24 mei 2024
Mijn pakketje kwam aan met 1 klein en 2 gaten in de doos. Ik ben hier behoorlijk van geschrokken. Meteen met de gebruiksaanwijzing gecontroleerd of de Loer Dazenval compleet was en niet beschadigd was. Dit bleek zo te zijn. Daarna z.s.m. opgebouwd om het zeker te weten. Heeft me toch wel wat stress gekost. In het vervolg misschien even kijken of daarin iets verbeterd kan worden. Levering was voor het eerst op tijd. Eerdere pakketjes waren altijd een paar dagen later. Deze was wel wanneer hij er zou moeten zijn. Dus dat ging dan wel goed.
Geen communicatie over de veel te lange levertijd.
Op de website staat dat het op voorraad is maar als je besteld hebt dan lees je dat het binnen 2 tot 10 dagen verzonden wordt. Na 14 dagen nog niks ontvangen.
Heb zelf wat appjes, mailtjes en telefoontjes gepleegd. Worden beloftes gedaan maar je hoort nooit iets terug.
Uiteindelijk mijn bestelling maar geannuleerd en ergens anders besteld die volgens afspraak wel binnen een dag geleverd hebben.
De beoordeling van maar 3 sterren komt door de slechte service van DHL. DOCHORSE verstuurd de bestelde producten snel maar de DHL maakt er een chaos van. De bezorgmoment wijzigt constant en uiteindelijk komt de bezorger gewoon op de aangegeven tijdstip niet opdagen. Uiterst irritant als je al uren hebt zitten wachten!
6 okt 2024
Slechte beloftes
Er wordt op de site beloofd als je iets binnen bepaalde tijd koopt het de volgende dag bezorgd wordt. Zogezegd zogedaan. Ik heb binnen geruime tijd een bestelling geplaatst en moest vervolgens 3dgn wachten tot het binnen was, dus ondertussen al in de winkel gekocht want zat lichtelijk spoed bij.
11 okt 2024
Nakomen wat er staat ma tm vr voor 23u besteld is zelfde dag verzonden. Helaas was dit bij mij niet het geval, waardoor het echt te laat binnenkwam (4dgn later) gemeld maar lag aan bezorgdienst, geen tegemoetkoming in retour zenden. Op eigen kosten gedaan. Jammer.
17 okt 2024
er ontbrak een product wat ik had besteld. terwijl in de automatische info over de bestelling melding is gemaakt dat alle producten waren gesorteerd en ingepakt. Ik ontving een vrij grote doos, maar er zat maar 1 product in.
Mijn bestelling niet gehad, staat op geannuleerd, geld niet terug en geen reactie. Ik ben aan het kijken hoe een klacht in te dienen of naar de politie te gaan. Duukt naar fraude, niet aan te raden
Bestelling zou op voorraad zijn en is na 17 dagen nog steeds niet bezorgd ondanks veelvuldig mail contact.
Reacties op de mail zijn te lauw, niet echt oplossings- en klantgericht!