Reece Nederland
Beoordelingen:

119 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden511 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 jul 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Reece Nederland voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De juiste lengte shirt voor een lang en tenger meisje. Alle voetbal kleding is passend in de breedte en te kort in de lengte of veel te breed maar juist van lengte. Dus deze reece past dus perfect , mooi getailleerd en lekker lang laat dat nou ook nog in een mooi kleurtje zijn ze is totaal in de gloria zo blij! Ik als moeder ook geen shirts meer maken of aanpassen maar kopen, wassen ,aantrekken en voetballen maar... dat scheelt veel gedoe!

de meest kritische beoordeling

14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een zwart trainingsjack besteld, die beviel heel goed dus heb ik er nog een rode bijbesteld. In dezelfde maat natuurlijk. Helaas viel hetzelfde jack in het rood een heel stuk langer en breder uit, waar ik achter kwam toen het te laat was en ik alle bonnetjes had weggegooid. Ik ging er immers vanuit dat de tweede hetzelfde was als de eerste. Beetje jammer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Reece Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De juiste lengte shirt voor een lang en tenger meisje. Alle voetbal kleding is passend in de breedte en te kort in de lengte of veel te breed maar juist van lengte. Dus deze reece past dus perfect , mooi getailleerd en lekker lang laat dat nou ook nog in een mooi kleurtje zijn ze is totaal in de gloria zo blij! Ik als moeder ook geen shirts meer maken of aanpassen maar kopen, wassen ,aantrekken en voetballen maar... dat scheelt veel gedoe!
Beoordeling melden
Antwoord van Reece Nederland
27 mrt 2024
Beste klant, Bedankt voor de mooie 5-sterren review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de bestelde producten en onze service! We wensen je veel plezier met de sportkleding en hopen je snel nog een keer op onze webshop te mogen verwelkomen! Met sportieve groet, Jens - team Reece NL
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, goede service en terugbetaling bij retour en mooie producten!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super broek van goede kwaliteit erg blij mee
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Binnen een dag in huis, top kwaliteit!
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle verzending! goede service!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en duidelijk bericht
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima jack, blij mee!
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JD
Janneke D.
Eindhoven
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden