bakeliet.nlReviews

: 199Uitstekend

4,90

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
bakeliet.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bakeliet.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
bakeliet.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bakeliet.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bakeliet.nl

60 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

199 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


18 apr. 2022 
De goedkoopste die ik kon vinden. Daarbovenop nog extra korting wanneer je meerdere stuks van een item besteld. 's Avonds om 21u besteld, volgende dag voor 12u reeds geleverd! Kortom, topservice!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


9 jan. 2023 
Leverancier heeft uit coulance levering gecrediteerd.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bakeliet.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Mooi en authentiek materiaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Op tijd en juist!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023 
Leverancier heeft uit coulance levering gecrediteerd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022 
Kwaliteits producten tegen scherpen.Perfecte verpakking en verzending met track en trace. Goede communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Mooie producten en snelle levering. Gewoon top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
Niets
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de producten en al helemaal door de snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022 
Fijn bedrijf en zeer behulpzaam. Mooi en goede kwaliteit schakel materiaal .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 nov. 2022 
Mooi en snel verstuurd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Snelle levering, goed verpakt, reageert snel en adequaat op vragen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 apr. 2022 
De goedkoopste die ik kon vinden. Daarbovenop nog extra korting wanneer je meerdere stuks van een item besteld. 's Avonds om 21u besteld, volgende dag voor 12u reeds geleverd! Kortom, topservice!
Beoordeling melden