Certificaat voor reeceaustralia.com/nl

No. X63406390438A1AD2E49CC175E62D4427
 

Geldig vanaf
24-07-2017
Geldig tot
23-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor reeceaustralia.com/nl



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 113 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft reeceaustralia.com/nl al 192 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
15-07-2019
prima kleding en prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Het enige waar je bij Reece rekening mee moet houden is je maat. Even goed checken voordat je besteld. Ik draag M en bestel bij Reece L.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
27-06-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
18-06-2019
25-06-2019
Snel en correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Levering vlot, verder geen bijzonderheden
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
10-06-2019
DHL doet er 6 dgn over om het te leveren. Als je dit reclameert bij de webwinkel krijg je nog net niet te horen dat je niet zo moet zeuren. Maar zo voelt je je na dit gesprek wel...
2.33
Matig

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 11-06-2019
Beste Arjan, wat vervelend te horen dat je onze klantenservice niet als prettig hebt ervaren. Dat is absoluut niet onze bedoeling! Ook wij vinden het heel vervelend als onze verzendpartner de bestellingen niet op tijd aflevert en we maken hier dan ook altijd melding van. Oprechte excuses dus en hopelijk toch tot ziens! Groeten van Sam, Reece Australia NL

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
09-06-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
22-05-2019
Voldeed niet aan voor 16u besteld, andere dag in huis’.
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
15-05-2019
Allés goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Levering duurde lang. Donderdagavo d besteld en pas woensdagnamiddag ontvangen.
Product was erg mooi en zeer goede kwaliteit.
3.67
Goed

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 16-05-2019
Beste Dorien, ik heb even nagezocht hoe het kan dat het zo lang duurde, maar volgens mij heb je je bestelling op de Nederlandse website besteld. Dat zorgt voor wat verwarring in ons systeem ;) Als je de volgende keer op Reeceaustralia.com/be bestelt, heb je de producten een stuk sneller! Fijn dat je blij bent met je aankoop, veel plezier ermee! Sportieve groet, Sam - Reece Australia

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Betrouwbare webshop én s Elle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Bij navraag bleek product niet leverbaar. Wacht nu nog het geld dat terug gestort moet worden
2.00
Matig

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 09-05-2019
Wat vervelend om te horen dat het product niet leverbaar bleek te zijn. Dat zou niet zo mogen zijn. Ik heb het even nagevraagd wat betreft de terugboeking en op 7 mei is het geld naar u teruggestort. U zou dit dus inmiddels ontvangen moeten hebben. Mocht dit nou niet het geval zijn, neemt u dan nog even contact met onze Customer Service op? Vriendelijke groet, Nina - Reece Australia

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
02-05-2019
Goed geregeld en snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Prettige shop, alles keurig verzorgd thuis gestuurd gekregen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Zeer tevreden, zal er in de toekomst weer bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
12-04-2019
Product komt kapot aan en de doos ook helemaal geplet en kapot.
2.00
Matig

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 23-04-2019
Beste Phileine, excuus voor de late reactie, wat vervelend te horen. Het klinkt als een probleem dat bij onze verzendpartner is ontstaan, de pakketjes gaan hier uiteraard netjes en "heel" de deur uit. Ik hoop dat het inmiddels goed is opgelost! Zo niet, geef een gil en ik help je graag (sneller dan deze reactie, beloofd). Sportieve groet, Sam - Reece Australia

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
02-04-2019
Was goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
02-04-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Fijne broeken, fijne lengte en grotendeel katoen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2019
Besteldatum
23-03-2019
30-03-2019
Alles helemaal goed verlopen.
Fijn dat het pakket via de brievenbus kon.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
25-03-2019
Super snelle levering, een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
Top service Perfecte kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Prima, en snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
19-03-2019
Snel bezorgd en fijne kwaliteit en pasvorm.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Snelle service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
17-03-2019
Vlotte levering en voldoet aan mijn eisen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
10-03-2019
Alles snel en prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
08-03-2019
Super service, snel, correct dus zeker aan te bevelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
01-03-2019
Makkelijk bestellen, goede spullen en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
22-02-2019
Prachtige broek, snelle levering en prima service;))
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
20-02-2019
Product is na week nog niet geleverd - zou verzonden zijn maar dan geretourneerd. Geen nieuws hierover van Reece Australia, hoewel mail om inlichtingen gestuurd.
1.00
Slecht

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 21-02-2019
Beste Saskia, wat vervelend te horen dat er iets is misgegaan. Ik vraag mijn collega van customer care om vandaag even contact met je op te nemen! Dan komt het hopelijk snel in orde. Vriendelijke groet, Sam - Reece Australia

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
19-02-2019
Vlotte afhandeling van bestelling en eventuele retour. Goed verpakt. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
17-02-2019
Product goed geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
10-02-2019
Snelle service, fijn afgewerkt product alleen jammer dat er geen kleine maatjes zijn zoals maat 104.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
09-02-2019
De levering is vlot gebeurd en product is prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
24-01-2019
31-01-2019
prima product en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Prima Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Prima ontvangen. Alleen jammer dat de pakketpost alleen in de ochtend bezorgt....
4.00
Goed

reeceaustralia.com/nl

reeceaustralia.com/nl werd op 24-07-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Bergweidedijk 52
7418AA Deventer
Nederland
ruben.dissel@deventrade.com
reeceaustralia.com/nl
Winkel-exploitant
Sportdirect.com B.V.
Bergweidedijk 52
7418AA Deventer
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marthijn Peter Pothoven
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met reeceaustralia.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.