Tropictrees.nl
Beoordelingen:

93 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden443 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 mei 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Tropictrees.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het uitzoeken via foto's in de app ging heel makkelijk en ik kreeg goede adviezen over welke olijfboom het beste in mijn perk van 1 meter breed zou passen. De boom is echt heel mooi en groter en dikker dan ik had gedacht. Ik ben er superblij mee! Er zitten hier en daar olijfjes in. Het vervoer duurde iets langer dan verwacht maar dat is gelukkig allemaal uiteindelijk goed gekomen.

de meest kritische beoordeling

8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Laat ik allereerst zeggen dat de boom die ik binnen heb gekregen supervet is, en ik er echt heel blij mee ben!!! Echter heb ik ook een paar minpuntjes. De boom is heel aangekomen, maar de manier waarop de boom verpakt is is erg karig. De takken zijn echt in de doos gefrot, waardoor een hoop bladeren en een paar uiteindes afgebroken waren, wat schorst eraf is gekomen, en het lijkt ook wel alsof de bovenste takken afgesnoeid zijn om hem toch in de doos te krijgen. Daarnaast had ik ook een zak grond erbij besteld die tegen de stam van de boom aan rustte. Heb de boom inmiddels bijgesnoeid, en hij ziet er nu echt top uit, maar het verpakken mag echt beter.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Tropictrees.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top zaak!

In de afgelopen jaren een aantal keer besteld bij tropic trees en tevreden. Nu wederom en is goed bevallen. Ook in het verleden bij vragen heel persoonlijk geholpen.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Snelle levering, goed verpakt, eerlijke prijs en bomen naar wens.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goede service , doe wel ze beloven , prachtige palm
Beoordeling melden
18 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Planten zijn goed aamgekomen. Geen gebroken takken
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede snelle levering. Netjes ingepakt
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
de kwaliteit, de prijs en de levering
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima product en keurig verpakt
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goed verpakt
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Na 6 dagen nog geen boom ontvangen. Zelfs nog geen bericht over levering. Jammer voor mijn man, nu krijgt hij morgen zijn verjaardagskado niet.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling nog steeds niet aangekregen
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende service en een levering goed opgelost dat deze toch op tijd is geleverd.
Beoordeling melden
JL
jo l.
Meerssen
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
zeer mooie struik , snel geleverd, goed verpakt, gunstige prijs
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Mooie plant die bovendien snel geleverd werd.
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slechte verzendmethode,duurt meer als 1.5 week voordat het binnen komt. Zou een andere verzender gebruiken.
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

frisse planten

snelle levering. frisse planten en al heel groot
Beoordeling melden