GolfDriver.nl

1.416 reviews in totaal   137 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 22 jan 2021

golfdriver.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. Veel klanten prijzen de scherpe, concurrerende prijzen en waarderen de prijs-kwaliteitverhouding. De service wordt als uitstekend, klantgericht en behulpzaam ervaren, met positieve feedback over het oplossen van problemen. Klanten waarderen de duidelijke en snelle communicatie, vooral bij vragen of problemen met bestellingen. Het deskundige advies wordt sterk gewaardeerd, met lof voor het meedenken en de expertise van medewerkers. Klanten vinden dat de producten netjes en goed verpakt worden geleverd.

ReviewsGolfDriver.nl

M K
Marlou K.

Golfdriver was een van de weinige zaken die de door mij gewenste club als aanvulling op mijn nieuwe set van Taylormade nog op voorraad had. Ik had hem snel in huis, ze goed verpakt. Goede en snelle communicatie ook nog over de factuur. Ik kreeg een cadeau kaart van 10 euro, altijd leuk. Prettige en betrouwbare zaak, zal er zeker aan denken als ik weer iets nodig heb.
Goede opvolging na aanleiding van beschikbaarheid van Fairway Woods. Na de bevestiging deze gelijk kunnen bestellen en werden dezelfde dag nog verstuurd

Snelle levering en perfecte communicatie

Al de bestelde golfitems (of het een set ijzers, golfballen, grips betreft) altijd keurig verpakt en als beloofd snel verzonden. Heel fijne communicatie. Echt een aanrader voor elke golfer. Bestel maar snel en ervaar de service. Groet, Edgar
Wilson CS22 besteld voor actieprijs! Na bestelling bleek deze niet meer voorradig te zijn. Eerstvolgende levering zou een maand later te zijn voor de actieprijs. Ik kreeg de keuze om de bestelling te annuleren of te wachten op de nieuwe voorraad. Ik heb gekocht met Klarna, betaling na levering, dus wilde wel ff wachten op deze putter voor zo’n topprijs. De putter werd keurig geleverd😉, goed verpakt, vlgns afspraak👍🏻

Super geholpen door Wilco!

Super geholpen door Wilco, heel blij met zijn expertise en hoe hij meedenkt met de klant. Echte aanrader voor iedereen die voor een mooie prijs een nieuwe set wil aanschaffen.
Marco luisterde goed naar mijn vraag en heeft mij geen verkooppraatjes verkocht maar een eerlijk advies gegeven! Top!
Bestelling was snel geleverd, alle spullen netjes ingepakt en geen gebreken
mooi op tijd geleverd en de goede d.w.z. de linkshandige

Top bedrijf.👍

Ik koop al jaren bij GolfDriver het bedrijf van Wilco Jordaan en altijd naar volle tevredenheid. Los van de kwaliteit van de producten die worden geleverd, werkt de service en de after sales ook altijd prima, echt een topbedrijf hoor.
Goed advies, snelle levertijd, uitstekende kwaliteit!
Snelle levering tegen een concurrerende prijs.
Snelle levering en scherpe prijs
Komen afspraken en had het de volgende dag thuis
Super betrouwbaar en goede service bij problemen
Fijne service, snel geleverd.
Privéprofiel
M S
Marthin S.
Goed product en goede prijs (hybride club). DPP verzending was niet ok. Zij hielden de doos 4 dagen vast op 1 locatie. Communicatie daarover met Golfdriver was prima