Tropictrees.nl
Beoordelingen:

79 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden455 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 mei 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Tropictrees.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het uitzoeken via foto's in de app ging heel makkelijk en ik kreeg goede adviezen over welke olijfboom het beste in mijn perk van 1 meter breed zou passen. De boom is echt heel mooi en groter en dikker dan ik had gedacht. Ik ben er superblij mee! Er zitten hier en daar olijfjes in. Het vervoer duurde iets langer dan verwacht maar dat is gelukkig allemaal uiteindelijk goed gekomen.

de meest kritische beoordeling

8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Laat ik allereerst zeggen dat de boom die ik binnen heb gekregen supervet is, en ik er echt heel blij mee ben!!! Echter heb ik ook een paar minpuntjes. De boom is heel aangekomen, maar de manier waarop de boom verpakt is is erg karig. De takken zijn echt in de doos gefrot, waardoor een hoop bladeren en een paar uiteindes afgebroken waren, wat schorst eraf is gekomen, en het lijkt ook wel alsof de bovenste takken afgesnoeid zijn om hem toch in de doos te krijgen. Daarnaast had ik ook een zak grond erbij besteld die tegen de stam van de boom aan rustte. Heb de boom inmiddels bijgesnoeid, en hij ziet er nu echt top uit, maar het verpakken mag echt beter.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Tropictrees.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(61)
(10)
Resetten
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een prachtige olijfboom. Zoals is afgebeeld! Ik ben heel blij!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Toppie

Alles is goed; hele mooie boom, heel vlugge afhandeling; toppoe
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bomen komen goed aan laatst me 3e besteld zeer tevreden!
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd, netjes ingepakt, Producten zoals verwqcht,
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd direct antwoord op vragen, goede service
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede levering, uitstekend product!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top zaak!

In de afgelopen jaren een aantal keer besteld bij tropic trees en tevreden. Nu wederom en is goed bevallen. Ook in het verleden bij vragen heel persoonlijk geholpen.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Snelle levering, goed verpakt, eerlijke prijs en bomen naar wens.
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede service , doe wel ze beloven , prachtige palm
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Planten zijn goed aamgekomen. Geen gebroken takken
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
de kwaliteit, de prijs en de levering
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima product en keurig verpakt
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goed verpakt
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JL
jo l.
Meerssen
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
zeer mooie struik , snel geleverd, goed verpakt, gunstige prijs
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Mooie plant die bovendien snel geleverd werd.
Beoordeling melden