sofiben.com- Logo - Beoordelingen

sofiben.com
Beoordelingen:

161 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden161 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 jun 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
sofiben.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De rits in de dekbedhoes is fijn, maar het zou fijn zijn als er bijvoorbeeld een ringetje aan zou zitten. Ik heb een probleem met mijn handen en kan daardoor moeilijk de rits open en dicht krijgen.
JB
Jan B.
Hellevoetsluis

de meest kritische beoordeling

30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet bestellen. Zeker als je optie om terug te sturen wil hiuden, dan ben je rond 40 euro kweiet. Mijn mailbox is nog stdeeds vol gespamt met anbidingen en reclame, ondaks dat ik voeg om te stoppen. Over kwaliteit van het product kan ik nog niks zeggen, want heb nog niks ontvangen. Ik heb mijn bestelling binnen 3-5 minuten weer geanuleerd, maar ondaks dat, is poroduct toch verstuurd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sofiben.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(140)
(16)
Resetten
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima product en site

Product is top! Ben midden 30 en heb reuma, dus een uitvinding op dagen vol pijn .Snelle, vriendelijke reacties op mijn vragen. Overtrek stinkt niet als het uit de verpakking komt, wat een enorm pluspunt is. Zeker tevreden. Wel hoop ik dat er in de toekomst wat kleuren/patronen bij komen die iets hipper zijn, die ook de jongere consument iets meer aanspreken.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
8 dagen geleden
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 4 sterren. Ik ben blijk te horen dat het Sofiben dekbedovertrek u goed bevalt. We zijn met de fabrikant uit Portugal bezig om de nieuwste dessin van dit jaar weer binnen te krijgen. Dit gaat jammer genoeg langzamer dan ik zou willen. Maar als u de nieuwsbrief leest, blijft u in ieder geval op de hoogte. Voor nu wens ik u veel plezier met uw aankoop. PS misschien dat er bij het blokje winkels wel de dessins staan wat u meer aanspreekt.
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goede en mooie kwaliteit, zowel van de overtrekken, dekbedden en kussens! Snelle levering, en bij vragen staan ze altijd voor je klaar en zeker als het nodig is met een oplossing. Ga zo door, wij zijn een héél tevreden klant.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
16 mei 2024
Goedenavond, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Voor deze reviews doen we het. Tevreden klanten. En we zullen op deze voet zeker doorgaan. Ik wens u veel plezier met uw aankoop
LP
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Dekbedovertrekken

Ik heb nu voor de tweede keer besteld bi Sofiben en weer ben ik blij. Het is zo’n fijne en goede kwaliteit ook na het wassen. Ook voelt het fijn en ik slaap heerlijk. Dank je wel en live groet.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
12 dagen geleden
Goedenmiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Wat een mooie woorden heeft u geschreven over ons Sofiben dekbedovertrek. Ik wil u hiervoor bedanken en u heel veel plezier wensen met uw aankoop.
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel snelle service , alles mooi verpakt ook , alleen de kleur was niet echt mijn smaak , maar voor de rest alles prima , nog niet op bed gelegd , hadden juist lakens ververst !
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
12 dagen geleden
Goedemorgen, Hartelijk dank voor de 4 sterren. Jammer dat u de kleur niet uw smaak is. Als u het wilt retourneren, kan dat natuurlijk altijd, zolang het niet gewassen of gebruikt is. We proberen dit foto zo duidelijk mogelijk te maken en de beschrijving worden de kleuren nogmaals genoemd. Ik hoop toch dat als u het op uw bed heeft liggen, dat de kleur en het dessin toch meevalt en dat het verwisselen van het dekbedovertrek u nu gemakkelijker afgaat. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel goeie service ,bedankt om mij op te bellen omdat de kleur van mijn onderlaken niet paste bij mijn dekbedovertrek. Kwaliteit top.!
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
11 mei 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn dat u het kunt waarderen dat we ons hebben bemoeid met u keuze onderlaken. Op de foto ziet het er prachtig uit. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gemakkelijker!

Een pràchtige dekbedhoes met aan 3 kanten een rits, dus nooit meer een gevecht met dat enorme grote dekbed!
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 mei 2024
Goedemorgen Hartelijk dank voor de 5 sterren. Altijd fijn om te horen dat het u een prachtig dekbedovertrek vindt en dat u het gemak van de ritsen kunt waarderen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De goede communicatie in verband met de bestelling, de kwaliteit, de fijne service, ik zeg het voort!!!
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
14 mei 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Het team doet zijn uiterste best om de klant zo goed mogelijk te informeren. Fijn dat u de kwaliteit van het overtrek ook waardeert. En we zijn natuurlijk het meeste blij dat u dit aan andere vertelt. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het materiaal is goed. Wat ik fijn vind zijn de ruime instopstroken van de kussenslopen. Hrrrlijk.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
10 dagen geleden
Goedenavond. Hartelijk dank voor de 5 sterren. Dit is weer iets anders wat een klant ook kan waarderen. Hier zijn we natuurlijk ook heel erg blij mee. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige dekbedhoes

Fijne communicatie over de maten! Snelle verzending Prachtige dekbedhoes van heerlijk materiaal
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
9 dagen geleden
Goedenavond, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Goed om te horen dat er een goede communicatie is geweest en dat het overtrek naar wens is. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Dekbedovertrek is van fijne kwaliteit stof en mooi afgewerkt. Verzending probleemloos en snel.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
11 dagen geleden
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Het is altijd fijn dat u het Sofiben dekbedovertrek van mooie kwaliteit vindt en dat het mooi is afgewerkt. Het is ook fijn dat post.nl goed heeft meegewerkt om het pakket snel bij u te krijgen. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
CV
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

In z'n totaliteit een prettige klantervaring

Prettig klantcontact, snelle levering en kwalitatief uitstekend product.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
4 mei 2024
Goedenavond Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat het klantcontact prettig is geweest en dat u tevreden bent over u bestelling. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer behulpzaam en accurate adviezen
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
4 mei 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. We proberen de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Fijn dat dit bij u gelukt is.
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het ziet er mooi en degelijk uit.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
14 mei 2024
Goedemorgen, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Goed om te horen dat u het Sofiben dekbedovertrek mooi vindt. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
In een woord geweldig met rits
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
15 mei 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Kort maar krachtig opgeschreven dat u het een geweldig product vindt. Ik wens u dan ook heel veel plezier met uw aankoop.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De rits en de fijne stof
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
2 dagen geleden
Goedenavond, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat u de stof en de rits van fijne kwaliteit vindt. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen lange wachttijd
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
4 mei 2024
Goedenavond Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel erg handig
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
6 mei 2024
Goedendag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat u het handig vindt. Ik wens u dan ook heel veel plezier met uw aankoop.
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
2 dagen geleden
Goedenavond, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
7 dagen geleden
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 4 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
9 dagen geleden
Goedemiddag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.