Wij zijn zeer tevreden van de het geleverde prachtexemplaar xxl pon pon olijfboom!
De hele regeling is correct afgehandeld van aankoop tot en met de levering in België, dank aan de vriendelijke bekwame transporteur!
Supertevreden!!
Wat een fijn bedrijf zeg! Afgelopen week een mooie Ananas Guave besteld. Helaas was DPD het pakket kwijtgeraakt. Gelukkig werd dezelfde dag nog een nieuwe plant door tropictrees op de post gedaan en de volgende dag bezorgd.
De plant was goed verpakt en er zaten ook extra stokken bij om hem tegen de wind te beschermen.
In de toekomst zullen we zeker weer wat bestellen! Bedankt Ron voor je service!
4 mrt. 2023
Snelle reactie op mijn vraag via de website. De verkoper heeft me heel goed geadviseerd, waardoor ik de juiste dwergpalm voor mijn balkon heb kunnen kopen. Bezorging was ook uitstekend. Ik heb veel vertrouwen in Tropic Trees gekregen. Kende het bedrijf niet, was een gok.
Een track&trace-systeem zou een verbetering zijn. Is enige puntje.
Het boompje is zeker zo groot als beloofd, ziet er gezond uit en zit vol met bloemknoppen en zelfs al een paar vruchtjes. Dat is nog geen garantie voor de toekomst (vorig jaar had ik er een die het niet redde) maar geeft wel goede hoop.
Daarbij was de levering super snel.
15 mrt. 2023
Top zoals het hoort te zijn heb mooie gezond limoen boom aangekocht Tropic trees alsook een sterke oleander struik snel en vakkundig verpakt en geleverd.
Product zoals omschreven prachtig verpakt en supersnel geleverd top zoals het hoort te zijn
Twee druiven op stam besteld, volgende dag in huis. Prachtige druivenplanten!
8 mrt. 2023
Goede service en advies! Palmboom snel geleverd
Supersnelle levering en een prachtige boom.
Duidelijk overleg en goede levering
Perfecte service , bedankt
Top geregeld,
10 mrt. 2023
7 mrt. 2023
12 mrt. 2023
De plant was beschadigd aan de stam, komt omdat de bezorgdienst gooit met de pakketten.
Geïmporteerde beoordelingen: