dochorse.nlReviews

: 1.930Uitstekend

4,63

Beoordelingen voor dochorse.nl

522 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.930 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 feb. 2022
Ik heb meerdere producten bij jullie besteld en ik ben super positief over de kwaliteit van de producten. Ik heb alleen een opmerking over de Veredus Strijklappen Olympus Vento. Ik koop altijd maat L voor mijn paard en dat zit normaal goed. Die strijklappen lijken ook mooi om de kogel te passen. Het blijkt alleen met rijden dat ze heel snel gaat draaien, dat is natuurlijk heel jammer met zo’n mooi en dure beschermers. Misschien kunnen jullie met bestellen aangeven dat die een maatje kleiner besteld kunnen worden (als je denkt dat ze te strak zitten zijn ze waarschijnlijk goed en gaan ze niet meer draaien).
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 jul. 2022 
van Evy V.
Tijdens het ganse bestelproces stond er: "wordt vandaag nog verzonden", ook op de bestelbevestiging en de factuur stond dit zo vermeld. Echter, in een klein onvopvallend bannertje staat "voor 17u besteld, volgende dag verzonden". Dit is best wel jammer en een beetje misleidend, zet dit dan gewoon bij de producten en tijdens het bestelproces bij. Bovendien werd de bestelling op maandagochtend aangemeld bij GLS en pas dinsdagavond aan GLS meegegeven... Dit terwijl ik het product snel nodig had en er op rekende dit al vroeger te hebben. Als ik dit allemaal had geweten, had ik met plezier de 10% korting ergens anders bijbetaald om de bestelling sneller te kunnen hebben. Dit motiveert niet om meer bij jullie te bestellen als ik dringend iets nodig heb, jammer...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor dochorse.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Super snel en netjes geleverd Alleen was het bij de buren bovenaan de weg afgegeven.En wij wonen beneden aan het pad. In dit geval niet zo erg,want we gaan heel goed met ze om.Maar ik wil liever andere mensen niet lastig vallen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022 
Ik bestel heel veel bij Dochorse. Altijd snel geleverd, super Produkten, hele goede Klantenservice die problemen snel oplossen willen en snel reageren. Top online shop👌👌👌
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022 
‘s Morgens besteld ‘s avonds in huis, sneller kan niet meer. Personeel is bovendien zeer vriendelijk en correct houdt zich aan afspraken. Een aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022 
Word netjes op de hoogte gehouden over de levering. Producten zijn goed verpakt. Kwaliteittief goede producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022 
Altijd goed advies en super service. Vaak ook de volgende dag binnen (als PostNL mee werkt).
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Super goed advies gehad en mega snelle levering. Dezelfde dag had ik mijn pakketje in huis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Smorgens besteld en savonds werd het geleverd, advies gevraagd en deken past perfect!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Bestelling gedaan laat in de avond en de volgende dag had ik het pakket al binnen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022 
Kreeg m'n bestelling zelfs dezelfde dag bezorgd. Waanzinnig fijn Top service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Super fijn bedrijf. Ik had s morgens kurasyn besteld en s avonds al in huis !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022 
Zeer snelle levering nette prijs en telefonische aanpassing ook uitgevoerd 👍🏻
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle bezorging, Het kunnen testen van sommige producten is heel fijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Regelmatig fijne korting , meestal op voorraad en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
De super snelle levering zondagavond besteld maandag in huis!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Snelle duidelijke levering met de producten zoals verwacht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022 
Super snelle verzending. Ook de levering s avonds mogelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022 
van S B.
Goede producten, snelle levering. Een betrouwbare website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Goede en snelle bezorging tegen zeer voordelige prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022 
Strikte en vlugge levering tegen concurrerende prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Snelheid leveringen het voorstellen van het team
Beoordeling melden