bono.nl- Logo - Beoordelingen

bono.nl
Beoordelingen:

831 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.539 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 apr 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bono.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Everything was great. Only comment really has little to do with bono but much to do with DHL. DHL is my area is the worst shipping company. They lie about attempted deliveries, they have been known to steal shipments and they are never on time when they actually DO deliver. Offering other delivery options would make it a perfect experience.

de meest kritische beoordeling

29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
in eerste instantie kon men niet een gunst doen om de bestelling te annuleren! Terwijl ik 30 minuten na dat ik het besteld had, al meten Bonno dus webshop al op del hoogte stelde. En dan zonder dat ze bij thuis gingen bezorgen!! hebben ze 8,5 KM verder een DHL PUNT waar na het openen van de dat de potje van 100 melatonine 10 MG er niet bij zag van 35€ en kleine haar Shampoo tegen haar uitval wel!! wat en hoofdpijn online shoppen, meetstal gaat het goed! maark een pot van 100 pillen vergeten vraag ik me af!!!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bono.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel tevreden Wordt op de hoogte gehouden van nieuwe producten. Snel levering van je bestelling.
Beoordeling melden
EB
Ellen B.
Amsterdam
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen , word snel geleverd en die prijzen zijn best betaalbaar.
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Muito rápido
Beoordeling melden
JV
Jan V.
Brussel
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en kwaliteit. Mooi verpakt en snelle bezorging.
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Aan iedereennaan te bevelen! Een voorbeeldige webshop: groot assortiment, goede prijzen, snelle aflevering!
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijke en overzichtelijke website. Ook zijn de prijzen aantrekkelijker.
Beoordeling melden
MM
Mamylis M.
Charleroi
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ging prima
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, aantrekkelijke prijs, snelle en correcte levering, goed product.
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Dik tevreden

Je wordt goed geïnformeerd over je bestelling. Klantenservice goed bereikbaar
Beoordeling melden
BR
Bert R.
Huizen
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte aflevering. Goed service.
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ok.
Beoordeling melden
DP
Dirk P.
Anna Paulowna
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles gaat altijd goed bij Bono ben een zeer tevreden klant die niet weet wat er beter kan.
Beoordeling melden
RM
Rik M.
Harelbeke België
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

goedkope prijzen en snelle service

goedkoop, snelle en correcte levering
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hetgeen wat ze pretenderen dat doen ze ook.
Beoordeling melden