bakeliet.nl

450 reviews in totaal   101 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de zeer snelle levering en het vlotte verzendproces. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen als degelijk, mooi en authentiek. Ook de service wordt omschreven als attent, behulpzaam en deskundig. De communicatie met het bedrijf verloopt duidelijk, persoonlijk en snel bij vragen of problemen. Daarnaast waarderen klanten dat de producten netjes en stevig verpakt worden geleverd. De prijs wordt regelmatig benoemd als iets aan de hoge kant, maar passend bij de kwaliteit.

Reviewsbakeliet.nl

Nostalgie

In ons huis hebben we door de jaren heen dat we hier wonen alles samen met het terugbrengen naar de oude staat, aansluitingen/schakelaars etc vervangen door Bakeliet om die nostalgische sfeer extra 'glans' te geven. Het feit dat er mensen zijn geweest in ons huis die het zo mooi vonden dat er nog draaiknoppen zijn en zelfs 1 die niet wisten hoe dat werkte is het beste compliment. Mooie producten en ook zeer attente service!

Mooie producten en snelle levering

Ik bestelde op zondagmiddag en had de volgende dag mijn bestelling al netjes verpakt in huis! De porseleinen stopcontacten zijn erg mooi, heel blij mee!
Snel geleverd en product ziet er heel goed uit. Jammer geniet past het niet op mijn 25 jaar oude schakelaar, maar het was er verzoek waard. Wat wel beter kan is een mogelijkheid voor retour aan te geven. Kwam zonder papieren en op de website zag ik de mogelijkheid ook niet zo

Antwoord van bakeliet.nl

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dat waarderen we enorm. Omdat er gelukkig maar weinig producten worden geretourneerd, kiezen we er bewust voor om uit duurzaamheidsoverwegingen geen standaard retourformulieren in de doos mee te sturen. Uiteraard maken we het retourneren zo eenvoudig mogelijk. Alle informatie en stappen zijn duidelijk terug te vinden onderaan onze website bij de Klantenservice: https://www.bakeliet.nl/nl/service/shipping-returns/
Diverse keren iets besteld, altijd correct geïnformeerd en alles super snel in huis en de bestelling wordt netjes verpakt
Ik ben ‘s avonds heel erg goed geholpen via wapp! Twee dagen later ontving ik al de gehele bestelling. Daarbij is dit bedrijf goedkoper dan een ander bedrijf in bakeliet materiaal. De volgende keer ga ik zeker weer bij dit bedrijf bestellen. Nogmaals veel dank voor de goede kundige en snelle service!!

Prima verpakte levering en dito producten

Prima verpakte levering. Voorzien van twee kleuren sets schroeven (zwart en zilver), met platte kop voor de authentieke uitstraling.

Uitstekende ondersteuning

Uitstekende, proactieve ondersteuning. Heeft me een foutieve bestelling bespaard. Top!
Excellent choice of luxury, rare products. Fast, personalized service. Rapid shipment. Excellent packaging. Thank you.
Privéprofiel
Snelle correcte levering. De witte bakelieten stopcontacten en schakelaars werken perfect met de bestaand dozen en zijn een aanwinst voor mijn oude huis.
Overzichtelijk site. Er is intussen ook een trekschakelaar te koop. Snelle levering. Ik had een vraagje en die is telefonisch uitstekend opgelost.

Pittig prijzig maar wel mooi.

Kan bellen als je vragen hebt en krijg direct antwoord. Jammer dat er alleen porseleinen stopcontacten zonder randaarde worden geleverd. Heb nog wel het asje van de draaischakelaar ingekort want de draaischakelaar kwam bij mij te veel naar voren
A V
Alex v.

Mooie spullen, niet goedkoop.

Mooie spullen, vlotte verzending. Verpakking was redelijk.

Goed verpakt en snelle levering staat ook mooi in ons huis uit 1924 erg blij mee

Goed net
Mooie producten, tegen goede prijs. Snelle verzending
Netjes geleverd. Mooie kwaliteit bakeliet
service en product kwaliteit