Prenatal.nl

8.611 reviews in totaal

8.611 reviews since 21 dec 2018

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, de mooie en duurzame productkwaliteit en de vriendelijke, behulpzame service van het personeel. Ook het ruime en overzichtelijke assortiment valt in de smaak en de prijzen worden doorgaans als goed en betaalbaar ervaren. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren problemen met deelleveringen en vertraagde bezorging. Daarnaast zijn er klachten over beperkte beschikbaarheid van maten en winkels. Verder wordt er regelmatig melding gemaakt van onduidelijkheden, technische problemen en het gebruiksgemak van de website en webshop. Ook zijn er opmerkingen over prijsdalingen na aankoop en kortingsacties.

ReviewsPrenatal.nl

Prenatal = service!

10 Jaar na geboorte van onze zoon kwam ik een cadeaubon tegen van Prenatal. Fantastisch dat ik deze nog kon gebruiken! Mijn zoon slaapt nog steeds met het voedingskussen van toen, dus heb ik een nieuw voedingskussen met mooie zachte hoes voor hem besteld. Zoon en ik ontzettend blij met zijn verlate kraamcadeau! Wat een service!!!

Antwoord van Prenatal.nl

Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
aangekochte artikel is erg leuk. Aangezien niet de juiste maat in de winkel aanwezig was, is het artikel door de medewerkster online besteld. Echter, per ongeluk een link aangekozen waardoor ik mijn pakje 20 kilometer verder op moest halen. Daar was ik echt niet blij mee. Kost bijna net zoveel benzine als het hele pakje.

Antwoord van Prenatal.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je blij bent met het artikel. Jammer dat er bij het online bestellen een verkeerd afhaalpunt is gekozen, waardoor je onnodig ver moest rijden. We begrijpen dat dit erg vervelend was en nemen je feedback mee om onze service te verbeteren.
Prima ervaring. Op zoek naar een "good old" kruik. Eigenlijk was Prenetal de enige winkel die een dergelijk artikel nog verkoopt. Snel gevonden en geleverd voor een redelijke prijs. Zien er prima uit dus vooralsnog helemaal tevreden!

Antwoord van Prenatal.nl

Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal

Snel geleverd maar verschillende afhaalpunten

Bestelde artikelen waren snel geleverd het enige wat ik vervelend vond is dat ik het had laten afleveren bij een zelf gekozen afhaalpunt, de bestelling in 2 keer werd geleverd op verschillende afhaalpunten dus was ik alsnog wel even bezig om alles op te halen.

J R
Jos R.

Little Dutch 4 in 1 driewieler

Onze kleindochter is superblij met de little dutch 4 in 1 driewieler wat ze voor haar 1e verjaardag kreeg. Ze laat zich als een prinses rondrijden. Gelukkig kwam het nog net op tijd, maar wel 4 dagen later dan verwacht!

Antwoord van Prenatal.nl

Bestelling kwam snel en netjes verpakt aan het vouwmatrasje voor het camping bedje is super fijn . De kleding maat 74 waren leuk en fijne stof .

Antwoord van Prenatal.nl

Makkelijk te bestellen, vlot afgeleverd en ook het retourneren was simpel te doen. Keurig netjes na retournering de volgende dag aankoopbedrag al terug

Antwoord van Prenatal.nl

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat zowel het bestellen, de levering als het retourneren soepel zijn verlopen. Fijn dat ook de terugbetaling snel geregeld was. Graag tot een volgende keer!
Ik werd ontzettend goed geholpen bij de Prénatal Dordrecht. Ik moest wat halen voor mijn dochter maar ik had mijn hond bij me die heel begrijpelijk niet mee naar binnen mocht. Ze hebben alle moeite gedaan dat ik toch kon kopen zonder dat ik door de winkel moest.

Antwoord van Prenatal.nl

Wat een mooie winkelervaring om terug te lezen. Goed dat onze collega’s in Dordrecht samen met je naar een oplossing hebben gezocht, zodat je toch alles kon meenemen voor je dochter. Dat persoonlijke meedenken vinden we belangrijk. Liefs, Prénatal

Eén woord: top!

Snelle bezorging, artikelen zijn van goede kwaliteit en hebben een goede prijs! Ik ben heel tevreden!

Antwoord van Prenatal.nl

De inkoper van Prenatal mag wat mij betreft wel eens een cursus volgen. 😂 Gangbare maten in kleding, ondergoed en bh’s zijn standaard uitverkocht (bij álle filialen in en rondom Utrecht) en de vestiging in het centrum van Utrecht heeft sowieso een ontzettend beperkt assortiment. Er wordt duidelijk niet echt vanuit de klant gedacht. Daarom voor mij persoonlijk met afstand de meest waardeloze baby- en kinderwinkel van Nederland 🙃

Antwoord van Prenatal.nl

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. We zouden graag met je in contact willen komen hierover. Zou je aub onze klantenservice willen bellen op telnr. 088-3320040 of stuur een mail naar: customer-care@prenatal.nl. Dan kunnen we wellicht nog iets voor je betekenen. Liefs, Prénatal.

Heel tevreden.

De site is duidelijk. Baby kleding betaalbaar. En het ziet er ook goed uit.

Antwoord van Prenatal.nl

Mooi setje gekocht. Mooie stof wat ook mooi blijft.
Goed verpakt en snelle bezorging. Mooie kwaliteit van de artikelen.

Altijd goed

Snelle levering en altijd mooie kwaliteit kleding...

Prima babywinkel!

Prima service, ook online. Goede prijs/kwaliteit. Gewoon een heel tevreden klant.

Mooi en zacht boxmatras

Mooi boxmatras, zachte kwaliteit en mooie dikte. Ik was alleen een beetje verbaasd toen het bezorgd werd, ik dacht dat ik een nieuwe deur gekocht had, zo groot was de doos…😆

Antwoord van Prenatal.nl

Fijn dat je de moeite hebt genomen om de review in te vullen, dit stellen wij op prijs. Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal.
Goede snelle levering in België ontvangen.

Antwoord van Prenatal.nl

Correcte en snelle levering. Goede communicatie.

Goede & snelle service

Tevreden !!

Alles wat je besteld wordt keurig verpakt en snel verzonden, als er vertraging bij de leverancier is volgt er al snel een mailtje, zeer correct!!

Antwoord van Prenatal.nl

Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prenatal

Ruime collectie baby- en kinderkleding vanaf maat 44 t/m 116. Modieuze zwangerschapskleding en accessoires. Van kinderwagens, autostoelen en draagzakken tot en met beddengoed en speelgoed. Meer dan 10...