Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

771 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.651 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prenatal heeft een groot assortiment en zeer behulpzame medewerkers. Een verbeterpunt zou zijn wanneer je iets online besteld dit indien nodig dit kosteloos kan worden teruggestuurd. Tevens zou het prettig zijn om zelf contact op te kunnen nemen met de winkel waar ik naartoe zou willen. En wanneer je dan met een vraag het algemene nummer belt hebben de medewerkers geen productinformatie, dit ervaar ik als zeer vervelend

Meest relevante negatieve beoordeling

10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klante service kan echt op de schop Als je klacht heb zou je geholpen moeten worden ! Maar plaats van een fout van Julie Julie verzenden vekeerd pakketje op dan is netjes dat Julie hem weer terug nemen en dan weer genen toe sturen wat er daadwerkelijk besteld was ! Dat heet service Nee ik moest paket zelf weg brengen of even door buuren laten doen ! Aangegeven dat ik dat niet kon Nou dan konden het met uitzondering laten ophalen halllooo Julie willen toch paket terug ! Dus eigenlijk is het meer oplossing voor Julie Of ik moest hem zelf terug brengen na de winkel en dan kreeg ik 20 euro korting! Sorry maar nogmaals dat zijn geen oplossing Oplossing is opnieuw bestelen en korting op geven Of gewoon op nieuw bestelen voor de klant Ik heb heel baby kamers af genomen Meer dan 2300 euro wel gespendeerd Dan word je op handen gedragen maar waneer je voor buggie komt dan hoeft geen moeite in gestoken worden Mijn vriendinnen zijn zwanger heb sterk afgeraden bij Julie te komen en gaan dus nu na baby park Mijn zien Julie niet meer ! En ik hoef absoluut geen antwoord van Julie terug met we zien dat al opgelost is en je voor ophalen ben gegaan JAAAA OM DAT GEEN ANDER KEUZE HAD EN DAT DING TERUG MOEST NA JULIE WANT IK WOU ME BUGGIE ! niemand die mee denk met jou situatie En hier laat ik het bij
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(128)
(41)
(54)
Resetten
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke kleertjes en de stapelkorting is top. Bij retouneren in de winkel kan een nieuw artikel niet verrekend worden dat zou anders mogen.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bezorging

Ik kan niet goed trappenlopen,het pak werd beneden neergezet Voor mij jammer
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
26 jun 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
WI
11 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
ook een mail sturen vanuit het filiaal als het pakketje klaar ligt
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was precies wat ik verwacht had..
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed gegaan
Beoordeling melden
SD
Simone d.
Hoogvliet
12 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 jul 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 jul 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Meubels besteld, die zouden begin april bezorgd worden. Uiteindelijk na veel zelf er achteraan zitten zijn een deel van de meubels 6 juni bezorgd. Een onderdeel moet nog komen. Ik heb hierover meer dan 7 keer contact opgenomen met Prénatal en werd steeds van het kastje naar de muur gestuurd en er werd gezegd dat ze morgen meer zouden weten. Vervolgens werd er dan geen contact met mij opgenomen maar moest ik er zelf achteraan. Ik heb een klachtenmail gestuurd op 7 juni, maar daar heb ik nog steeds geen reactie op ontvangen. Erg slechte service terwijl wij voor meer dan €5000,- hebben uitgegeven bij deze winkel. Een volgende keer zou ik niet meer bij de Prénatal kopen.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 jul 2024
We betreuren de situatie enorm! Helaas was er vanuit de leverancier al vertraging opgelopen en was de te ontvangen bestelling zo groot dat dit niet in 1 keer verwerkt kon worden. Op het moment dat de hele situatie duidelijk was hebben we er direct een spoedorder van gemaakt. Wij hopen dat je inmiddels veel plezier hebt van je babykamer. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak! Liefs, Prénatal
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gekozen voor afhalen in de winkel. 14 dagen na de bestelling en 2x zelf de klantenservice moeten benaderen kreeg ik alleen een reactie "je pakket ligt in de winkel". En in de winkel bleek het pakket 2 dagen na de bestelling al bezorgd te zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review. Mochten wij nog wat voor je kunnen betekenen dan vernemen wij dat graag. Groetjes Prenatal
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De klantenservice duurt eeuwen.. bestel er in iedergeval nooit weer, als er dus een probleem is ; kun je er niks mee omdat de klantenservice er veel te lang over doet om te reageren.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Niets ontvangen..
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geen reactie meer
Beoordeling melden
11 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De meeste artikelen waren op voorraad op enkele na. Wat ik wel vervelend vind, is dat je geen mail of iets ontvangt dat de zending bij de winkel ligt. Alleen een mail dat die over 2 dagen afgeleverd wordt, helaas gaat dat vaak fout. En een mail van bevestiging dat het pakket opgehaald kan worden zou fijn zijn.
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Levering snel en compleet, slecht retourbeleid

Levering snel en compleet. Helaas paste de universele kinderwagen parasol niet goed. Retourneren zou mij 1/3 kosten van de prijs van het product. Daarnaast ook al verzendkosten betaald dus retourneren had geen zin. Slecht retourbeleid.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik krijg nog geld van jullie terug van een Love zakje en de verzendkosten dat moest ik bestellen omdat jullie vergeten waren om het bij mijn bestelling te doen en ik zou het geld terug krijgen maar nog steeds niks ontvangen 😡😡
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes verpakt. Jammer dat dit dr 2e x was dat we iets miste uit onze bestelling. Uiteindelijk ons geld terug gehad maar wilde graag het product hebben.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 jun 2024
Hi, bedankt dat je de tijd neemt om een review te schrijven. Niet oké dat je een product mist uit jouw bestelling. Fijn om te vernemen dat het inmiddels opgelost is. Liefs Prénatal.