bakeliet.nlReviews

: 210Uitstekend

4,89

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
bakeliet.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bakeliet.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
bakeliet.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bakeliet.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bakeliet.nl

46 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

210 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 sep. 2022
De service, het advies, het snelle leveren en ook het kunnen retourneren na lange tijd. handig als je verbouwing uitloopt.
Beoordeling melden

de meest kritische beoordeling


9 jan. 2023
 
Leverancier heeft uit coulance levering gecrediteerd.

Beoordelingen voor bakeliet.nl

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
19 mei 2023
Overzichtelijke webshop, supersnelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 apr. 2023
Schakelmateriaal is prachtig. Verpakking is al mooi. Verzending snel. Alles helemaal prima. Volgende bestelling komt eraan 😉
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 apr. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mrt. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mrt. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 feb. 2023
Welk bedrijf weet zulke mooie spullen de ochtend na de bestellen ‘s avonds om 23:00 te bezorgen? Bakeliet.nl dus wel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 feb. 2023
Goed advies en goede service. Mooie materialen en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 feb. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
De service, het advies, het snelle leveren en ook het kunnen retourneren na lange tijd. handig als je verbouwing uitloopt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de producten en al helemaal door de snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
 
Kwaliteits producten tegen scherpen.Perfecte verpakking en verzending met track en trace. Goede communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Meedenken, waarschuwen, direct helpen wanneer er tijdens de montage vragen zijn. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
 
Fijn bedrijf en zeer behulpzaam. Mooi en goede kwaliteit schakel materiaal .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jan. 2023
Mooi en authentiek materiaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jun. 2022
Stoere industriële look
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jan. 2023
Op tijd en juist!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Snelle levering, goed verpakt, reageert snel en adequaat op vragen.
Beoordeling melden