Reeceaustralia.com/nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 jul. 2017
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
Reeceaustralia.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Reeceaustralia.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 24 jul. 2017

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Reeceaustralia.com/nl

86 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

388 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

17 sep. 2022

Ik kreeg een mail, na mijn order, dat een shirt niet meer beschikbaar was. De rest van de bestelling was echter al verzonden. Wel fijn dat er gemaild werd, maar eigenlijk had dat al op de website moeten staan. Er werd aangegeven dat het shirt niet meer beschikbaar was en niet terug zou komen. Ik heb hem daarna op een andere hockeywebsite nog gewoon kunnen bestellen. Verder zijn de producten goed, mooie prijs-kwalteitsverhouding.

de meest kritische beoordeling

23 okt. 2022
Heb nog steeds niks ontvangen! 16e besteld en 17e bericht van jullie dat pakket verzonden is. 17e ook bericht DHL pakket wordt morgen bezorgd. Het is nu de 23e en DHL blijft maar wijzigen van bezorgdag voor de 4de keer. DHL is niet betrouwbaar in dit geval. Dus helaas negatieve feedback op dit moment voor jullie. Hoop dat pakket morgen wel wordt bezorgd en niet weer wordt uitgesteld anders bel ik jullie dinsdag de 24e. Groet M

Beoordelingen voor Reeceaustralia.com/nl

15 mrt. 2023
Reece is mijn bedrijfskleding. Als fysiotherapeut wil ik er sportief en gekleed uitzien. Daarbij is het materiaal zeer comfortabel om te dragen en in te bewegen!!
Antwoord van Reeceaustralia.com/nl
Hoi Angelique, Bedankt voor jouw 5-sterren review en je lovende woorden! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze kleding en vinden het leuk om te horen dat jullie als bedrijf Reece-fans zijn. We wensen jullie nog veel plezier met de bestelde kleding en hopen jullie nog een keer op onze webshop te mogen verwelkomen! Met sportieve groet, Nick - team Reece NL
15 mrt. 2023
Goede kwaliteit en de stof blijft goed na het wassen
15 mrt. 2023
Bij een vraag werd het uit gezocht en terug gebeld
5 mrt. 2023
9 mrt. 2023
8 mrt. 2023
Retourneren 14 dagen is vrij krap tegenwoordig
3 mrt. 2023
Beste Nils, Bedankt voor je bericht. We waarderen de feedback van onze klanten ten zeerste! Om een reactie te geven op je opmerking, verwijs ik je graag naar https://www.reeceaustralia.com/nl/bestellen/retourneren. Het klopt inderdaad dat er een retourperiode is van 14 dagen. Echter kan deze periode met 14 dagen worden verlengd door een ondubbelzinnige verklaring naar ons te sturen via email of schriftelijk per post (zie link). We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met sportieve groet, Nick - team Reece NL
1 mrt. 2023
Broek was anders dan op de site.
1 mrt. 2023
Beste klant, Allereerst vervelend om te horen dat u niet tevreden bent en dat het bestelde product niet voldeed aan de verwachtingen. Zou u kunnen aangeven waarom u niet tevreden was met de broek? Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze producten en services te verbeteren. Uw feedback zou hier een bijdrage aan kunnen leveren. We horen het graag! Met sportieve groet, Nick - team Reece NL
23 feb. 2023
Snel, duidelijk en goede prijzen. gewoon geen gedoe.
9 feb. 2023

snelle levering, product zoals op de foto's
23 feb. 2023
24 jan. 2023
Prima product, prijzen en tijd van verzenden!
23 jan. 2023
18 jan. 2023