Tuf-Tuf Nederland- Logo - Beoordelingen

Tuf-Tuf Nederland
Beoordelingen:

372 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.030 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Je kan alles hier wat je voor het verjaardag van je kind vinden! Top kwaliteit en leuke thema’s. Bovendien is het pakketje snel en netjes geleverd. Dank jullie wel Tuf-Tuf, het was een leuke feestje zoals elke keer! Wat jullie beter kunnen doen is misschien wat tips bij elke thema zetten over activiteiten die kunnen gedaan worden met de desbetreffende thema. Zodat degene die het feestje organiseert krijgt een idee over wat kan gedaan worden tijdens een feestje.

Meest relevante negatieve beoordeling

20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tijdens het bestellen in de laatste stap gaf kassamand telkens een foutmelding. Hierdoor paar keer opnieuw de producten moeten toevoegen. Per abuis vergeten om uitnodigings kaarten toe te voegen (juist die had ik met spoed nodig). Volgende dag gebeld met klantenservice en de situatie uitgelegd en verzocht of de kaarten met hoge uitzondering zonder verzendkosten nagestuurd kunnen worden, aangezien ik voor bijna €40 had besteld en het onredelijk vond om voor een vergeten product van maar € 3 nog eens bijna € 5 aan verzendkosten moet betalen. Mevrouw aan de telefoon was kortaf en klantonvriendelijk dat dit niet mogelijk is. Zeer teleurstellend. Vaker bij jullie besteld, maar voor mij een reden om in de toekomst niet meer bij jullie te bestellen ondanks het mooie gevarieerde aanbod aan producten. Klantbehoud mag aan gewerkt worden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Tuf-Tuf Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle verzending en goed op de hoogte gehouden. Alleen de koeriers die ze gebruiken kregen online hele slechte reviews. Ik hield mijn hart vast omdat ik heel veel reacties las over late levering of bij verkeerd huis afleveren, maar gelukkig had ik mijn pakket op tijd. Ik kreeg een melding dat het bezorgd was maar mijn bel was niet gegaan. Ik woon in een appartement ( met lift overigens ) en ben toen naar de brievenbus gelopen beneden en mijn pakket hadden ze daarin gedaan. Tuf Tuf zelf helemaal top !
Beoordeling melden
Antwoord van Tuf-Tuf Nederland
12 apr 2024
Bedankt voor je review. Wat fijn dat de bestelling op tijd is geleverd. Veel plezier van onze producten en we hopen je nog eens terug te zien.
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Leuke producten

Altijd makkelijk en snel te bestellen en leuke producten die niet al te duur zijn. Heel soms jammer dat er dingen uit de collectie gaan welke eerst op “tijdelijk uitverkocht” staan
Beoordeling melden
Antwoord van Tuf-Tuf Nederland
12 apr 2024
Bedankt voor je review. We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling.
TV
Tamara v.
Koedijk
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle top service

Snelle service, leuke spullen en betaalbaar. Had het besteld, en volgende dag al binnen! Bestel elk jaar bij tuf tuf, voor kinderfeestje, verjaardag en feestjes
Beoordeling melden
Antwoord van Tuf-Tuf Nederland
4 apr 2024
Bedankt voor je review. Wat fijn dat de bestelling snel in huis was. Heel veel plezier van onze producten en we hopen dat jullie een leuk feestje hadden
MB
marziana B.
BRUNSSUM
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Leuke webshop

Er was veel niet op voorraad, dat was wel jammer. Maar heb uiteindelijk toch gevonden wat ik nog nodig had.
Beoordeling melden
Antwoord van Tuf-Tuf Nederland
23 apr 2024
Bedankt voor je review. Fijn dat je toch iets gevonden hebt. Hopelijk tot een volgend feestje.
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. Heel erg blij met mijn bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van Tuf-Tuf Nederland
12 apr 2024
Bedankt voor je review. Veel plezier van je bestelling en we hopen je nog een terug te zien.
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen
Beoordeling melden
Antwoord van Tuf-Tuf Nederland
16 apr 2024
Bedankt voor je review. Veel plezier van je bestelling en hopelijk zien we je nog eens terug
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten zijn op voorraad en worden snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Tuf-Tuf Nederland
16 apr 2024
Bedankt voor je review. Veel plezier van onze producten.
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en product zoals op de foto
Beoordeling melden
Antwoord van Tuf-Tuf Nederland
4 apr 2024
Bedankt voor je review en het sturen van de foto's. We hopen je nog een keer terug te zien.
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering en goede producten!
Beoordeling melden
Antwoord van Tuf-Tuf Nederland
4 apr 2024
Bedankt voor je review. Fijn dat de bestelling snel in huis was.
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede levering
Beoordeling melden
Antwoord van Tuf-Tuf Nederland
4 apr 2024
Bedankt voor je review. Fijn dat de bestelling snel in huis was. Veel plezier van onze producten en we hopen je nog eens terug te zien.
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Tuf-Tuf Nederland
12 apr 2024
Bedankt voor je review. Wat fijn dat de bestelling snel in huis was. Hopelijk tot een volgend feestje.
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!
Beoordeling melden
Antwoord van Tuf-Tuf Nederland
4 apr 2024
Bedankt voor je review. Fijn dat de bestelling snel in huis was.
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden