Certificaat voor reeceaustralia.com/nl

No. X63406390438A1AD2E49CC175E62D4427
 

Geldig vanaf
24-07-2017
Geldig tot
23-07-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor reeceaustralia.com/nl



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 77 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft reeceaustralia.com/nl al 97 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
12-10-2018
Zat nog te wachten op een verzendbevestiging, toen het pakketje al bezorgd werd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
08-10-2018
Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
27-09-2018
08-10-2018
Alles gegaan zoals het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
23-09-2018
01-10-2018
Snelle levering, retourneren erg eenvoudig en snelle reactie.
Maattabel voor kinderen veel te algemeen en in ons geval niet passend: jongens en meisjes dezelfde maattabel? Diverse merken dezelfde maattabel? De maten van de door ons bestelde broeken kwamen totaal niet overeen met confectiematen van andere merken. Ik koop dan toch liever 'live'.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
24-09-2018
01-10-2018
Snelle levering Mooie prijs voor hoge kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
30-09-2018
Prima ervaring. Goede prijs in aanbieding. Snel en gratis verzonden. Uitstekende kwaliteit. Goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
29-09-2018
Reece haarbandjes besteld, goede kwaliteit met plakrandje aan de binnenkant, waardoor hij goed blijft zitten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
28-09-2018
Heb bepaalde items retour gestuurd. Terugbetaling na 10 dagen nog steeds niet ontvangen..
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
24-09-2018
Art.Nr.: 834205-8000-XL dit artikel zou een broek moeten zijn met aan de voorzijde 2 zakken met ritsen, geen ritsen en dit is nou net wat ik veel gebruik.

m. vr. gr.
Rob Bijsterbosch
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
De fundamental skirts zijn veranderd ik vond de oude fijner Verder was de levering top en heel erg snel, dat was fijn.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
19-09-2018
Voor 16 uur besteld, maar helaas toch niet de volgende dag geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
17-09-2018
Prima regenjas die volgens afspraak geleverd is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
08-09-2018
Vorige week zaterdag een Jack besteld en na een telefoon gesprek afgelopen woensdag nog steeds niets binnen.
Waardeloos dus
1.00
Slecht

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
03-09-2018
uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
26-08-2018
03-09-2018
De bestelling is snel geleverd, en ook de geretourneerde goederen zijn weer snel verwerkt. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
21-08-2018
29-08-2018
Snelle levering en goede kwaliteit, zoals je van Reece mag verwachten, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
20-07-2018
goede producten en snelle goede levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
19-07-2018
Prima webshop, doen wat ze beloven
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
11-07-2018
Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
27-06-2018
Top weer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
18-06-2018
Perfecte pasvorm en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2018
Besteldatum
23-05-2018
30-05-2018
Jas volledig naar verwachting. Levering conform afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
21-05-2018
28-05-2018
Top Goede pasvorm ook.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2018
Besteldatum
19-05-2018
27-05-2018
Prima aflevering
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
18-05-2018
Super shop. Mocht er wat zijn helpen ze je erg goed. Toppers
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-05-2018
Besteldatum
13-04-2018
10-05-2018
Prima telefonisch geholpen met mijn bestelling via de website. Besteld, betaald en binnen zoals aangegeven binnen een dag. Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Duidelijke info op de site, goede productfoto’s en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
19-04-2018
Snel en goed. Enig punt, Sweater ruikt nogal chemisch. Maar na 2 keer wassen is dat weg.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
24-03-2018
12-04-2018
Toujours en attente de ma commande depuis le 24 mars 2018 .
1.00
Slecht

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 13-04-2018
Good morning! According to our system your order has been sent on the 25th of March. Apparently, however, it never arrived... We should get in contact I guess. My colleague will try to call you today! BR, Sam

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
11-04-2018
Netjes.
Retour moet aangevraagd worden en zelf printen. Teruggave van het geld was erg snel.
Levertijd werd goed gecommuniceerd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2018
Besteldatum
20-03-2018
28-03-2018
Top Snel geleverd en bij verkeerde maat was retourneren ook geen enkel probleem
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2018
Besteldatum
14-03-2018
22-03-2018
Snelle levering, snelle afhandeling retourzending.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-03-2018
Besteldatum
12-03-2018
19-03-2018
Super levering Een 9.
5.00
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 20-03-2018
Hoi Rosalie, daar zijn we erg blij mee! Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je aankoop. Met sportieve groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
15-03-2018
Besteldatum
08-03-2018
15-03-2018
Erg goed geholpen vooral in de aftersales.
Ga zeker vaker bij deze toppers bestellen.
5.00
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 20-03-2018
Beste, bedankt voor je fijne beoordeling! Ik heb het mooie compliment doorgestuurd naar onze afdeling verkoop binnendienst. Veel plezier met je aankoop en tot ziens! Met sportieve groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
13-03-2018
Besteldatum
06-03-2018
13-03-2018
Alles oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2018
Besteldatum
14-02-2018
07-03-2018
Ik wacht mijn teruggeld
1.00
Slecht

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
30-01-2018
07-02-2018
Product bevatte gebreken maar per omgaande een nieuwe gekregen
4.33
Goed

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 08-02-2018
Beste Akke, Bedankt voor je beoordeling en fijn dat je een nieuw volledig product hebt ontvangen. Veel plezier ervan. Sportieve groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
27-01-2018
Besteldatum
19-01-2018
27-01-2018
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
09-01-2018
16-01-2018
Slechte retour mogelijkheden en bestel nummer deed het niet.. via een mail opgelost. 14 dagen wachten op je geld terug is erg lang.
2.33
Matig

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 06-02-2018
Beste Annabel, Vervelend dat je het retourneren niet als goed hebt ervaren. Fijn dat het is opgelost en we hopen je nog eens terug te zien. Sportieve groet, Nathalie - Reece Australia

reeceaustralia.com/nl

reeceaustralia.com/nl werd op 24-07-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Bergweidedijk 52
7418AA Deventer
Nederland
patrick.dijkhof@deventrade.com
reeceaustralia.com/nl
Winkel-exploitant
Sportdirect.com B.V.
Bergweidedijk 52
7418AA Deventer
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marthijn Peter Pothoven
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met reeceaustralia.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.