Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

701 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.448 beoordelingen in totaal  

4,33
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Prenatal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Online bestelling duurde een paar dagen voordat het bezorgd werd. Geen probleem. Een baby Rompertje van nijntje had een labeltje aan de zijkant waarop met rode letters stond: mijn eerste kerst. Is een cadeautje voor de zomer dus naar Prenatal in Zaandam gegaan om het te ruilen. Dat was geen probleem, verkoopster verbaasde zich er ook over. De opdruk was overigens hetzelfde, niets dat wees op een kerstnijntje! Toen bleek in de winkel 2 dezelfde rompers te hangen, maar ook rompers met het juiste labeltje gelukkig. Dus die kreeg ik mee. Het zal een foutje zijn geweest tijdens de fabricage....

de meest kritische beoordeling

11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Klante service kan echt op de schop Als je klacht heb zou je geholpen moeten worden ! Maar plaats van een fout van Julie Julie verzenden vekeerd pakketje op dan is netjes dat Julie hem weer terug nemen en dan weer genen toe sturen wat er daadwerkelijk besteld was ! Dat heet service Nee ik moest paket zelf weg brengen of even door buuren laten doen ! Aangegeven dat ik dat niet kon Nou dan konden het met uitzondering laten ophalen halllooo Julie willen toch paket terug ! Dus eigenlijk is het meer oplossing voor Julie Of ik moest hem zelf terug brengen na de winkel en dan kreeg ik 20 euro korting! Sorry maar nogmaals dat zijn geen oplossing Oplossing is opnieuw bestelen en korting op geven Of gewoon op nieuw bestelen voor de klant Ik heb heel baby kamers af genomen Meer dan 2300 euro wel gespendeerd Dan word je op handen gedragen maar waneer je voor buggie komt dan hoeft geen moeite in gestoken worden Mijn vriendinnen zijn zwanger heb sterk afgeraden bij Julie te komen en gaan dus nu na baby park Mijn zien Julie niet meer ! En ik hoef absoluut geen antwoord van Julie terug met we zien dat al opgelost is en je voor ophalen ben gegaan JAAAA OM DAT GEEN ANDER KEUZE HAD EN DAT DING TERUG MOEST NA JULIE WANT IK WOU ME BUGGIE ! niemand die mee denk met jou situatie En hier laat ik het bij
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
(117)
(55)
Resetten
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een boxkleed gekocht, waarbij ingebruikname de vulling erdoor heen kwam en die ons kleinkind bijna had ingeslikt.... Retour gedaan en een klacht ingediend, maar verder is er niets mee gedaan.... Bewijsfoto's erbij gedaan. Had op zijn minst een soort van cadeaubon verwacht aangezien jullie een "babyspeciaalzaak" zijn!!!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
11 dec 2023
Hartelijk dank voor het invullen van de review, wij komen graag met je in contact, zou je ons contactformulier in willen vullen? Je mag hier in je ordernummer en e-mail adres plaatsen zodat wij je de juiste service kunnen bieden. Je kan het formulier invullen via de volgende link https://www.prenatal.nl/contact-c22.html
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service in de winkel. Alleen onduidelijk wanneer je het pakket opgehaald kon worden. Geen mail ontvangen dat die op locatie was.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
11 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat je goederen niet gratis terug kunt sturen.ik heb nu twee keer verzendkosten betaald
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
11 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
MW
Maria W.
Tolkamer
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gelukkig was het niet kapot omdat de doos open was, het was niet goed dicht getaped
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne website&makkelijk bestellen met leuke producten ! De app crasht helaas af en toe waardoor je niet bij je winkelmand kunt komen en dan moet je naar de website of een dag wachten, vandaar 1 ster minder
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kapot product ontvangen, maar wel fijne service.

Tot tweemaal toe kapot product ontvangen. Inmiddels gesproken met de klantenservice en een passende oplossing gevonden. Verder altijd tevreden met de producten en kwaliteit van Prenatal.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
14 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Blij te horen dat we er samen uit zijn gekomen. Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
IW
Ineke W.
Nieuwerkerk aan den Yssel
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. En een goede site.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
28 nov 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima artikel en prijs
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
28 nov 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikel was snel binnen
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
23 nov 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het snelle toesturen van mijn bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
20 nov 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles is goed gegaan
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
18 nov 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
18 nov 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Pakket kwijt, erg omslachtige afwerkinf

Bestelling geplaatst, 1 pakket ontvangen netjes binnen 2 dagen, pakket 2 kwam maar niet, onderzoek ingesteld, pakket "kwijt"had meerdere keren gevraagd, stuur dan een nieuwe, ik heb betaald, jullie pretenderen te leveren binnen 2 dagen. Nee onderzoek moet afgewacht worden, duurde dagen. Mededeling dat ik geld terug zou krijgen, op mijn vraag stuur het artikel dan gewoon op, niet mogelijk, binnen 5 tot 8 werkdagen zou geld teruggestort worden en dan zou ik opnieuw kunnen bestellen. Diezelfde dag naar prenatal winkel gegaan en stoel daar gekocht. Geld werd teruggestort, helaas 100 euro te weinig, dus weer onderzoek gestart, uiteindelijk goed gekomen. Moraal van het verhaal, bestel maar niet, ga naar de winkel
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
16 nov 2023
Fijn dat je de moeite hebt genomen om de review in te vullen, dit stellen wij op prijs. Wanneer wij je nog ergens mee kunnen helpen kan je ons contactformulier invullen, je mag hier in je ordernummer en e-mail adres plaatsen zodat wij je de juiste service kunnen bieden. Via de volgende link kan je het contactformulier invullen https://www.prenatal.nl/contact-c22.html Groetjes Prenatal.
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, artikel is zoals beschreven. Babynestje nog niet gebruikt.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
14 nov 2023
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Groetjes Prenatal
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duurder dan andere winkels. Niet breed assortiment.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 nov 2023
Fijn dat je de moeite hebt genomen om de review in te vullen, dit stellen wij op prijs. Wanneer wij je nog ergens mee kunnen helpen kan je ons contactformulier invullen, je mag hier in je ordernummer en e-mail adres plaatsen zodat wij je de juiste service kunnen bieden. Via de volgende link kan je het contactformulier invullen https://www.prenatal.nl/contact-c22.html Groetjes Prenatal.
JS
Jacky S.
Landgraaf
8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duurt veel te lang voordat de bestelling in de winkel is om op te halen. Word niet van te voren aangrgeven dat er maar 1x per week naar de winkel geleverd word.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 nov 2023
Hartelijk dank voor het invullen van de review, wij komen graag met je in contact, zou je ons contactformulier in willen vullen? Je mag hier in je ordernummer en e-mail adres plaatsen zodat wij je de juiste service kunnen bieden. Je kan het formulier invullen via de volgende link https://www.prenatal.nl/contact-c22.html