rijstextiles.com/nl- Logo - Beoordelingen

rijstextiles.com/nl
Beoordelingen:

51 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.588 beoordelingen in totaal  

4,51
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlak voor mijn vertrek richting Portugal bestelde ik een aantal fournituren en stoffen bij Rijs Textiel. De kans, dat de post op tijd zou aankomen was nihil. Ik stuurde hun in het weekend een bericthje, of ik het mocht komen ophalen op dinsdagochtend op weg naar het zuiden. Op maandagochtend hing ik meteen aan de lijn. Mijn bestelling lag al bovenop en ik kon met mijn spulletjes op weg. Superleuk gesprek gehad met de dame die me binnenliet en me begeleide richting mijn spulletjes. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Meest relevante negatieve beoordeling

4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen flexibele service. Na vijf kleuren stoffen hebben aangeschaft, viel er 1 kleur tegen. Deze kleur wilde ik gewoon behouden, maar wilde een andere kleur bijbestellen. Ik dacht als ik de omruiling gedoe achterwege zou houden, dan kan Rijstextiles wel de verzendkosten voor haar rekening nemen voor die ene kleur. Helaas was men hier erg stug in en verschuilt zicht achter de standaard leveringsvoorwaarden. Dus gewoon verzendkosten betalen ongeacht de voorgeschiedenis. Deze negatieve ervaring vond ik heel jammer. vele andere webwinkels komen de klanten meer tegemoet. hier niet helaas.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor rijstextiles.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(38)
(8)
Resetten
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Netjes geleverd
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
vriendelijk en zijn behulpzaam
Beoordeling melden
MP
Monika P.
Amsterdam
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
I'm very satisfied
Beoordeling melden
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en vlotte levering
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vooraan in de rij!

Vlak voor mijn vertrek richting Portugal bestelde ik een aantal fournituren en stoffen bij Rijs Textiel. De kans, dat de post op tijd zou aankomen was nihil. Ik stuurde hun in het weekend een bericthje, of ik het mocht komen ophalen op dinsdagochtend op weg naar het zuiden. Op maandagochtend hing ik meteen aan de lijn. Mijn bestelling lag al bovenop en ik kon met mijn spulletjes op weg. Superleuk gesprek gehad met de dame die me binnenliet en me begeleide richting mijn spulletjes. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Beoordeling melden
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit en goede prijs

De website is duidelijk, overzichtelijk en komt overeen met de stoffen en fournituren. Goede kwaliteit ook, top stoffen!
Beoordeling melden
AL
ann l.
Mortsel
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De stoffen zijn mooi en van goede kwaliteit. Bij elke jersey vind je boordstof in dezelfde kleur. Eindeloos combineren.
Beoordeling melden
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke procedure, stipt uitgevoerd. Geleverde artikel van prima kwaliteit
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering en degelijke kwaliteit.kleuren komen overeen met website
Beoordeling melden
29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit prijs verhouding, snelle levering goede service
Beoordeling melden