25 nov 2023
De rits in de dekbedhoes is fijn, maar het zou fijn zijn als er bijvoorbeeld een ringetje aan zou zitten. Ik heb een probleem met mijn handen en kan daardoor moeilijk de rits open en dicht krijgen.
Beoordelingen voor sofiben.com
13 okt 2024
Was even zoeken op de website maar dan heb je ook waar voor je geld! Zelfs proactief gebeld door de klantenservice; dat is nog eens meedenken. Inmiddels de eerste bestelling ontvangen: kan niet anders zeggen dat het dekbedovertrek van super kwaliteit is en wat is dat handig bed opmaken met een ritssluiting aan 3 zijden! Zeer aan te bevelen! Last but not least: product van Nederlandse bodem!
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Wat een prachtig review heeft u geschreven. Hier is het gehele team heel blij mee. Het dekbedovertrek Fleurine ligt prachtig op uw bed. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
Voor ons overmaatse dekbed konden we lang geen passend dekbedovertrek vinden. Bij Sofiben is dat wel mogelijk. De ritstechniek maakt het heel aantrekkelijk om makkelijk een dekbed in de hoes te kunnen plaatsen. Wij zijn zeer tevreden en hebben de volgende al weer besteld.
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Het klopt inderdaad, als u een afwijkende maat van dekbedovertrek heeft, kunt u bij Sofiben altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Met name voor een extra breed dekbed is het Sofiben rits-systeem een uitkomst. Ik ben dan ook heel blij dat u contact met ons heeft gezocht en dat het naar alle tevredenheid is gemaakt. Ik wens u dan ook veel plezier met uw aankoop.
15 okt 2024
alles was TOP!! snelle levering,de kwaliteit, zeer gemakkelijk met de rits.
Direct antwoord op mijn vragen,kan niet beter.
Goedenavond,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Het is goed om te horen dat u over alles zeer tevreden bent. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
15 okt 2024
Telefonisch contact gehad wat heel duidelijk en correct was daarna super snelle levering.
Bedrijf is aanbevelingswaardig.
Goedenavond,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn dat u ons aanbeveelt bij anderen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
Heel fijn dekbed met 3 ritsen! Prachtige zachte stof!
Service is uitstekend!
Echt een aanrader.
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik ben blij dat u het een aanrader vindt. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
5 okt 2024
Het wordt geleverd als een "kadootje" in een mooie verpakking.
Dat is heel erg leuk
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Het is leuk om te horen dat de verpakking ook in de smaak valt. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
Heel mooi en degelijk gebruikt materiaal. Snelle levering. Zeer tevreden
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat de levering snel is gegaan en dat u zeer tevreden bent. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
13 okt 2024
Geweldig goed geholpen, vlotte levering en prachtige dekbedovertrekken.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent door ons. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
19 okt 2024
Mooi product
Snelle levering, prachtig mooi product, bij vragen heel snel contact!
19 okt 2024
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Goed om te horen dat u het een mooi product vindt en dat de service ook goed is geweest. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
De kwaliteit van het dekbedovertrek, en heel makkelijk te strijken.
Goedenavond,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
Een goed gesprek en een duidelijke uitleg van het produkt
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor de 4 sterren. Goed om te horen dat er een duidelijke uitleg is geweest van het product. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
5 okt 2024
service en hoe het product verpakt is en de kwaliteit
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Het is altijd goed om te horen dat de alles naar wens is verlopen en dat het product ook naar wens is. Ik wens u dan ook heel veel plezier met uw aankoop.
16 uur geleden
Geweldige overtrekken.
En zeer klantvriendelijk
6 uur geleden
Goedenavond.
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Goed om te horen dat u blij bent met ons, zowel bij de dekbedovertrekken als de klantenservice. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
Geweldige service en ideale overtrekken met rits
Goedenavond,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
6 okt 2024
Super fijne dekbedovertrekken en goede service!
6 okt 2024
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Het is altijd fijn om te horen dat de Sofiben dekbedovertrekken fijne overtrekken zijn. En natuurlijk dat de service die verlenen ook gewaardeerd wordt. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
15 okt 2024
Kwaliteit van producten en snelle levering.
18 okt 2024
Goedemorgen,
Een beetje late reactie, maar we zijn natuurlijk ook blij met uw 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
Betrouwbaar, eerlijk en goede kwaliteit
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Dit vind ik echt super om te horen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
14 okt 2024
Prettig contact over afwijkende maten.
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik ben blij dat ook de afwijkende maten goed zijn gemaakt. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
5 okt 2024
prima geleverd met een dag .al thuis
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. We maken het product in eigen beheer en als op het op voorraad ligt, gaat de bestelling voor 16.30 nog dezelfde dag weg. De post heeft goed meegewerkt en daar zijn we ook blij mee. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
16 uur geleden
Prima kwaliteit en prima service
6 uur geleden
Goedenavond.
Hartelijk dank voor de 5 sterren. We zijn blij om te horen dat u het dekbedovertrek van een prima kwaliteit vindt en dat u de service van ons ook kunt waarderen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.