Certificaat voor Prenatal.nl

No. X712CE0C71D0D15F435BBB693A1620C53
 

Geldig vanaf
15-04-2019
Geldig tot
13-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Prenatal.nl



Goed

4.35/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 894 Trusted Shops beoordelingen sinds 21-12-2018.
In totaal heeft Prenatal.nl al 894 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Stoel waarschijnlijk ingepakt terwijl verf nog niet droog was, afdruk veiligheidsriem in de verf en riempjes plakten ook aan de stoel.
Stoel redelijk slecht geverfd. Meegeleverde gebruiksaanwijzing voor in elkaar zetten duidelijk, meegeleverde schroeven juiste hoeveelheid.
Over het algemeen tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Ik heb voor de eerste keer iets bij de Prenatal besteld, een box voor onze kleinzoon, en het is helemaal super gegaan keurig netjes geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Jammer dat veel producten online niet meer op voorraad zijn. Bovendien werkt zoekfunctie/filter niet goed, want als je op maat selecteert, komen er artikelen in de resultaten voor die niet meer in de geselecteerde maat beschikbaar zijn.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
12-11-2019
Al vaker wat besteld en altijd snel geleverd zonder problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
21-10-2019
11-11-2019
Uitstekend geholpen in de winkel (Eindhoven centrum), maar omdat de kortingsactie nog niet was ingegaan het product enkele dagen later online besteld. Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
11-11-2019
Ik had in een actieweekend op zaterdagavond besteld. Op maandag kreeg ik een nette mail met excuses voor de vertraging ivm het actieweekend, terwijl ik niet had verwacht op zondag iets verder te ontvangen. Kreeg ik maandag netjes de verzendbevestiging en dinsdag alle artikelen netjes in huis. Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
11-11-2019
Een dag later bezorgd dan vooraf gezegd, daar is wel netjes over gecommuniceerd
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
11-11-2019
Ik had een campingbedje en matras tegelijk besteld maar het werd in 2 keer bezorgd dat was vervelend waardoor ik 2 avonden thuis moest blijven
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
Niet vriendelijk en je word van kastje maar muur gestuurd
1.00
Slecht

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor het delen van je ervaring. Zou je je ervaring willen toelichten via het contactformulier van de website? https://www.prenatal.nl/contact-c22.html Groetjes

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
1 artikel bleek toch niet leverbaar, snel is geld terug gestort.
4.50
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor het delen van jou ervaring

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
Een goede ervaring cijfer 8
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor je 5 sterren review

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
Ruilen in de winkel is waardeloos. Man werd weggestuurd na een telefoontje naar het 088 nummer is het wel gelukt om een andere jurk te halen maar met een hoop protest. Zat geen vriendelijkheid bij. Zeer klantonvriendelijk
3.00
Redelijk

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor het delen van jou ervaring. Hopelijk heb je nu wel het juiste artikel. Mocht dat niet zo zijn komen wij graag met je in contact via het contactformulier op de site. https://www.prenatal.nl/contact-c22.html Groetjes

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
10-11-2019
prima product en snelle verzending
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Veel plezier met je aankopen Groetjes

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
Snel geleverd, alles was prima in orde.
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor het delen van jou ervaring

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
Product is prima, goede prijs.
Service kan veel aan verbeterd
2.67
Redelijk

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor het delen van je ervaring. Zou je je ervaring willen toelichten in het contactformulier van de website. https://www.prenatal.nl/contact-c22.html Groetjes Prenatal

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
10-11-2019
Donkerblauw besteld. Kreeg grijs blauw. Maar ook mooi.
4.67
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Veel plezier met je aankoop.

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
Iets gekocht tijdens grote actie. Zou volgende dag bezorgd worden, maar kregen een mailtje dat alles vertraagd was door grote succes van de actie. Erg netjes afgehandeld dus.
4.67
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor het delen van jou ervaring Groetjes Prenatal

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
09-11-2019
Het systeem in de winkel van online
Bestellen deugde nog niet helaas. Dus thuis online besteld
4.33
Goed

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Veel plezier met je aankopen

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
09-11-2019
Alles was werkelijk perfect.
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor je 5 sterren review

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
09-11-2019
Netjes en goed geleverd
4.00
Goed

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor het delen van jou ervaring

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
09-11-2019
Supergoed meer kan ik er niet over zeggen
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor je 5 sterren review

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
09-11-2019
Tevreden over de gevoerde slaapzakken met mouwen. Lekker warm voor de wintermaanden
4.00
Goed

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor je review. Veel plezier met de slaapzakken

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
08-11-2019
Everything is good
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Thanks for the review

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
08-11-2019
Nee
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor je 5 sterren beoordeling

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
08-11-2019
Precies dat, uitstekend
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor je complimenten

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
08-11-2019
Kassa personeel bij de kassa is traag en niet zo vriendelijk.
3.00
Redelijk

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor het delen van jou ervaring Groetjes Prenatal

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
08-11-2019
De eerste levering was er de volgende dag, tweede levering heeft langer geduurd
3.67
Goed

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor het delen van jou ervaring. Wij doen ons uiterste best de bestelling zo snel mogelijk bij je te leveren. Excuses dat een bestelling wat vertraging heeft opgelopen. Wij wensen je veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
08-11-2019
Ik heb gekregen wat ik besteld heb, Goede en mooie kwaliteit. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor je 5 sterren review

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
08-11-2019
Nette en snelle levering. Mooie deken.
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor je 5 sterren review

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
07-11-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 09-11-2019
Dank voor je review.

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
07-11-2019
Snelle levering en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 09-11-2019
Bedankt voor je 5 sterren review. Veel plezier met je aankopen

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
07-11-2019
Snel en efficiënt
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 09-11-2019
Bedankt voor je 5 sterren review

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
07-11-2019
Good service :-)
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 09-11-2019
Bedankt voor je review.

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
06-11-2019
Tot heden heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen
1.00
Slecht

Prenatal.nl antwoordt: 09-11-2019
Dat is vervelend Wij zien dat jou order is verstuurd naar de winkel van jou keuze. Fijn weekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
Supersnel en Supermooie artikelen
Leuke actieprijzen
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 09-11-2019
Bedankt voor je complimenten.

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
06-11-2019
Geen commentaar
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 09-11-2019
Bedankt voor je 5 sterren review

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
06-11-2019
Ik ben altijd blij met koopjes van prenetal
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 06-11-2019
wij zijn blij dit te horen Groetjes, Prenatal

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
05-11-2019
Peima
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 09-11-2019
Dank voor je 5 sterren review

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
05-11-2019
Alles verliep zoals je het zou willen en volgens belofte/afspraak.
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl antwoordt: 06-11-2019
dank je wel voor je complimenten

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
05-11-2019
Helemaal super Blij met bestelling en blij met de levering. Snel en fijn dat je zelf kan bepalen waar en wanneer.
5.00
Uitstekend

Prenatal.nl klantbeoordeling

Prenatal.nl

Ruim aanbod babyspullen en Zwangerschapskleding.

Prenatal.nl werd op 15-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Ruim aanbod babyspullen en Zwangerschapskleding. Bestel nu voor de beste prijs! Bestel alles wat je nodig hebt voor jou en jouw baby online bij Prénatal! Meer dan 100 merken. Altijd de beste prijs. 14 dagen Bedenktijd. Veilig betalen. Gratis verzending v.a €30. Gratis retourneren.

Contact
Euroweg 100
3825 HD Amersfoort
Nederland
customercare@prenatal.nl
Prenatal.nl
Winkel-exploitant
Prenatal Moeder en Kind B.V.
Euroweg 100
3825 HD Amersfoort
Nederland
Handelsregister
Kvk 39030398
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Daniel Dunk
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Prenatal.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.