Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

712 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.321 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 apr. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Prenatal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Online bestelling duurde een paar dagen voordat het bezorgd werd. Geen probleem. Een baby Rompertje van nijntje had een labeltje aan de zijkant waarop met rode letters stond: mijn eerste kerst. Is een cadeautje voor de zomer dus naar Prenatal in Zaandam gegaan om het te ruilen. Dat was geen probleem, verkoopster verbaasde zich er ook over. De opdruk was overigens hetzelfde, niets dat wees op een kerstnijntje! Toen bleek in de winkel 2 dezelfde rompers te hangen, maar ook rompers met het juiste labeltje gelukkig. Dus die kreeg ik mee. Het zal een foutje zijn geweest tijdens de fabricage....

de meest kritische beoordeling

7 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Belofte was levering in 5-6 dagen. Na twee dagen kreeg ik berichtje dat mijn bestelling klaar stond voor verzending. Na twee weken ben ik gaan bellen omdat track and tracé niets kon vinden. Wachttijd meer dan een half uur. Mail gestuurd. Antwoord: u krijgt binnen drie werkdagen antwoord. Nog eens gebeld. Mijn pakket blijkt gewoon bij het afhaalpunt bezorgd en omdat het niet afgehaald werd weer geretourneerd te zijn. Dat er geen berichten daarover verstuurd zijn als s onverklaarbaar. Op mijn vraag of het pakket weer naar mij kan worden opgestuurd is het antwoord ontkennend. Dat kan niet. Ik krijg mijn geld terug. Bij de afrekening daarvan blijkt dat er een bedrag wordt afgeschreven voor de retourkaarten. Dit huig ik toe voor gevallen waarbij mensen zaken bestellen en terugsturen. Ik vind het in dit geval niet terecht. Ik zit maar te wachten op mijn autostoeltje wat niet komt. Ik probeer te achterhalen waar het is, wat niet lukt. Jullie sturen geen bericht van verzending of aflevering en de track and tracé werkt niet. Alles bij elkaar een dikke onvoldoende
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Flessen warmer dok. Brown

Werd redelijk snel bezorgd alleen retour sturen zijn er kosten aan verbonden en dat vind ik op kleding gewoon maar op elektrische niet , want je kan niets testen zoals de flessen warmer dat ik niets vond
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
5 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prénatal
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie spullen De verkoopsters weten goed wat er te koop is en kunnen de producten goed uitleggen. De verkoopsters zijn erg geduldig.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
29 jan. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ja ze zijn super vriendelijk bij prenetal en denken met je mee. Bestelling zijn op tijd en de kwaliteit is goed. 👍🏽
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Groetjes Prenatal
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kleding is mooi. Het ziet eruit als op de plaatjes. Wel zie je verschil in grootte en lengte bij dezelfde maat.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
1 feb. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bericht voorraad geven…

Op website de klant mogelijkheid geven om een seintje te krijgen als producten weer op voorraad zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
1 feb. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was niet compleet hiervoor een kortingcode gekregen voor de volgende bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Groetjes Prenatal
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het was een mooi kledingsetje en netjes geleverd. Binnen de afgesproken tijd.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
5 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

retour afgeven in de winkel graag…

Bij retour afgeven in de winkel graag personeel die weet hoe het werkt!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product, snelle levering, uitstekend verpakt en een mooie prijs
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed bezorgd. Dus weinig suggesties om iets beter te doen.
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, heb mooi product dat ook nog eens goed werkt.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
29 jan. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kwalitatief goede producten en hele goede service!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Groetjes Prenatal
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vriendelijk personeel

Heel vriendelijk personeel die met je meedenken.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
25 jan. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
AB
Annet B.
Winschoten
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
super snel geleverd, en makkelijk te bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 feb. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het jasje is prachtig Het rompertje schattig
Beoordeling melden
MS
Martina S.
Kerkrade
17 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, artikel zo als beschreven
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd mooie spullen en goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 feb. 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit en heel snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal
AH
Adrie H.
Geldermalsen
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleding en snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
9 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne webshop, snelle verzending!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Groetjes Prenatal