Certificaat voor reeceaustralia.com/nl

No. X63406390438A1AD2E49CC175E62D4427
 

Geldig vanaf
24-07-2017
Geldig tot
23-07-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor reeceaustralia.com/nl



Goed

4.36/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 76 Trusted Shops beoordelingen sinds 21-06-2017.
In totaal heeft reeceaustralia.com/nl al 76 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
18-06-2018
Perfecte pasvorm en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2018
Besteldatum
23-05-2018
30-05-2018
Jas volledig naar verwachting. Levering conform afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
21-05-2018
28-05-2018
Top Goede pasvorm ook.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2018
Besteldatum
19-05-2018
27-05-2018
Prima aflevering
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
18-05-2018
Super shop. Mocht er wat zijn helpen ze je erg goed. Toppers
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-05-2018
Besteldatum
13-04-2018
10-05-2018
Prima telefonisch geholpen met mijn bestelling via de website. Besteld, betaald en binnen zoals aangegeven binnen een dag. Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Duidelijke info op de site, goede productfoto’s en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
19-04-2018
Snel en goed. Enig punt, Sweater ruikt nogal chemisch. Maar na 2 keer wassen is dat weg.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
24-03-2018
12-04-2018
Toujours en attente de ma commande depuis le 24 mars 2018 .
1.00
Slecht

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 13-04-2018
Good morning! According to our system your order has been sent on the 25th of March. Apparently, however, it never arrived... We should get in contact I guess. My colleague will try to call you today! BR, Sam

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
11-04-2018
Netjes.
Retour moet aangevraagd worden en zelf printen. Teruggave van het geld was erg snel.
Levertijd werd goed gecommuniceerd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2018
Besteldatum
20-03-2018
28-03-2018
Top Snel geleverd en bij verkeerde maat was retourneren ook geen enkel probleem
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2018
Besteldatum
14-03-2018
22-03-2018
Snelle levering, snelle afhandeling retourzending.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-03-2018
Besteldatum
12-03-2018
19-03-2018
Super levering Een 9.
5.00
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 20-03-2018
Hoi Rosalie, daar zijn we erg blij mee! Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je aankoop. Met sportieve groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
15-03-2018
Besteldatum
08-03-2018
15-03-2018
Erg goed geholpen vooral in de aftersales.
Ga zeker vaker bij deze toppers bestellen.
5.00
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 20-03-2018
Beste, bedankt voor je fijne beoordeling! Ik heb het mooie compliment doorgestuurd naar onze afdeling verkoop binnendienst. Veel plezier met je aankoop en tot ziens! Met sportieve groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
13-03-2018
Besteldatum
06-03-2018
13-03-2018
Alles oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2018
Besteldatum
14-02-2018
07-03-2018
Ik wacht mijn teruggeld
1.00
Slecht

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
30-01-2018
07-02-2018
Product bevatte gebreken maar per omgaande een nieuwe gekregen
4.33
Goed

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 08-02-2018
Beste Akke, Bedankt voor je beoordeling en fijn dat je een nieuw volledig product hebt ontvangen. Veel plezier ervan. Sportieve groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
27-01-2018
Besteldatum
19-01-2018
27-01-2018
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
09-01-2018
16-01-2018
Slechte retour mogelijkheden en bestel nummer deed het niet.. via een mail opgelost. 14 dagen wachten op je geld terug is erg lang.
2.33
Matig

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 06-02-2018
Beste Annabel, Vervelend dat je het retourneren niet als goed hebt ervaren. Fijn dat het is opgelost en we hopen je nog eens terug te zien. Sportieve groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
11-01-2018
Besteldatum
04-01-2018
11-01-2018
Bestelling was zeer snel en product is volgens verwachting
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-01-2018
Besteldatum
30-12-2017
07-01-2018
Snelle levering. Prima spul
Top dus
5.00
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 08-01-2018
Beste, bedankt voor je fijne beoordeling. Veel plezier gewenst van je aankopen! Met sportieve groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
02-01-2018
Besteldatum
26-12-2017
02-01-2018
Super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2017
Besteldatum
22-12-2017
29-12-2017
Prima levertijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2017
Besteldatum
20-12-2017
27-12-2017
Zeer tevreden over bezorging en kwaliteit van reece spullen.
5.00
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 29-12-2017
Hi Hester, bedankt voor je fijne beoordeling. Zijn we erg blij mee! Veel plezier van je aankopen en alvast een fijne jaarwisseling gewenst! Met sportieve groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
26-12-2017
Besteldatum
18-12-2017
26-12-2017
Echt super gegaan goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-12-2017
Besteldatum
14-12-2017
21-12-2017
Het was mijn eerste ervaring met sportkleding van Reece. Site komt heel betrouwbaar over. Bestelling eenvoudig en afrekenen ook. Enige minpunt was dat de zending letterlijk door de brievenbus was gepropt in plaats van aan de deur aangeboden. Er was iemand thuis op dat moment. Dat kan dus beter. Kwalitatief ziet het er goed uit. Afwerking ook ok.
5.00
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 29-12-2017
Beste, bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over je bestelling bij Reece Australia. Dat is inderdaad niet erg netjes dat de zending de brievenbus in is gepropt, we gaan er een melding van maken bij DHL. Bedankt voor het doorgeven en we zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
19-12-2017
Besteldatum
09-12-2017
19-12-2017
Artiekelen keurig netjes verpakt en op tijd geleverd. Ook retourneren geen problem.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-12-2017
Besteldatum
10-12-2017
18-12-2017
Snel geleverd. Was een vrij grote bestelling. Geen fouten in maten e.d.
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2017
Besteldatum
02-12-2017
09-12-2017
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2017
Besteldatum
29-11-2017
07-12-2017
Super netjes allemaal Dank daarvoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2017
Besteldatum
28-11-2017
07-12-2017
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2017
Besteldatum
29-11-2017
06-12-2017
Graag een groot compliment voor Koen Zwollo van Reece. Eerste pakket was fout gesorteerd bij Reece en hij loste het fantastisch op, Dior gelijk een nieuw pakket te sturen. Pakket is vandaag al geleverd en mijn dochter heeft het pak al aan tijdens haar hockey training
5.00
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 07-12-2017
Beste Ronald, hartelijk dank dat we ondanks dat er iets is misgegaan bij het sorteren, toch de volledige vijf sterren van je ontvangen. Daar maak je ons heel blij mee! Heel veel sportplezier gewenst en graag tot ziens! Ik zal het compliment naar Coen sturen :) Met vriendelijke groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
06-12-2017
Besteldatum
28-11-2017
06-12-2017
Cheap, free and fast shipping
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2017
Besteldatum
28-11-2017
05-12-2017
Product geleverd zoals verwacht,prima service
4.33
Goed

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 06-12-2017
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Met sportieve groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
04-12-2017
Besteldatum
26-11-2017
04-12-2017
We wachten al een week op de levering en Reece onderneemt geen actie
1.67
Matig

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 05-12-2017
Hi Wilhelmien, Wat vervelend dat je al een week wacht op je bestelling. Door de enorme drukte bij DHL is je pakketje nog niet binnengekomen. Onze excuses hiervoor, ik heb mijn collega gesproken en begrijp dat het nu is opgelost. Alvast veel plezier gewenst met je aankopen. Met vriendelijke groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
02-12-2017
Besteldatum
23-11-2017
02-12-2017
Snelle en correcte levering. Zo te zien een goed product. Tijd zal het leren.
4.33
Goed

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 04-12-2017
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling en voor je bestelling bij Reece Australia. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer. Met sportieve groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
01-12-2017
Besteldatum
24-11-2017
01-12-2017
paar keer goede ervaring gehad, vriendelijk persoonlijk contact aan telefoon.
terugsturen geen probleem
4.67
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 04-12-2017
Beste, Fijn om te horen dat je ervaringen met Reece Australia positief zijn. Bedankt voor je mooie beoordeling, daar zijn we erg blij mee. Met vriendelijke groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
30-11-2017
Besteldatum
23-11-2017
30-11-2017
Keurig op tijd kwalitatief goed producten bezorgd voor een nette prijs.
5.00
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 01-12-2017
Beste familie Willemsen, wat fijn om te horen allemaal. Bedankt voor de mooie beoordeling en heel veel plezier gewenst met jullie aankopen. Sportieve groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
21-11-2017
Besteldatum
12-11-2017
21-11-2017
Snelle levering van een mooi product
5.00
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 23-11-2017
Hoi Marian, bedankt voor de mooie beoordeling! Daar zijn we erg blij mee. Met vriendelijke groet, Nathalie - Reece Australia

Datum van publicatie
20-11-2017
Besteldatum
08-11-2017
20-11-2017
Ook bij retourzendingen wordt eea snel en accuraat afgewerkt
Top
4.67
Uitstekend

reeceaustralia.com/nl antwoordt: 23-11-2017
Beste, Fijn om te horen! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Nathalie - Reece Australia

reeceaustralia.com/nl

reeceaustralia.com/nl werd op 24-07-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Bergweidedijk 52
7418AA Deventer
Nederland
patrick.dijkhof@deventrade.com
reeceaustralia.com/nl
Winkel-exploitant
Sportdirect.com B.V.
Bergweidedijk 52
7418AA Deventer
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marthijn Peter Pothoven
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met reeceaustralia.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.