vis-winkel-online.nl

1.483 reviews in totaal   102 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 11 jun 2026

vis-winkel-online.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn overwegend positief over de hoge kwaliteit en versheid van de producten. De levering wordt vaak als snel en stipt ervaren. De verpakking en koeling worden doorgaans uitstekend beoordeeld, en veel klanten waarderen de klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de service. De communicatie wordt door veel klanten gewaardeerd en sommigen vinden de prijs passend bij de kwaliteit. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten melden vertragingen of fouten bij de levering. Een enkeling geeft aan dat de koeling of verpakking beter kan. Er zijn negatieve ervaringen met de bereikbaarheid van de service en een aantal klanten vraagt om meer duidelijkheid in de communicatie. Daarnaast vindt een deel van de klanten de prijs aan de hoge kant.

Reviewsvis-winkel-online.nl

Kwaliteit van producten uitstekend, bezorging beneden alle peil. Dit laatste is voor mij de reden om geen bestellingen meer te plaatsen.

Inmiddels een deel van de bestelling bereid en kwaliteit (zeentong) uitstekend. Rest zal ongetwijfeld van een vergelijkbare kwaliteit zijn. Producten werden keurig verpakt en gekoeld geleverd. Echter de bezorging was beneden alle peil. Zowel mijn vrouw als ikzelf zijn slecht ter been en kunnen niet tillen of dragen. Dit is mede de reden voor online bestellingen. Bij de bezorging, overigens keurig volgens de planning werd aangebeld, waarop mijn vrouw via de intercom "pakketje" te horen kreeg. Zij ging vervolgend naar de galerij om het pakket in ontvangst te nemen. Hierbij was zij net op tijd om de bezorger naar zijn auto te zien lopen en vervolgens zonder verder bericht boven te zijn geweest of een bericht te geven te zien vertrekken. Achteraf bleek hij het pakket in de algemene toegangshal te hebben neergezet. Totaal klantonvriendelijk , ongeïnteresseerd en voor mij zelfs onverantwoordelijk. Opnieuw een zeer slechte ervaring met Trunkrs en een reden om geen bestellingen meer te plaatsen bij viswinkel online.

Antwoord van vis-winkel-online.nl

Beste Jan, Bedankt voor uw review, ik heb uw klacht over de bezorging zojuist gemeld bij Trunkrs en hoop dat er in het vervolg klantvriendelijker gedaan wordt bij aflevering. Mijn excuus voor de botheid van de bezorger! Hartelijke groet Chris
Geïmporteerde review
Vanuit het noorden van het land een saladeschotel bestellen bij een bedrijf in Yerseke voor een speciale lunch. Dat is een uitdaging. De bestelling kwam een dag van te voren 's avonds om 10 uur. Uiteraard "IJskoud" We moesten "alleen nog maar" met de vis die afzonderlijk was verpakt de schaal opmaken. Helaas zaten er geen opmaakproducten bij: geen sla of i.d. Ook geen verhaal welke vis wat was, maar we zijn tachtigers die de zee en haar bewoners aardig kennen. Het kwam allemaal nog wel goed: Goede kwaliteit vis, bijzonder lekker, ruime hoeveelheid..... Met heel tevreden gasten hadden wij een uitstekende lunch. Wij komen terug !
Alles is goed verlopen en enkel de levering was 22hr en ik had mensen gevraagd om te komen eten, omdat ik dacht dat die vroeger werden geleverd. Lijkt me toch wel iets belangrijk om mee te geven bij de bestelling. Dag nadien maar kunnen klaar maken en krab was ondertussen ook gestorven!

Wat ontgoocheld

Beste Chris, Het probleem is gekend. Geen correcte levering. Tot tweemaal op rij. Daar zou ik toch iets trachren aan te doen. Ik moest 2 dagen wachren op verse producten en mijn vrienden waren niet zo happy de avond zelf. De producten van vorige keer vond ik best ok. Maar bij leveringen is het noodzakelijk correct te leveren. Desnoods beperk je best tot bepaalde regio,´s ....
keurig de verse vis is erg goed en verzorgd. alleen de mosselen vond ik erg klein smaak goed maar voor de prijs was het zeker niet goed. dus even onderhandelen met de mossel Firma van de mosselen niet goed. jammer.

De gebrachte zeevruchten en vis waren prima.

De gebrachte zeevruchten en vis waren verrukkelijk en ook keurig verzorgd bezorgd. De prijs vind ik wat hoog en ik vind het jammer dat er op zaterdag geen zaken kunnen worden gedaan. De uitleg op de factuur kan helderder: gaat het om gekookte/gegaarde producten of rauwe/levende?
Altijd correct en ĝoed,alleen had ik gevraagd om het niet te verpakken in isomo omdat onze vuilkar het niet wil meenemen, misschien ging het niet anders met dat warme weer???
Het is voor het eerst dat ik Zwaardvis heb gegeten en via Viswinkel lekker makkelijk. Was erg lekker
De Jumbo-Mosselen zijn de 12,75€ per kg niet waard!😡😡 Vers en lekker ja,maar dat waren lbijlange geen Jumbo's maar eerder Supers.Ben wel ontgoocheld...!
Op afgesproken datum en tijd bezorgd in goede staat zijnde en goed gekoelde verpakking.Mijn vader was ook deze keer zeer tevreden spreken over de heerlijke smaak van de gerookte paling..
gewoon zo doorgaan ik bestel binnenkort weer omdat het zo vers en lekker was
Geïmporteerde review
Zij leverden vootreffelijk gerookte wilde zalm die op de gewenste tijd werd geleverd. Ideaal voor een etentje met asperges, gerookte wilde zalm, sinasappelboter en een goede Grüner Veltliner. Wat kan een mens nog meer verlangen?
De vis is echt super vers en uitstekende kwaliteit. Heel goed verpakt en koel bezorgd. Ook met deze warme dagen.
Geen gezeur van waar blijft het, altijd levering zoals afgesproken. En de producten zeer vers en heerlijk!
Geïmporteerde review
De geleverde producten waren uitstekend.Een llein puntje van opbouwende kritiek: jullie hadden iets duidelijker kunnen vermelden dat de gepresenteerde foto een voorbeeld is en dat de besteller zelf voor sla en gevulde eieren enbtomaatjes etc dient te zorgen.
Zeer lekker en verse kreukes,Super goede levering!👍👍👍
Alle lekkerste kwaliteit! Zeer aangeraden. Netjes op tijd afgekoeld gebracht.
Supersnelle levering en prachtig gekoeld verpakt.. ik ben zeer tevreden 👍👍👌
De levering tussen 17uur en 22 uur moet even wennen en rekening houden met bestellen
Bestelde mosselen keurig volgens afspraak en super vers ontvangen. Waren erg lekker.

vis-winkel-online.nl

Bij Vis Winkel Online draait alles om kwaliteit, versheid en vakmanschap. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in de vissector weten wij precies hoe we de particuliere markt kunnen voorzien van de allerb...