Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

771 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.651 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prenatal heeft een groot assortiment en zeer behulpzame medewerkers. Een verbeterpunt zou zijn wanneer je iets online besteld dit indien nodig dit kosteloos kan worden teruggestuurd. Tevens zou het prettig zijn om zelf contact op te kunnen nemen met de winkel waar ik naartoe zou willen. En wanneer je dan met een vraag het algemene nummer belt hebben de medewerkers geen productinformatie, dit ervaar ik als zeer vervelend

Meest relevante negatieve beoordeling

10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klante service kan echt op de schop Als je klacht heb zou je geholpen moeten worden ! Maar plaats van een fout van Julie Julie verzenden vekeerd pakketje op dan is netjes dat Julie hem weer terug nemen en dan weer genen toe sturen wat er daadwerkelijk besteld was ! Dat heet service Nee ik moest paket zelf weg brengen of even door buuren laten doen ! Aangegeven dat ik dat niet kon Nou dan konden het met uitzondering laten ophalen halllooo Julie willen toch paket terug ! Dus eigenlijk is het meer oplossing voor Julie Of ik moest hem zelf terug brengen na de winkel en dan kreeg ik 20 euro korting! Sorry maar nogmaals dat zijn geen oplossing Oplossing is opnieuw bestelen en korting op geven Of gewoon op nieuw bestelen voor de klant Ik heb heel baby kamers af genomen Meer dan 2300 euro wel gespendeerd Dan word je op handen gedragen maar waneer je voor buggie komt dan hoeft geen moeite in gestoken worden Mijn vriendinnen zijn zwanger heb sterk afgeraden bij Julie te komen en gaan dus nu na baby park Mijn zien Julie niet meer ! En ik hoef absoluut geen antwoord van Julie terug met we zien dat al opgelost is en je voor ophalen ben gegaan JAAAA OM DAT GEEN ANDER KEUZE HAD EN DAT DING TERUG MOEST NA JULIE WANT IK WOU ME BUGGIE ! niemand die mee denk met jou situatie En hier laat ik het bij
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(525)
(128)
(41)
Resetten
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Hele fijne babywinkel ♡

Nette degelijke winkel met kwaliteit voor normale prijzen. Misschien meer filialen zoals in Leerdam een filiaal openen. We missen hier een babywinkel die alles in huis heeft.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke kleertjes en de stapelkorting is top. Bij retouneren in de winkel kan een nieuw artikel niet verrekend worden dat zou anders mogen.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel geleverd en netjes zonder extra verpakkingen erin

Bestelling binnen geleverde datum binnen bij gekozen filiaal. Zoontje erg blij met zijn bestelling van Dikkie Dik.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bekommen was bestellt wurde und das sogar Versandkostenfrei aus den Niederlanden 10/5 Sternen
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling snel gekregen ... Fiets nog niet uitgepakt, verjaardag kleindochter.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
26 jun 2024
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prenatal
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon online bestellen en kom het snel ophalen. Deed aan alle verwachtingen
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 jul 2024
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bezorging

Ik kan niet goed trappenlopen,het pak werd beneden neergezet Voor mij jammer
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
26 jun 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind ze voor redelijke prijzen goed kwalitatieve producten verkopen.
Beoordeling melden
WI
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
ook een mail sturen vanuit het filiaal als het pakketje klaar ligt
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
VS
Veronique S.
Maastricht
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestellling niet gekregen snel opgelost door prenetal
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Groetjes Prenatal
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd netjes op tijd. Goede kwaliteit. Tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Groetjes Prenatal
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was precies wat ik verwacht had..
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
AB
Auke B.
Almere
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestelproces en snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super compacte buggy die geweldig rijdt.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
TD
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte service en levering!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede qualiteit en snelle levering
Beoordeling melden
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke aanbiedingen, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten en snel bezorgd
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 jul 2024
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede klantenservice
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 jul 2024
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prenatal
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct geholpen
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 jul 2024
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prenatal