Cameraland.nl- Logo - Beoordelingen

Cameraland.nl

469 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.149 beoordelingen in totaal

31 mei 2024
Ik geloof in en werk met digitale spiegel reflex camera's. Ik roei dus zo'n beetje altijd tegen de stroom in. Iedereen zet immers alles op de nieuwe spiegelloze systeemcamera's. In Cameraland heb ik een fijne sparring-partner gevonden. Hun collectie tweedehands is geweldig, en ze zorgen dat de kwaliteit uitstekend is. Ik woon in Voorburg. Cameraland zit in Alkmaar. Daar zit een heel Nederland tussen. De bezorging van Cameraland is echter heel goed. Alles netjes op tijd en met goede afspraken. Ik wil ze niet meer missen.

4 dec 2023
Ik baal een beetje omdat ik na aankoop van een objectief een mail kreeg van Kieskeurig of ik een review over jullie wilde maken. Heb ik gedaan, krijg ik weer een mail van Kieskeurig dat mijn review niet goed was, te objectief en dat zij mijn review niet gaan plaatsen daarom. Flauwekul, bovendien ben ik lid van de Consumentenbond en heb ik hun nooit nodig gehad, maar het objectief Is goed hoor, ik weet heel goed wat ik koop.

Beoordelingen voor Cameraland.nl

JD
Jo D.
Alkmaar - Niederlande
19 aug 2024
Ja, hou de website up to date want nu staan er acties op die al afgelopen zijn
FV
Fred V.
Enkhuizen
11 jul 2024
Snel en communicatief goed. Ook bij retourzendingen. Alleen jammer dat bij aanschaf van een gebruikt objectief niet vermeld wordt dat de zonnekap gebroken is en gerepareerd met een stukje tape…
6 jul 2024
Netjes op tijd geleverd en schappelijke prijs zeker voor iemand die zich hobby matig bezig houdt met fotografie
21 jul 2024

Goed advies!

Goed advies over de status van mijn tweedehands gekochte lens, zeer betrouwbaar advies!
JA
Jeroen A.
Sittard
30 jul 2024
Perfecte zaak, zeer kundig en vriendelijk personeel. Je wordt er als klant behandeld
MB
Marcel B.
Heerhugowaard
3 jul 2024

Snelle levering, product is zoals aangeboden

Product is zoals aangeboden, verschillende betalingsmogelijkheden en snelle levering.
11 jul 2024
Super service , geleverd volgens schema . Ben superblij
5 jul 2024
Levert altijd wat belooft was. Nooit problemen gehad!
25 jul 2024
Prima producten en snelle levering !
26 jul 2024
Goede service en snelle levering!
27 jul 2024
Top bedrijf Goeie voorlichting