dochorse.nl

7.462 reviews in totaal   983 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, scherpe prijzen en regelmatige kortingsacties. Ook de productkwaliteit wordt over het algemeen als goed beoordeeld, met lof voor het ruime assortiment, de duurzaamheid en de beschikbaarheid van producten. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Daarnaast worden duidelijke communicatie en een soepel retourproces gewaardeerd. Toch zijn er enkele punten van verbetering. Sommige klanten melden vertragingen bij de levering en niet nagekomen beloften. Er zijn klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice en trage reacties. Ook wordt het gebrek aan updates bij vertragingen of voorraadproblemen genoemd. Verder ervaren sommige klanten onduidelijkheid of striktheid bij het retourproces en zijn er soms producten niet op voorraad.

Reviewsdochorse.nl

Geduld wordt op de proef gesteld.

Als je op de website vermeld dat een artikel binnen een week geleverd wordt en je hebt daar dan een maand voor nodig dan is er, wat mij betreft, duidelijk ruimte voor verbetering. Op email wordt in eerste instantie wel (we gaan het uitzoeken) en daarna wordt je geduld toch weer ernstig op de proef gesteld. Er kan best iets mis gaan, het blijft ten slotte mensenwerk maar communiceer en als het uiteindelijk dan toch het product geleverd wordt doe dan even een berichtje in de trant van "Sorry dat het zo lang heeft geduurd. Dit hebben we niet goed gedaan. Hier heb je een 10% kortingsbon voor een volgende bestelling."

Antwoord van dochorse.nl

Hallo, Dank je wel voor je bericht en je eerlijke feedback. We begrijpen heel goed dat de communicatie rondom de levertijd en de opvolging beter had gekund. Wanneer een artikel als “binnen 1 week leverbaar” wordt aangegeven, is het uiteraard vervelend als dit uiteindelijk langer duurt zonder duidelijke update tussendoor. Je opmerking over tussentijdse communicatie en afronding nemen we zeker mee om onze service hierin verder te verbeteren. Dank je wel voor je geduld en je feedback. Met vriendelijke groet, DocHorse Team
Mijn favoriete webshop!! Altijd even kijken of Dochorse heeft wat ik nodig heb. De dames staan altijd voor je klaar en je hebt binnen no time een bericht terug wanneer je een vraag hebt. Klachten worden keurig en snel afgehandeld en ze hebben ook nog eens heel vaak leuke kortingen!! Kortom, een top webshop!
Goed verzonden netjes verpakt ja de singel was iets in de knoop gegaan maar dat gaat wel goed komen denk ik na ontvangst dat die zijn form pakt. Ik ga nog wel passen maar ik moest even andere belangerijk dingen doen onder andere iemand die overleden is.

Antwoord van dochorse.nl

Beste Chantal en Karin, Hartelijk dank voor jullie beoordeling en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de bestelling goed en netjes verpakt is aangekomen. Jammer dat de singel wat in de knoop zat, maar goed om te lezen dat je verwacht dat dit na het passen weer in vorm komt. We wensen jullie daarnaast veel sterkte met jullie persoonlijke situatie. Met vriendelijke groet, DocHorse

2 artikelen gekocht extra hooinetten

2 artikelen geloccht extra hooinetten, super fijn om te vullen en de paarden doen een poging om ze te slopen maar toch niet echt een makkelijke klus😉, de manen/staart verzachter van Stubben. is fantastisch wij hebben de lila kleur ruikt lekker en werkt geweldig vooral met paarden met lange manen zoals die van ons echt perfect🩷
Eigenlijk wil ik jullie 5 sterren geven naar wat me tegenwoordig opvalt is dat als je iets besteld en de verzendkosten eigenlijk gratis zijn, je toch €1,95 moet betalen voor thuisbezorgen via PostNL. Dat was nooit zo. Het gaat me niet om het het geld maar het klopt niet.
N B
Nicole B.
Mooie snelle levering , Het enige minpuntje bij mij was de verwarring of het product wel of niet leverbaar was , bij de bestelling stond 1 op voorraad en kreeg later een mail dat de deken niet op voorraad was , en 2 dagen later werd hij geleverd . Ook heb ik hiervoor gemaild , maar geen reactie , dat vond ik jammer , ook telefonisch niet bereikbaar . Maar al met al gelukkig alsnog werd de deken geleverd ,maar communicatie kan beter . Prachtige deken hoor , erg blij mee

Antwoord van dochorse.nl

Hartelijk dank voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je uiteindelijk blij bent met de deken en dat de levering snel was. Onze excuses voor de verwarring over de voorraad en het gebrek aan reactie via e-mail en telefoon hier gaan we zeker aan werken om onze communicatie te verbeteren. We waarderen je feedback enorm en hopen je bij een volgende bestelling een nog betere ervaring te bieden.
Als het leveren van een artikel langer duurt dan de standaard aantal dagen, dan is het prettig als er een weeknummer genoemd kan worden waarin de klant het artikel ontvangt. Als dat lastig is, waar ik mij alles bij kan voorstellen, is het dan mogelijk om na de standaard dagen om de 3 a 4 dagen de klant een update te geven? Manage de verwachtingen.
Ik zat te wachten op tranquility, een rustgevend middeltje van 170 euro Daarbij had ik een scheer patroon besteld van 5 euro. Vervolgens moest ik weken op mijn bestelling wachten. Zelf maar gebeld want ik stond te springen om tranquility. Bleek het scheer patroon niet leverbaar... Bel dan?! Vraag wat ik anders wil of bestemming annuleren. Nu zelf na weken gebeld en op kunnen lossen met aardige mw. Maar als ik niet had gebeld ..

Antwoord van dochorse.nl

Beste Anouk, Dank je wel voor je feedback en het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat je bestelling niet helemaal is verlopen zoals je had verwacht, en dat de communicatie rondom de beschikbaarheid van de artikelen niet duidelijk genoeg is geweest. We begrijpen goed dat dit vervelend is, zeker wanneer je ergens op rekent en het sneller nodig hebt. Fijn dat het uiteindelijk samen met onze collega toch nog naar tevredenheid is opgelost. We nemen je opmerkingen zeker mee om onze communicatie en opvolging in dit soort situaties verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, DocHorse
Super snelle levering! ‘s middags besteld, volgende ochtend hadden we het pakket in huis. Heel fijn! Product lijkt tot nu toe ook goed te werken dus ben tevreden.
Heb ruim 1 week op mijn bestelling gewacht en geprobeerd tussendoor contact te krijgen maar dat werd niet beantwoord. Maandag erop meteen in de ochtend gebeld en daarna werd het opgestuurd. Denk dat het handiger is als iemand op de hoogte gesteld wordt wanneer een product niet voorradig is en tussendoor ook op de hoogte gesteld hoe het ervoor staat.
Normaal gesproken is de levertijd echt super snel, echter was er nu iets niet op voorraad. Uiteindelijk 5 weken gewacht, 2x contact gehad met de klantenservice. Laatste contact moment zeiden ze dat er iets niet goed gegaan was en dat de spullen gewoon op voorraad waren inmiddels. Het order is handmatig opnieuw doorgezet naar het magazijn. Maar verder naast een excuses is er niets gedaan, geen korting voor het ongemak oid.
Besteld en zoals altijd vlot bezorgd. Kurasyn is een top product en als er dan 25% korting is dan scheelt dat behoorlijk op een grote fles.
Duidelijke website, snel verzonden, fijne korting! Halster met vliegenmasker van zeer goede kwaliteit en heel gebruiksvriendelijk!
Bestellingen altijd snel in huis. Ruim assortiment, ik vind eigenlijk altijd wel iets als ik wat nodig heb. De aantal kortingsacties per jaar vind ik ook fijn, de paardensport is al duur genoeg ;)
Snelle levering. Minpuntje is dat in alle mails die volgen op je bestelling stond nergens een code voor afhaalpunt postNL waardoor ik me moest legitimeren. Streepjescode is handiger en sneller.
R S
Regine S.
Heel vlugge levering en perfecte klantenservice, teveel betaalde verzendingskosten volgende dag reeds terugbetaald. 's morgens besteld, volgende morgen alles geleverd.

Antwoord van dochorse.nl

Beste Geert, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en klantenservice. Goed ook dat de te veel betaalde verzendkosten zo snel zijn terugbetaald. We doen ons best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en waarderen je feedback enorm. Graag tot een volgende keer bij DocHorse. Met vriendelijke groet, DocHorse
Twee Super mooie dekens van Dominick ontvangen blijven goed zitten De luchtige zijkant van de deken is heel fijn ga er binnenkort nog 1 bestellen Doc horse altijd fijne webwinkel
Het bestelproces is makkelijk, de producten altijd goed verpakt. Assortiment ruim, goede voorraad aanduiding en er is altijd ruimte voor vragen.
Zeer klantvriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht wanneer er problemen zijn met bezorging. Pakketten worden snel verzonden
Altijd snelle en goeie levering. En vooral fijn dat ze veel grote maten hebben voor me reus van 1.83m. Vliegendeken valt top en ook goed luchtdoorlatend.