Linolux.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 mei 2022
Laatst gewijzigd op: 23 sep. 2023
Linolux.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Linolux.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 31 mei 2022

Beoordelingen voor Linolux.nl

84 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

99 beoordelingen in totaal

2 nov. 2022
Mooie kwaliteit stof en mooie kleuren. Jammer vonden we wel een stikfoutje van ca. 5 cm open zijnaad aan één van de dekbedhoezen. We wilden niet de rompslomp van het terugsturen en opnieuw bestellen en hebben het daarom zelf opgelost. Maar het is wel een aandachtspunt voor de kwaliteitskontrole.

de meest kritische beoordeling

16 jul. 2023
De geleverde badjas is weliswaar goed, maar niet wat ik meende te hebben besteld. Op het label staat "Dark Blue", maar in werkelijkheid is dit grijs-blauw. De stof is ook veel lichter dan die van mijn vorige badjas en de jas valt ruimer. Kennelijk is die stof niet meer leverbaar. Helaas ontbreekt op de jas elke andere specificatie, behalve merk en maat... De volgende vraag slaat nergens op. U vraagt naar: 1. Werden je vragen snel en vakkundig beantwoord? Niet van toepassing 2. Hoe vriendelijk waren de medewerkers van de klantenservice? Niet gesproken 3. Wat vond je van de layout en het productoverzicht van de webshop? Aardig, maakte mijn keuze op eerdere ervaring, zou deze website zeker overslaan! 4. Is de webshop overzichtelijk en duidelijk? Voldoet Vervolgens beoordeling op

Beoordelingen voor Linolux.nl

30 aug. 2023
houden zich aan gemaakte afspraken

Snell levering
3 sep. 2023
5 aug. 2023
Snelle levering en mooie hand en keukendoeken.
21 aug. 2023
Prachtige materialen. Goede verzending.
NV
Netty V.
Tilburg
19 aug. 2023
Goede kwaliteit en snelle levering!
25 jul. 2023
snelle levering altijd vriendelijk
20 aug. 2023
AR
Al R.
Veldhoven
11 jul. 2023
levering was zeer snel! Kleur beviel niet en dit gemeld. Kreeg meteen een retour- etiket via mail en daarop het pakket teruggestuurd. Daarna nog 4 x hetzelfde retour-etiket ontvangen, dat was dus onnodig, jammer.
18 jul. 2023
Snelle levering bent zeer te vrede foutje wat kan gebeuren wordt heel netjes opgelost zal de volgende keer zeker weer wat bestellen
29 jun. 2023
Geen verbetering kan ik bedenken. Goede snelle service, goed product!
ND
Nico d.
Vierlingsbeek
26 jun. 2023
Gemakkelijk winkelen, en toch kwaliteit.
8 jul. 2023
Uitstekend materiaal slaapt heerlijk.
WG
MR
Marian R.
Bocholtz
24 jun. 2023
Ik ben zeer tevreden ,,, en ben volop ,,, Fan” van Linolux,,, kom geregeld in de winkel in Maastricht.
18 jun. 2023
Kwalitatief mooie producten, snelle levering
11 jun. 2023
alles prima