lordofthestrings.com- Logo - Beoordelingen

lordofthestrings.com

306 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden999 beoordelingen in totaal

24 sep 2024
Lord Carl is veruit de beste man om snaren te bestellen. Zelf speel ik ca 6 verschillende snaarinstrumenten, en kiezen voor de beste oplossing is niet altijd gemakkelijk. Een mailtje naar Lord of the Strings, en binnen de kortst denkbare tijd heb je een uitstekend advies. Je bestelt ze on line, en de volgende dag heb je ze in de brievenbus. Ik kan niets bedenken wat de Lord beter zou kunnen doen.

24 mrt 2024

24 mrt 2024
Auf Emails von Kunden zu antworten wäre nicht schlecht
Antwoord van lordofthestrings.com
12 aug 2024
Guten tag Matthias, Wir haben den 19. Marz auf ihrem Email geantwortet, Unserem antwort (gleich wie die Bestell und Versandbestätigungen) wurden an klein_matthias@t-online.de gesendet und könnte möglicherweise im Spam- oder Update-Ordner gelandet sein. Ich hoffe, Sie ausreichend informiert zu haben, wenn Sie noch Fragen haben, lassen Sie es uns bitte wissen. Mit freundlichen Grüßen, Carl Stapelbroek
8 apr 2024