Tropictrees.nl

590 reviews in totaal   63 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de geleverde planten en bomen. Ook worden de snelheid en punctualiteit van de levering geprezen. De verpakking wordt vaak als zeer goed en beschermend ervaren. Daarnaast waarderen klanten de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de service, en wordt de communicatie over het algemeen als goed ervaren. Er zijn echter enkele teleurstellingen over de kwaliteit van bepaalde producten. Sommige klanten melden problemen met niet ontvangen bestellingen. Ook schiet de afhandeling bij problemen soms tekort en zijn er klachten over het niet reageren bij problemen.

ReviewsTropictrees.nl

De communicatie voor aankoop was heel nuttig en vlot. Ik bestelde een sinaasappelboompje en een palm in de namiddag en de volgende dg al geleverd, heel goed ingepakt.

Blij mee!

Kreeg van tevoren goede informatie. De citroenboom is prachtig voor een gunstige prijs en de levering ging goed
Werkelijk super mooie druiven bomen, boven verwachting! Bedankt 🤩 groetjes Vincent

Prima ervaring 👍

Goede communicatie voor aankoop, snelle levering en prima product voor een goede prijs. Kom graag weer terug ! Ik beveel deze verkoper aan ..,
Online besteld en vervolgens opgehaald, het stond al mooi, mooie planten en ik werd netjes geholpen met de zakken potgrond inladen.
Top spul, top service, hellemaal geweldig

ze doen wat ze beloven.

wij hebben de Buddleja weyeriana 'Sungold besteld deze kwam perfect verpak aangeleverd bedankt.
Mooie planten/bomen. Snelle levering.
D V
Dineke V.
Plant ziet er goed uit
2 mooie palmbomen voor een scherpe prijs uitgezocht bij Tropic Trees. Besteld en 3 werkdagen later 256 km verder geleverd. De palmen waren erg mooi en in zeer goede staat en netjes verpakt tegen beschadigen. Ze staan inmiddels in een gemetselde grote bakken van 250 liter met mediterraanse grond in contact met vaste grond. Ze hebben een prachtig nieuw thuis aan de Zeeuwse kust met veel zon en een goede liefdevolle verzorging.
Na bestelling snel geleverd en goed en netjes verpakt. De boom zag er mooi uit
Heel erg tevreden over onze olijfboom ! Goede informatie en aanbevelingen vooraf.

Heel tevreden.

Prachtig boompje. Keurig en op tijd bezorgd
Boompje was nog steeds goed groen en voldoende vocht om het transport te overleven.Prima!

Bestelling geplaatst, door miscommunicatie en vakantieperiode verliep de levering anders. Echter uitstekend opgelost. super tevreden uiteindelijk!

Bestelling onlangs geplaatst bij Tropic Trees. Door miscommunicatie en vakantieperiode verliep mijn bestelling anders. Echter uitstekend opgepakt na contact, super snel geregeld en toch mijn bestelling 2 palmen (erg mooi) ontvangen! Goede kwaliteit palmen welke allebei een mooie plek in onze achtertuin krijgen! Super tevreden met het eindresultaat.