Glaskunst-art.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 mei 2023
Glaskunst-art.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Glaskunst-art.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 6 jul. 2022

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Glaskunst-art.nl

52 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

154 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

9 jul. 2022
De mogelijkheid om vele prachtige artikelen van glas en porcelein zelf in handen te kunnen houden in eigen omgeving en niet via het onmogelijke internet . De service van op tijd leveren zonder tijdsdwang.Ik zal het missen als ik weer iets cadeau wil geven en het inderdaad via het net moet doen .Niet dus!.Nogmaals dank met prachtige herinneringen aan uw bovenverdieping vol met speeltjes van de kinderen naast het glaswerk en de oudere heer met zijn prachtige schalen van leerlingen !

de meest kritische beoordeling

16 nov. 2022
De glaskunst ook echt kunst. Top. Maar de afwikkeling oh zo slecht. Mail naar mail versturen en eindelijk na weken een telefoontje. Excuses . Maar dan geld terug. Weer er achteraan mailen. Niet echt reclame. Sorry. Zal er niet snel weer iets bestellen.

Beoordelingen voor Glaskunst-art.nl

Fijn geholpen en doen graag een stapje extra.
5 mrt. 2023
Mooie producten
30 jan. 2023
Uitstekend verpakt en heel snel verzonden. Had advies nodig bij het uitzoeken van een geschikt cadeau, en heb nog nooit ergens anders zo'n persoonlijke en uitmuntende service meegemaakt als bij Glaskunst Art.
31 jan. 2023
Het olielampje is erg mooi en de persoonlijke benadering over de bestelling was heel goed. Bedankt Mark ik ga je zeker aanbevelen bij mijn familie en vrienden. Je bent de vijf sterren waard!!
10 feb. 2023
8 feb. 2023

van n j.
Ik kan nog niet goed het artikel beoordelen daar het nog niet binnen is maar wel contact gehad en dat voelt goed
9 jul. 2022
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, en u bent altijd van harte welkom om weer eens onze collectie te bekijken. Met vriendelijke groet, Mark Glaskunst Art
6 jul. 2022
Betrouwbare webshop met een mooi assortiment glaskunst. Ik heb nu drie keer besteld bij Glaskunst Art. De bestellingen zijn steeds op tijd verzonden. Er wordt echt moeite gedaan om de spullen zo goed mogelijk te vepakken om schade te voorkomen. Niettemin is mijn eerste bestelling met een kleine beschadiging aangekomen. De after sales was vervolgens goed bereikbaar. De service is vriendelijk, snel en adequaat. Ik ben heel tevreden over deze winkel.
6 jul. 2022
Geachte heer Van Goch, Echt héél erg bedankt voor uw geweldige review! Dit wordt heel erg gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Mark Glaskunst Art
Geïmporteerd
18 jun. 2022
Snelle reactie bij stagnering levering. De levering is niet gelukt maar dit lag absoluut niet aan Glaskunst Art maar aan de externe bezorgdienst. Glaskunst Art doet nu haar best om de levering alsnog te leveren. Wel te laat voor de verjaardag maar dit ligt NIET aan Glaskunst Art. Alle vertrouwen dat de schaal alsnog wordt geleverd. Glaskunst art heeft een collage foto gemaakt van het product om als pre-cadeau view te geven
6 jul. 2022
Ik heb al eerder een beoordeling gegeven,waarschijnlijk op een vraag van Glaskunst zelf. Onze aankoop[een cadeau voor iemand] bleek een sucses. Het bedrijf komt heel betrouwbaar over. Geeft prima service en verkoopt mooie producten,die zorgvuldig worden verpakt en verzonden,als je dit wenst ook nog zonder meerkosten in een mooie verpakking.
7 jul. 2022
Goedendag, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Glaskunst Art
Geïmporteerd
23 jun. 2022
Uitgebreide en juiste informatie over een artikel en de foto's geven een artikel goed weer. Snelle levering. Doordat de artikelen erg goed verpakt waren zijn ze ongeschonden aangekomen. Er werd snel gereageerd op een mail met een vraag van mijn kant.
6 jul. 2022
Het design is mooi als je vergelijkt met andere aanbieders, wat ze beter moeten doen is de actuele voorraad op de site zichtbaar maken, want het kan zijn dat een klant niet 1 asbak wil maar gelijk 4 of 5, nu heb ik dus 3 verschillende ipv 3 dezelfde
7 jul. 2022
Geachte heer Strooband, Bedankt voor uw review en tip! Wij gaan dit vandaag nog aanpassen, u heeft helemaal gelijk. Met vriendelijke groet, Glaskunst Art
26 jan. 2023
De glazen schaal beantwoordt perfect aan de beschrijving. Ze is met de grootste zorg verpakt en snel verzonden. De verkoper nam telefonisch contact op om te vragen of ik de schaal goed ontvangen had. Persoonlijke aanpak en prima service!
27 jan. 2023
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Mark Glaskunst Art
23 jun. 2022
Ik heb al best veel mooie objecten gekocht bij Glaskunst -Art, ben heel tevreden over het contact via Whatsapp. Levertijd is over het algemeen snel, goed ingepakt. Ben erg tevreden.
4 jul. 2022
Beste Francisca, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Mark Glaskunst Art
6 jul. 2022
we hebben een heel goede ervaring met glaskunst art want we hebben vorig jaar theelichten besteld en 1 ervan was echt heel vies maar dat werd echt super goed opgelost top
6 jul. 2022
Geachte mevrouw Van Felius, Dat kunnen we ons nog goed herinneren! We hebben nu zoveel checks ingebouwd dat dit NOOIT meer kan gebeuren. Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Mark Glaskunst Art
6 jul. 2022
Mijn zus en zwager hebben elkaar 40 jaar geleden ontmoet in Leerdam. Als huwelijkscadeautje heb ik voor hun 40 jarig huwelijk deze spiraal gegeven.Het werd zeer gewaardeerd.
6 jul. 2022
Geachte mevrouw Dittmar, Bedankt voor uw review, en wat fijn om te horen dat het een zeer gewaardeerd geschenk is geweest! Met vriendelijke groet, Glaskunst Art
30 aug. 2022
De bestelling van een gitaar van glas is op een fantastische manier opgevolgd. Zelfs persoonlijk afgeleverd. Dus de service is top en de gitaar is prachtig!
1 nov. 2022
Geachte mevrouw Elemans, Een beetje laat, maar hartelijk dank voor uw beoordeling! Ik hoop dat de ontvanger het een prachtig cadeau vindt. Graag tot ziens in onze online kristalwinkel! Met vriendelijke groet, Mark Glaskunst Art