Certificaat voor Prenatal.nl

No. X712CE0C71D0D15F435BBB693A1620C53
 

Geldig vanaf
15-04-2019
Geldig tot
13-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Prenatal.nl



Goed

4.43/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 351 Trusted Shops beoordelingen sinds 21-12-2018.
In totaal heeft Prenatal.nl al 351 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
19-07-2019
Levering duurde wat lang bij afhalen winkel. Product is perfect en was goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Super. Niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Ontvangst van pakket duurde heel lang (bijna een week) Contact met klantenservice opgenomen, eerst ruim 10 min in de wacht gestaan. Helaas werd halverwege het gesprek de verbinding verbroken dus weer opnieuw het hele proces. Uiteindelijk wel goed geholpen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Fantastisch, gewoon op tijd autostoel geleverd. Vrijdag besteld, dinsdag in huis. Prima. Precies zoals het hoort. Ik bestel hier voortaan i.p.v. bij Babydump.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
19-07-2019
Prima verlopen en goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Super leuk produkten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Duidelijke website, goed uitgelegd, scherp geprijsd en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Superblij met mijn bestelling en snelle levering ...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Heel leuk en gevarieerd aanbod van kleding voor een leuke prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-06-2019
17-07-2019
Mijn pakketje was veel later binnengekomen dan mij was gemeld. Dan wil je het ophalen en is het pakketje bij een andere winkel afgeleverd. Zouden hier voor zorgen dat die terug kwam en weer duurd het 2weken voordat ik uberhaupt bericht terug kreeg. Kreeg steeds andere informatie
2.00
Matig

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Mooi gevormde houten letters die met magneetjes een leuk treintje vormen
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
16-07-2019
Snelle nette service en prima product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
16-07-2019
Één artikel kwam in zwaar beschadigde doos aan. Kwaliteit van beide artikelen viel erg tegen, naar een fysieke winkel om deze retour te brengen, anders moest ik tweemaal retour kosten betalen (want verstuurd in 2 dozen). Kon niet retourneren zonder opgaaf van reden. Men probeerde me n 4 keer zo duur artikel aan te smeren. Toen ik aangaf geen interesse te hebben, was de vriendelijkheid’ ook weg.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
de producten zijn (soms) duurder dan andere (internet) winkels
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Snel geleverd en juiste produsct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Snel geleverd top en fijñ product
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
13-07-2019
Lange levertijd als je het in de winkel laat bezorgen (8 dagen), omdat het met de voorraad mee moet komen. Bij andere winkels gaat dit een stuk sneller.
In de winkel zelf staat ook vrij onvriendelijk personeel, het is geen winkel waar ik graag kom. Helaas hadden ze het product dat ik zocht alleen bij Prenatal, anders had ik het ergens anders besteld.
2.33
Matig

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
13-07-2019
Ik ben tevreden over de levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
12-07-2019
super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
11-07-2019
Gewoon zoals het hoort.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
11-07-2019
Mooi en snel geleverd erg fijn.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
11-07-2019
Ik kan het geen hoge cijfer geven, omdat de kleding kwaliteit niet hoog is voor de dure prijs verkoop. Ik heb een zwangerschap legging gekocht en na een paar keer wassen kreeg het pluisjes. Dat is was raar, want de lidl legging had dat niet en dat was stukker goedkoper. Een mailtje laten zien om je bestelling ophalen was niet voldoende. De dame wilde mijn ID om de nummer te kunnen noteren.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
11-07-2019
Precies zoals je van een bedrijf als Prenatal zou verwachten: gewoon prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Levering was niet helemaal volgens planning, maar verder verliep alles soepel.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
11-07-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Alle geleverde producten zijn in goede staat en vlot aangekomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Alles was goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Het was weer dikke prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Hydrofieldoekjes waren vies verpakking was open
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Super leuke winkel en het personeel in hengelo zeer vriendelijk vinden niks teveel kijken altijd mee wat er aan te doen is.we komen er graag .bestellingen lopen binnen de tijd wat je besteld echt top VR groet Margareth. Takens
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Goed en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
09-07-2019
Netjes ingepakt en snel geleverd vindt alleen nog steeds de bezorgkosten minder
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
09-07-2019
Gewoon helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Product in de actie niet meer leverbaar in de winkel. Ter plekke besteld. Na een week gebeld dat artikel niet meer leverbaar was. Ik moest terug naar de winkel om geld terug te halen omdat zij geen bon hadden. Op de website was product nog wel leverbaar. Opnieuw besteld en na een week product binnen gekregen.
2.00
Matig

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Net bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Top bedrijf, snelle verzending, goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
08-07-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl klantbeoordeling

Prenatal.nl

Ruim aanbod babyspullen en Zwangerschapskleding.

Prenatal.nl werd op 15-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Ruim aanbod babyspullen en Zwangerschapskleding. Bestel nu voor de beste prijs! Bestel alles wat je nodig hebt voor jou en jouw baby online bij Prénatal! Meer dan 100 merken. Altijd de beste prijs. 14 dagen Bedenktijd. Veilig betalen. Gratis verzending v.a €30. Gratis retourneren.

Contact
Euroweg 100
3825 HD Amersfoort
Nederland
customercare@prenatal.nl
Prenatal.nl
Winkel-exploitant
Prenatal Moeder en Kind B.V.
Euroweg 100
3825 HD Amersfoort
Nederland
Handelsregister
Kvk 39030398
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Daniel Dunk
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Prenatal.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.