. Het zonder verdere kosten kunnen omruilen (van1 onderlegger ) is fijn.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Na jaren donzendekbedden nu deze Terschellinger. Ik ben een slechte slaper, maar doordat deze net ietsiepietsie zwaarder is slaap ik kennelijk toch beter. Voorheen deed ik sprei eroverheen om dat gevoel te hebben, maar nu is het gewicht perfect. Ik ben een koukleum, maar met nu het zomerdekbed blijf ik al heerlijk warm (en ook niet te). Echt een aanrader!
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Van huis uit heb ik goede ervaringen met jute/vilt matrasbeschermers en aangezien de mijne inmiddels dringend aan vervanging toe was, plaatste ik een bestelling bij Terschellinger. Ik had mijn nieuwe de volgende dag al in huis en ben er erg blij mee; hele goede, degelijke matrasbeschermer die precies datgene doet waar hij voor bedoelt is. Top!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb er nu 1 nacht op geslapen en het ligt lekker en het word niet heet. Ik vind de maat wat krap dat mag best 10 centimeter breder en langer zijn. Je moet nu heel hard eraan trekken om het op maat te krijgen. Maar misschien hoort dat wel zo? Met opmaken moest ik erg hard aan het elastiek trekken , hopelijk gaat dat niet stuk.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede communicatie en advies!

Correspondentie was prima; op mijn mails met vragen werd vlot en deskundig gereageerd. Eenmaal de beslissing genomen en ‘s morgens besteld had ik het bamboe zomer dekbed ‘s avonds in huis; waar kom je dat nog tegen? Dekbed bevalt ook goed. Kortom, zeer aan te bevelen dit bedrijf.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
7 dagen geleden
Wat een mooie woorden die u met ons deelt. Fijn dat u zo tevreden bent over ons zomer Bamboo dekbed en service!
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

1 persoons zomer bamboe dekbed

Vorige week vrijdagochtend het dekbed besteld en 's avonds werd het dekbed al bezorgd. Wat een service. Het dekbed een dagje uitgehangen en de volgende dag op bed, wat een verademing. Het is een heerlijk koel dekbed. Absoluut een aanrader!
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben enorm enthousiast over de deken die we hadden besteld. Onze dochter slaapt op zolder en heeft heel snel last van de hitte. Hierdoor werd ze vaak wakker onder het zweet. Bij deze deken heeft ze dat helemaal niet. Echt een aanrader!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling keurig afgeleverd met beschrijving van hormonen te gaan met wollen dekbed. Opbergtas bij voor deel dat je niet gebruikt. En dekbed voelt echt heerlijk, de schaapjes rennen de gehele nacht heen en weer om mij warm te houden ❤️
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen ervaring met een katoenen dekbed. afgelopen nacht voor het eerst er onder geslapen. Absoluut niet frisjes, de nachttemperatuur was niet hoog. Dus voldoet voor mij zeer goed en hoop bij echte warmte het koeler te hebben.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hebben het dekbed snel en zorgvuldig verpakt ontvangen. Nog niet in gebruik, dus het dekbed nog niet kunnen beoordelen maar gezien mijn jarenlange ervaring met een wollen dekbed heb ik vertrouwen in de kwaliteit.
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Van aankoopt tot verzending goed op de hoogte gehouden. Het donsdeken ligt heerlijk.momenteel het tussen seizoen opgelegd, want de 2 samen toch wat te warm. Ligt heel anders dan dons, maar toch aangenaam verast.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het dekbed is dun en niet zwaar. Het koele gevoel blijft en is iets waar je even aan moet wennen. Hij kan mooi in een overtrek of gewoon los over het laken en dus handig om niet teveel in de was te moeten.
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
7 dagen geleden
Wat een mooie woorden die u met ons deelt. Fijn dat u zo tevreden bent met ons heerlijke Cool Cotton dekbed..
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had het winterdekbed al gekocht waar ik zeer tevreden over ben en ook het zomerdekbed stelt niet teleur. Ik ben nog geen een keer zweterig wakker geworden waar ik met andere dekbedden wel last van heb.
Beoordeling melden
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super fijne dekbedden en een fijne service, dhl had van de levering een rommeltje gemaakt, maar na een mailtje alles binnen 24 uur opgelost door de klanten service van Terschellinger,TOP SERVICE
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Heerlijk dekbed

Heb een Lits Jumeaux 4 seizoenen dekbed gekocht nadat de andere terschellinger dekbed te klein was ivm ander bed, super dek bed voor een goede prijs warm maar zeker niet zweten
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hele snelle levering en de deken is heerlijk. Hij is koel luchtig en toch ook prettig warm. Verder voegt de deken zich heerlijk om mij heen. Ik ben er heel blij mee.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
mooie berichtgeving rond verzending en zeer fijne professionele verpakking en uitleg over de verzorging van het bio- product. Mijn Dank! Annelies Sysmans België
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
30 apr 2024
Wat een mooie woorden die u met ons deelt. Fijn dat u zo tevreden bent over onze producten en service.
IH
Ineke H.
Amersfoort
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De snelle leveringen en de fantastisch ingepakte producten. Er wordt zorg aan besteed, is te zien! Wat betreft de producten op zich, kan niet meer zonder 🙈 🎉
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Katoenen dekbed

Snelle levering. Netjes verpakt . Het is zo verpakt dat je het niet zo maar kan openen , dus er zeker van bent dat niemand anders het gebruikt heeft
Beoordeling melden
Antwoord van Terschellinger
13 mei 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring, daar doen we het voor.
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mooi!

Mooi dekbed van zijde, en kussen van wol. Helaas liet de bezorger mij 3 avonden wachten, na melding dat het die dag bezorgd zou worden.
Beoordeling melden