Certificaat voor reeceaustralia.com/nl

No. X63406390438A1AD2E49CC175E62D4427
 

Geldig vanaf
24-07-2017
Geldig tot
23-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor reeceaustralia.com/nl



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 118 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft reeceaustralia.com/nl al 206 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Prima kwaliteit en snelle service en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Prima van ordening tot levering. Poloshirt is precies zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Voor de levering zou het leveringsuur dat op voorrand wordt aangekondigd preciezer kunnen zijn.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
09-09-2019
everything went perfect, materials are as described
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
08-09-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
08-09-2019
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
26-08-2019
Article en rupture de stock et pas reçu de mail pour en être informé
2.33
Matig

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Super merk, fijn materiaal. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
16-08-2019
Site disponible uniquement en néerlandais. Pas de français, soit. Mais pas d'anglais.. vraiment ?
Le produit reçu ne correspondait pas a la commande, ce dernier est déjà sur le chemin du retour en attente de remboursement. Le service après vente a répondu à mes mails, seul point positif.
2.00
Matig

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 19-08-2019
Hi Gauthier, I understand your point and I'm sorry! We're working on this. Meanwhile there is a UK website, you cannot order there but you can see all the product info: reeceaustralia.com/uk Hope to see you again! Best regards, Sam

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Snelle levering
3.67
Goed

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
21-07-2019
04-08-2019
Extreem slechte service. Na 10 dagen had ik mijn Reece jas nog steeds niet ontvangen. Voor die tijd had ik al 2 keer contact met jullie gehad waarbij jullie zeiden dat hij vast zat in het systeem en nu écht verstuurd zou worden. Toen ik de derde keer contact met jullie opnam bleek ineens dat de jas helemaal niet meer op voorraad was. Er is geen enkele keer excuses aangeboden.
1.00
Slecht

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 05-08-2019
Hi Marga, wat vervelend te horen dat er van alles mis is gegaan, zowel met ons systeem als in de communicatie. Het is uiteraard absoluut niet onze bedoeling zo'n vervelende ervaring te bieden, dus daarvoor zeker onze oprechte excuses. We sturen je een e-mail met daarin een kortingscode, in een poging het een klein beetje goed te maken en bij een volgende bestelling te laten zien hoe het ook kan.

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
24-07-2019
31-07-2019
awesome shorts that are very stretchy
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
28-07-2019
Fijne polo's, zowel pasvorm als de snel droge stof/materiaal.
5.00
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 29-07-2019
Dank voor de mooie beoordeling Jerom! Erg goed om te horen! Veel sportplezier gewenst & graag tot ziens. Groeten van Sam - Reece Australia

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
15-07-2019
prima kleding en prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Het enige waar je bij Reece rekening mee moet houden is je maat. Even goed checken voordat je besteld. Ik draag M en bestel bij Reece L.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
27-06-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
18-06-2019
25-06-2019
Snel en correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Levering vlot, verder geen bijzonderheden
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
10-06-2019
DHL doet er 6 dgn over om het te leveren. Als je dit reclameert bij de webwinkel krijg je nog net niet te horen dat je niet zo moet zeuren. Maar zo voelt je je na dit gesprek wel...
2.33
Matig

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 11-06-2019
Beste Arjan, wat vervelend te horen dat je onze klantenservice niet als prettig hebt ervaren. Dat is absoluut niet onze bedoeling! Ook wij vinden het heel vervelend als onze verzendpartner de bestellingen niet op tijd aflevert en we maken hier dan ook altijd melding van. Oprechte excuses dus en hopelijk toch tot ziens! Groeten van Sam, Reece Australia NL

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
09-06-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
22-05-2019
Voldeed niet aan voor 16u besteld, andere dag in huis’.
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
15-05-2019
Allés goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Levering duurde lang. Donderdagavo d besteld en pas woensdagnamiddag ontvangen.
Product was erg mooi en zeer goede kwaliteit.
3.67
Goed

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 16-05-2019
Beste Dorien, ik heb even nagezocht hoe het kan dat het zo lang duurde, maar volgens mij heb je je bestelling op de Nederlandse website besteld. Dat zorgt voor wat verwarring in ons systeem ;) Als je de volgende keer op Reeceaustralia.com/be bestelt, heb je de producten een stuk sneller! Fijn dat je blij bent met je aankoop, veel plezier ermee! Sportieve groet, Sam - Reece Australia

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Betrouwbare webshop én s Elle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Bij navraag bleek product niet leverbaar. Wacht nu nog het geld dat terug gestort moet worden
2.00
Matig

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 09-05-2019
Wat vervelend om te horen dat het product niet leverbaar bleek te zijn. Dat zou niet zo mogen zijn. Ik heb het even nagevraagd wat betreft de terugboeking en op 7 mei is het geld naar u teruggestort. U zou dit dus inmiddels ontvangen moeten hebben. Mocht dit nou niet het geval zijn, neemt u dan nog even contact met onze Customer Service op? Vriendelijke groet, Nina - Reece Australia

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
02-05-2019
Goed geregeld en snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Prettige shop, alles keurig verzorgd thuis gestuurd gekregen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Zeer tevreden, zal er in de toekomst weer bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
12-04-2019
Product komt kapot aan en de doos ook helemaal geplet en kapot.
2.00
Matig

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 23-04-2019
Beste Phileine, excuus voor de late reactie, wat vervelend te horen. Het klinkt als een probleem dat bij onze verzendpartner is ontstaan, de pakketjes gaan hier uiteraard netjes en "heel" de deur uit. Ik hoop dat het inmiddels goed is opgelost! Zo niet, geef een gil en ik help je graag (sneller dan deze reactie, beloofd). Sportieve groet, Sam - Reece Australia

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
02-04-2019
Was goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
02-04-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Fijne broeken, fijne lengte en grotendeel katoen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2019
Besteldatum
23-03-2019
30-03-2019
Alles helemaal goed verlopen.
Fijn dat het pakket via de brievenbus kon.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
25-03-2019
Super snelle levering, een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
Top service Perfecte kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Prima, en snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
19-03-2019
Snel bezorgd en fijne kwaliteit en pasvorm.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Snelle service
4.67
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl

reeceaustralia.com/nl werd op 24-07-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Bergweidedijk 52
7418AA Deventer
Nederland
ruben.dissel@deventrade.com
reeceaustralia.com/nl
Winkel-exploitant
Sportdirect.com B.V.
Bergweidedijk 52
7418AA Deventer
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marthijn Peter Pothoven
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met reeceaustralia.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.