HMG Benelux Shop- Logo - Beoordelingen

HMG Benelux Shop

194 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.203 beoordelingen in totaal

20 jun 2024
Een fijne website. Communicatie kan beter, zodra betaald zou het fijn zijn dat daarvan een bevestiging wordt gestuurd. Leverdatum die daarna werd doorgegeven was niet gehaald, zelf weer contact via e-mail wanneer dan. Chauffeur had geen telefoonnummer van mij waarop hij een kwartier heeft staan wachten wat niet nodig was. Telefonisch contact met de betreffende persoon zou ook fijn zijn als alleen maar e-mailen. Mvg, Ramon.

21 apr 2024
materialen waren goed bezorgen was heel slecht bezorger had materialen gewoon weer meegenomen omdat de chauffeur niet op weg durfde te rijden om dat hij te zwaar beladen was dat was dus niet zo het klop dat er een bord staat verboden voor vrachtauto.s maar het bezorgende verkeer mag er gewoon op rijden hij had het over 40 ton beladen maar de auto was net nog niet leeg door er snel met mijn eigen auto er achter aan te rijden kon ik de chauffeur nog inhalen en de spullen over geladen vind het ook wel vreemd dat je dan een mail krijg over een nieuwe bezorging en daar ook weer voor moet betalen het is maar een opmerking maar kijk maar of jullie er wat mee doen tot zover

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop

26 aug 2024
28 aug 2024
We zijn blij om je 5-sterren recensie te lezen! Bij HMG Benelux streven we ernaar om service en producten van topkwaliteit te leveren. Hartelijk dank voor uw steun.
24 aug 2024
28 aug 2024
We zijn blij om te horen dat je een geweldige ervaring met ons hebt gehad! Bedankt dat je voor HMG Benelux hebt gekozen. Wees voorzichtig!
16 aug 2024
21 aug 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling en waardering! We streven naar uitmuntendheid in alle aspecten van ons bedrijf en we zijn dankbaar voor je steun.
10 jul 2024
Enkele malen een monster besteld. De kwam steeds netjes verpakt, redelijk snel binnen. Mooi materiaal! Weet nog niet wat te kiezen.
12 jul 2024
Bedankt voor je voortdurende steun en vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat onze producten aan je verwachtingen hebben voldaan. We hopen dat je snel het perfecte artikel vindt.
10 jul 2024
Alles goed geregeld! Goede info vooraf. Contact zeer prettig ervaren.
12 jul 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen! We streven ernaar om uitstekende service te bieden en we zijn blij dat dit tot uiting kwam in je contact met ons.
23 jul 2024
vakkundige bezorging
29 jul 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn blij om te horen dat onze levering aan je verwachtingen voldeed. We streven naar een uitstekende service en waarderen je steun.
29 jul 2024
2 aug 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! We vinden het geweldig om te horen dat je een geweldige ervaring met ons hebt gehad. We waarderen je steun en hopen je snel weer te zien. - HMG Benelux
22 jul 2024
Geachte gewaardeerde klant, Hartelijk dank voor uw lovende recensie! We vinden het geweldig om te horen dat je een positieve ervaring met ons hebt gehad. We streven er voortdurend naar om de beste producten en service te bieden.
21 jul 2024
22 jul 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! We vinden het geweldig om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze online shop. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.
HW
Hans W.
Vlaardingen
24 apr 2024

HMG Benelux is een aanrader als leverancier

Op de website van HMG vond ik duidelijke informatie over het product (acrylaat golfplaten + montage materiaal) en hoe te monteren. De levering geschiedde geheel volgens plan en werd door een vriendelijk chauffeur bezorgd. Alles was zorgvuldig verpakt. Prima service.
29 apr 2024
Bedankt voor de positieve recensie! We zijn blij om te horen dat we je duidelijke productinformatie hebben gegeven en dat de levering soepel is verlopen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te geven en het geeft voldoening als we horen dat we daarin geslaagd zijn. Nogmaals bedankt!
26 nov 2023
Alles volgens afspraak verlopen. Klein detail, de chauffeur durfde met zijn oplegger niet de doodlopende straat in, dit terwijl dit bij de bouw van onze woning nooit een probleem is geweest, ook zonder meedraaiende achteras. Opgelost door op mijn anhanger te lossen.
5 dec 2023
Bedankt voor de feedback! We zijn zo blij dat je je bestelling zonder problemen hebt ontvangen! Veiligheid is onze topprioriteit hier bij HMG Benelux - we begrijpen dat het soms moeilijk is om in krappe ruimtes te manoeuvreren, maar we zijn altijd op zoek naar manieren om de beste service te garanderen.
22 feb 2024
Jullie site is klaar en overzichtelijk. Het plaatsen van de bestelling is eenvoudig, vergeleken met sommige ..... Daarom kom ik als tevreden klant terug naar HMG als het product dat ik zoek bij HMG beschikbaar is.
27 feb 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn zo blij om te horen dat je een trouwe klant bent - dat stellen we zeker op prijs. Bij HMG geloven we in het zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk maken van online winkelen, en we zijn blij dat jij er ook zo over denkt. Nogmaals bedankt!
3 nov 2023
Ik ben supper tevreden van HMG . Mijn bestelling is mooi verpakt gelevert ik raad iedereen aan om een bestelling bij HMG te doen. Het is een betrouwbaare shop. Dus als ik nog iets bestel zal het bij HMG zijn.
15 nov 2023
Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We waarderen je steun enorm en zijn blij om te horen dat je een geweldige ervaring met ons hebt gehad. Bij HMG streven we er altijd naar om de beste service en producten te leveren waarop je kunt vertrouwen! Nogmaals bedankt voor je beoordeling!
12 apr 2024
Redelijke snelle levering. Echter er ontbrak wat bij de levering. Contact op genomen met Sabrina klantenservice en de volgende dag een nalevering ontvangen. Ik raad deze firma zeker aan.
13 apr 2024
Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij dat je hebt genoten van je snelle levering en waarderen het dat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice toen er iets ontbrak. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze klanten de best mogelijke service te bieden!
25 apr 2024
Correcte webshop. Leveren kwaliteit. Ook de leveringstermijn wordt gerespecteerd. De materialen worden goed verpakt zodat ze niet geschonden kunnen worden tijdens het transport.
29 apr 2024
Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze diensten en dat onze levertijd wordt gerespecteerd. We zijn er trots op dat alle materialen goed verpakt zijn, zodat ze veilig aankomen. Nogmaals bedankt voor je steun en we hopen je in de toekomst een uitstekende service te kunnen blijven bieden!
1 feb 2024
Ik werd constant op de hoogte gehouden over de bestelling en levering. Levering was netjes op tijd en het bestelde voldoet precies zoals op de webshop stond.
5 feb 2024
Bedankt voor de geweldige recensie! We zijn zo blij om te horen dat je op de hoogte bent gebleven van je bestelling en dat de levering op tijd was. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat onze klanten precies krijgen wat ze hebben besteld en het is fijn om te weten dat we daarin zijn geslaagd!
5 dec 2023
Klantenservice uitstekend, via chat snel en adequaat antwoord. Ook de producten worden (relatief) snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Aangenaam bedrijf!
5 dec 2023
Heel erg bedankt voor jullie lieve woorden! We stellen het echt op prijs. We streven ernaar dat onze klantenservice top is en dat onze producten snel en van hoge kwaliteit worden geleverd. Het is fijn om te horen dat we hierin slagen. Nogmaals bedankt voor je steun!
7 dec 2023
Polycarbonaat damplaten zijn top en de levering was ook vlot. Het resultaat van onze afdak mag er dan ook zijn met het mooie bestelde complete pakket.
14 dec 2023
Wauw, wat zijn we blij dat te horen! We zijn trots op onze polycarbonaat platen en snelle levering. Het is goed om te horen dat je blij bent met je complete pakket. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten!
LK
ludo k.
brugge
21 dec 2023

de snelheid waarbij alles geleverd werd.

de snelheid waarbij alles geleverd werd volgens afspraak.vriendelijke chauffeur en alles in orde buiten een kleine kras op een nok.
22 dec 2023
Bedankt voor jullie vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat onze chauffeur vriendelijk was en dat je bestelling zonder problemen is aangekomen, minus een klein krasje op het dak. We streven ernaar om op tijd of eerder dan gepland te leveren en het spijt ons als we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We nemen klanttevredenheid serieus, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.
OG
Otto G.
Zoetermeer
8 jun 2024
Nalevering van een eco-profiel voor een kanaalplaat werd keurig en tijdig geregeld na een snelle en correcte mail-wisseling.
12 jun 2024
Bedankt voor de positieve feedback over ons eco-profiel voor een kanaalplaat! We waarderen het dat je blij was met de snelle en correcte e-mailwisseling. Bij HMG Benelux streven we naar uitzonderlijke klantervaringen. Nogmaals bedankt voor jullie steun!