golfdriver.nl- Logo - Beoordelingen

golfdriver.nl

282 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.050 beoordelingen in totaal

23 mei 2024
Laatst een kindergolfset besteld en deze werd dezelfde dag verzonden. Ik was vergeten een handschoen te bestellen en deed dat in een tweede bestelling later. Golfdriver.nl heeft beide bestellingen samengevoegd en om de dubbele verzendkosten tegemoet te komen hebben ze er gratis golfballen aan toegevoegd. Super blij en mijn zoon vind het een hele mooie set!
AV
Alex v.
Almere

7 okt 2024
Verzenden met DPD naar een ander depot dan gevraagd, dat bovendien bijna nooit open is en slechte reviews heeft is geen goede service. DPD verzending duurt altijd langer dan TNT of DHL maar zal de goedkoopste aanbieder zijn. Goedkoop betekent niet vaak ook goed.

Beoordelingen voor golfdriver.nl

Resetten
JP
22 mei 2024

Eerste keer

De eerste ervaring met deze webshop. Zowel mijn vrouw als ik, enthousiaste golfers, hebben clubs gekocht. Telefonisch contact gehad over verzendmogelijkheden. Verliep prettig.
23 mrt 2024
Goede communicatie, een nummer wat je kan bellen en waar je antwoord krijgt op je vragen. De levering was snel en ik kreeg wat ik had besteld
3 jun 2024

Uitstekend geholpen!

Uitstekend geholpen door de desbetreffende medewerker toen wij meer producten wilden hebben dan dat er op dat moment op voorraad ware. Top!
26 jan 2024
Snelle levering en na melding van beschadigde levering direct opgelost en nieuw artikel gestuurd. Prima communicatie en oplossingsgericht.
18 mrt 2024

Prachtige nieuwe Driver!

Het werkt altijd perfect bij Golfdriver.nl. Prettige en heldere communicatie en ze komen altijd hun afspraken na, een top bedrijf dus..!
29 jan 2024
Snel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status. Ook voor de keuze om met DPD als vervoerder te werken een dikke pluim.
5 dec 2023
Bestelling ging vlot. De bestelling is goed te volgen. Betaling probleemloos. Ik ben tevreden over mijn bestelling. Niets te klagen.
23 mei 2024
Vriendelijke man. Ook ideaal dat ik het daar op kon halen in plaats van dat ik moest wachten tot een postbode het bracht.
17 apr 2024

Altijd blij met Golfdriver.nl...!

Ik ben weer perfect geholpen door Wilco, hij vind echt altijd een oplossing voor mijn golfvragen!
YK
Yvon K.
Groningen
10 mrt 2024

Golftrolley

Ik heb een golftrolley gekocht. Hij werd snel geleverd en was precies zoals beschreven. Blij mee!
26 nov 2023
Groot competitief aanbod, snelle levering, goede informatie over de status van de bestelling
21 apr 2024
Goede service, snelle en vriendelijke terug koppeling en prima kwaliteit/prijs verhouding
RD
19 jan 2024
Prima contact en service. Snelle levering. Foutje in de levering werd vlot opgelost.
17 mei 2024

Top!

Goed telefonisch bereikbaar en professionele uitleg ontvangen. Vlotte verzending.
24 feb 2024

Fijne bedrijf.

Snelle levering, duidelijke site en personeel denkt met je mee bij aanpassingen.
15 mei 2024
Al meerdere keren bij hún besteld en altijd prima verzorgd en op tijd ontvangen
EH
21 mrt 2024
Snelle reactie. Heldere communicatie. Spullen afgehaald. Heel aardig mensen.
27 mrt 2024
Snelle en correcte levering. Bij dit product goedkoper dan concurrenten.
14 jan 2024

Fijne golfwinkel

Verzending altijd op tijd, netjes verpakt, duidelijke updates via mail
5 jan 2024

Perfecte service

Alles geleverd in een stevige verpakking, de dag na de bestelling.