Reeceaustralia.com/nlReviews

: 353Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 jul. 2017
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Reeceaustralia.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Reeceaustralia.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 jul. 2017
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Reeceaustralia.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Reeceaustralia.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Reeceaustralia.com/nl

80 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

353 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 sep. 2022 
Ik kreeg een mail, na mijn order, dat een shirt niet meer beschikbaar was. De rest van de bestelling was echter al verzonden. Wel fijn dat er gemaild werd, maar eigenlijk had dat al op de website moeten staan. Er werd aangegeven dat het shirt niet meer beschikbaar was en niet terug zou komen. Ik heb hem daarna op een andere hockeywebsite nog gewoon kunnen bestellen. Verder zijn de producten goed, mooie prijs-kwalteitsverhouding.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 okt. 2022
Heb nog steeds niks ontvangen! 16e besteld en 17e bericht van jullie dat pakket verzonden is. 17e ook bericht DHL pakket wordt morgen bezorgd. Het is nu de 23e en DHL blijft maar wijzigen van bezorgdag voor de 4de keer. DHL is niet betrouwbaar in dit geval. Dus helaas negatieve feedback op dit moment voor jullie. Hoop dat pakket morgen wel wordt bezorgd en niet weer wordt uitgesteld anders bel ik jullie dinsdag de 24e. Groet M
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Reeceaustralia.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Lekker traininspak, zit goed, fijne pasvorm, snel bezorgd, voor een leuke prijs. Ivm groei gewoon weer een maatje groter besteld.
Beoordeling melden
Antwoord van Reeceaustralia.com/nl
17 nov. 2022
Beste klant, Bedankt voor de review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze producten en service. We wensen je veel plezier van de bestelling en hopen je nog een keer te mogen verwelkomen op onze webshop! Met sportieve groet, Nick - team Reece NL
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022 
Snel geleverd en een prima prijs Ik zag de tas elders goedkoper maar uiteindelijk, met verzendkosten erbij, toch weer duurder.
Beoordeling melden
Antwoord van Reeceaustralia.com/nl
14 nov. 2022
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en service. We wensen je veel plezier van de bestelling en hopen je nog een keer te mogen verwelkomen op onze webshop! Met sportieve groet, Nick - team Reece NL
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Het bestelde product werd snel binnen de gestelde levertijd ook daadwerkelijk geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Reeceaustralia.com/nl
8 dagen geleden
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier van de bestelling en hopen je nog een keer te mogen verwelkomen op onze webshop! Met sportieve groet, Nick - team Reece NL
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Snelle levering en goede kwaliteit product.
Beoordeling melden
Antwoord van Reeceaustralia.com/nl
15 nov. 2022
Beste klant, Bedankt voor de review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze producten en service en dat je ons zou aanraden aan anderen! We wensen je veel plezier van de bestelling en hopen je nog een keer te mogen verwelkomen op onze webshop! Met sportieve groet, Nick - team Reece NL
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Top product! voor een goede prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van Reeceaustralia.com/nl
2 dagen geleden
Beste klant, Bedankt voor je review! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met het bestelde product. We wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag een keer terug op onze webshop! Met sportieve groet, Nick - team Reece NL
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Perfect. Supersnel geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van Reeceaustralia.com/nl
3 nov. 2022
Hi Jasper, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier van de bestelling en hopen je nog een keer te mogen verwelkomen op onze webshop! Met sportieve groet, Nick - team Reece NL
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
Snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
Heb nog steeds niks ontvangen! 16e besteld en 17e bericht van jullie dat pakket verzonden is. 17e ook bericht DHL pakket wordt morgen bezorgd. Het is nu de 23e en DHL blijft maar wijzigen van bezorgdag voor de 4de keer. DHL is niet betrouwbaar in dit geval. Dus helaas negatieve feedback op dit moment voor jullie. Hoop dat pakket morgen wel wordt bezorgd en niet weer wordt uitgesteld anders bel ik jullie dinsdag de 24e. Groet M
Beoordeling melden
Antwoord van Reeceaustralia.com/nl
24 okt. 2022
Goedemorgen M, Allereerst vervelend om te horen dat jij je pakketje nog niet ontvangen hebt. Ik heb de status van de verzending opgevraagd en hieruit blijkt inderdaad dat het pakket vertraging heeft opgelopen bij DHL. Wij hebben het pakket op de besteldatum meegegeven aan DHL, maar daarna is er iets fout gegaan. We hopen dat het pakket vandaag bezorgd wordt, want helaas is het uit onze handen. Met vriendelijke groet, Nick - team Reece NL
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022 
Ik kreeg een mail, na mijn order, dat een shirt niet meer beschikbaar was. De rest van de bestelling was echter al verzonden. Wel fijn dat er gemaild werd, maar eigenlijk had dat al op de website moeten staan. Er werd aangegeven dat het shirt niet meer beschikbaar was en niet terug zou komen. Ik heb hem daarna op een andere hockeywebsite nog gewoon kunnen bestellen. Verder zijn de producten goed, mooie prijs-kwalteitsverhouding.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Product in prima staat en tijdig ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden