Glaskunst-art.nl- Logo - Beoordelingen

Glaskunst-art.nlReviews

: 147Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Glaskunst-art.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Glaskunst-art.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Glaskunst-art.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Glaskunst-art.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Glaskunst-art.nl

45 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

147 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 jul. 2022
De mogelijkheid om vele prachtige artikelen van glas en porcelein zelf in handen te kunnen houden in eigen omgeving en niet via het onmogelijke internet . De service van op tijd leveren zonder tijdsdwang.Ik zal het missen als ik weer iets cadeau wil geven en het inderdaad via het net moet doen .Niet dus!.Nogmaals dank met prachtige herinneringen aan uw bovenverdieping vol met speeltjes van de kinderen naast het glaswerk en de oudere heer met zijn prachtige schalen van leerlingen !
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 nov. 2022
De glaskunst ook echt kunst. Top. Maar de afwikkeling oh zo slecht. Mail naar mail versturen en eindelijk na weken een telefoontje. Excuses . Maar dan geld terug. Weer er achteraan mailen. Niet echt reclame. Sorry. Zal er niet snel weer iets bestellen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Glaskunst-art.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
De glazen schaal beantwoordt perfect aan de beschrijving. Ze is met de grootste zorg verpakt en snel verzonden. De verkoper nam telefonisch contact op om te vragen of ik de schaal goed ontvangen had. Persoonlijke aanpak en prima service!
Beoordeling melden
Antwoord van Glaskunst-art.nl
9 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Mark Glaskunst Art
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Uitstekend verpakt en heel snel verzonden. Had advies nodig bij het uitzoeken van een geschikt cadeau, en heb nog nooit ergens anders zo'n persoonlijke en uitmuntende service meegemaakt als bij Glaskunst Art.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Het olielampje is erg mooi en de persoonlijke benadering over de bestelling was heel goed. Bedankt Mark ik ga je zeker aanbevelen bij mijn familie en vrienden. Je bent de vijf sterren waard!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Schitterende producten, en uitmuntende klantenservice. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Op de website moeten m.i. alleen die artikelen te koop worden aangeboden die ook daadwerkelijk snel geleverd kunnen worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Zorgvuldige verzending van een mooi glas!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Prima service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Snelle en goede afhandeling, dienstverlenend, goede verpakking, meedenkend.
Beoordeling melden
Antwoord van Glaskunst-art.nl
16 nov. 2022
Geachte heer/mevrouw, Veel dank voor uw beoordeling, en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Glaskunst Art
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Prachtige artikelen en zeer klantvriendelijk personeel.
Beoordeling melden
Antwoord van Glaskunst-art.nl
16 nov. 2022
Geachte mevrouw Schut, Hartelijk dank voor uw beoordeling, en graag tot ziens in onze online kristalwinkel! Met vriendelijke groet, Glaskunst Art
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Met volle tevredenheid de wonderschone vaas ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Volgen bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
De glaskunst ook echt kunst. Top. Maar de afwikkeling oh zo slecht. Mail naar mail versturen en eindelijk na weken een telefoontje. Excuses . Maar dan geld terug. Weer er achteraan mailen. Niet echt reclame. Sorry. Zal er niet snel weer iets bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van Glaskunst-art.nl
16 nov. 2022
Geachte heer/mevrouw, Dank voor uw beoordeling. We hadden u al eerder gemaild, maar dit zal dan wellicht in uw spamfolder terecht zijn gekomen. Toen reactie uitbleef hebben we inderdaad gebeld. De terugboeking van uw aankoopbedrag is wegens storing inderdaad in eerste instantie bij onze betaalprovider blijven hangen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Glaskunst Art
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Prima in orde
Beoordeling melden
Antwoord van Glaskunst-art.nl
1 nov. 2022
Geachte mevrouw De Roij, Hartelijk dank voor uw beoordeling, en graag tot ziens in onze online kristalwinkel! Met vriendelijke groet, Mark Glaskunst Art
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Glaskunst-art.nl
1 nov. 2022
Hartelijk dank voor uw beoordeling, en graag tot ziens in onze online kristalwinkel! Met vriendelijke groet, Mark Glaskunst Art
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Prachtig vogeltje. Maar er stond vermeld 15 cm hoog. (Op de website, bevestiging en pakbon.) Het vogeltje is echter 15 cm breed en zo'n 7 cm hoog. Het geleverde product klopt dus niet met de omschrijving.
Beoordeling melden
Antwoord van Glaskunst-art.nl
1 nov. 2022
Geachte heer Bos, Dank voor uw review. Dit staat inderdaad verkeerd op onze website. We betreuren het echter dat u dit, naast deze review, niet rechtstreeks bij ons hebt willen melden. Onze excuses voor het ongemak en we gaan het aanpassen. Met vriendelijke groet, Mark Glaskunst Art
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022
De mogelijkheid om vele prachtige artikelen van glas en porcelein zelf in handen te kunnen houden in eigen omgeving en niet via het onmogelijke internet . De service van op tijd leveren zonder tijdsdwang.Ik zal het missen als ik weer iets cadeau wil geven en het inderdaad via het net moet doen .Niet dus!.Nogmaals dank met prachtige herinneringen aan uw bovenverdieping vol met speeltjes van de kinderen naast het glaswerk en de oudere heer met zijn prachtige schalen van leerlingen !
Beoordeling melden
Antwoord van Glaskunst-art.nl
9 jul. 2022
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, en u bent altijd van harte welkom om weer eens onze collectie te bekijken. Met vriendelijke groet, Mark Glaskunst Art
Geïmporteerd
12 mei 2022
Betrouwbare webshop met een mooi assortiment glaskunst. Ik heb nu drie keer besteld bij Glaskunst Art. De bestellingen zijn steeds op tijd verzonden. Er wordt echt moeite gedaan om de spullen zo goed mogelijk te vepakken om schade te voorkomen. Niettemin is mijn eerste bestelling met een kleine beschadiging aangekomen. De after sales was vervolgens goed bereikbaar. De service is vriendelijk, snel en adequaat. Ik ben heel tevreden over deze winkel!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Betrouwbare webshop met een mooi assortiment glaskunst. Ik heb nu drie keer besteld bij Glaskunst Art. De bestellingen zijn steeds op tijd verzonden. Er wordt echt moeite gedaan om de spullen zo goed mogelijk te vepakken om schade te voorkomen. Niettemin is mijn eerste bestelling met een kleine beschadiging aangekomen. De after sales was vervolgens goed bereikbaar. De service is vriendelijk, snel en adequaat. Ik ben heel tevreden over deze winkel.
Beoordeling melden
Antwoord van Glaskunst-art.nl
6 jul. 2022
Geachte heer Van Goch, Echt héél erg bedankt voor uw geweldige review! Dit wordt heel erg gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Mark Glaskunst Art