bakeliet.nlReviews

: 180Uitstekend

4,92

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
bakeliet.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bakeliet.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
bakeliet.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bakeliet.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bakeliet.nl

62 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

180 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor bakeliet.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
De service, het advies, het snelle leveren en ook het kunnen retourneren na lange tijd. handig als je verbouwing uitloopt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Meedenken, waarschuwen, direct helpen wanneer er tijdens de montage vragen zijn. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Direct geleverd, top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
vrijdagmiddag laat in de middag besteld, zaterdag bezorgd. Das Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jul. 2022
Snelle levering, goede producten en goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022
Goede prijsstelling, volgende dag al in huis!.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022 
Snelle verzending, mooie producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jun. 2022
Stoere industriële look
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jun. 2022
Heel correct en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Goede en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 apr. 2022 
De goedkoopste die ik kon vinden. Daarbovenop nog extra korting wanneer je meerdere stuks van een item besteld. 's Avonds om 21u besteld, volgende dag voor 12u reeds geleverd! Kortom, topservice!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 feb. 2022 
aparte spullen te koop, zeer snelle levering, makkelijk te bereiken ook telefonisch,keurig bedrijf. en 200% aan te raden. super en zeer goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mrt. 2022
Meedenken met de klant, adviseren. Samenwerking met de klant toen de vervoerder het pakket niet bezorgde.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 feb. 2022 
Nu voor onze keuken stopcontacten enafdekplaatjes besteld type 1937. Zo mooi!! Er miste één afdekplaatje, binnen een dag alweer bezorgd! Top geregeld!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2022 
Heel snel geleverd, de volgende dag al binnen! Prachtig in onze jaren 30 huis. Zijn met de gang begonnen, er gaan zeker meer bestellingen volgen.
Beoordeling melden