VONROC Nederland- Logo - Beoordelingen

VONROC Nederland
Beoordelingen:

2.989 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.353 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed gereedschap voor een scherpe prijs accu.s die op ieder apparaat passen heb de 4 ampère accu.s die het lang volhouden gereedschap zit tussen hobby en pro in

Meest relevante negatieve beoordeling

24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de KOLOMBOORMACHINE gekocht en val mij eigenlijk tegen als ik het spaakwiel gebruikt om de boor naar beneden te bewegen dit gaat schokkerig en zwaar! Ook kan je op foto 3 zien dat blijft hangen zonder dat je met je hand het spaak wiel vast hebt
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor VONROC Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(75)
(25)
(51)
Resetten
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vroeg nog om informatie. Terwijl ik een Bestelling geplaatst heb. En ze wisten nergens, van of welk artikel of.. dacht waarom heb ik die compressor gekocht daar? SLECHT SLECHT SLECHT EN NOGMAALS MACHTIG SLECHT!
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Twee zomers geleden een heggenschaar aangeschaft en was positief over het resultaat. Het tweede jaar ging een accu stuk en dit jaar deed de andere accu het ook niet meer. ( wel droog en geladen opgeslagen)
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
lijmpistool gekocht. Website vermeld 70 Watt, toestel 24 Watt (70Watt piek). Is niet duidelijk wat verschil is, maar zou beter correct op website vermeld worden. Workmate is zeer licht van constructie.
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zit nu al meer als een week te wachten op een accu , die de volgende dag bezorgd zou worden . Of het nu aan de bezorger ( dpd) of vonroc ligt , dat weet ik niet maar slecht is het wel
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Degelijk apparaat, maar spuitpistool blijft lekken.

Degelijk apparaat, maakt goed schoon, handig te verplaatsen door middel van wieltjes. De aansluiting tussen spuitpistool en verlengstuk blijft lekken.
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
bestelling was niet compleet opberghoes ontbrak na contact met klantenservice is het niet mogelijk om opberghoes na te sturen
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Helaas was se telescopische heggenschaar al kapot bij aankomst, zeer teleurstellend, uiteindelijk m’n geld terug gekregen
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde artikel niet ontvangen. Wel mail van dpd gehad dat het afgeleverd was, maar niet gevonden.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Helaas een defecte wasborstel,en ik moet bijna een maand wachten op nieuwe voorraad.
Beoordeling melden
Antwoord van VONROC Nederland
2 dagen geleden
Beste Jerry, Bedankt voor je bericht. Het is inderdaad zo dat de was borstel momenteel niet op voorraad is. En wij zullen je een nieuwe toesturen wanneer wij het artikel binnen hebben. Met vriendelijke groet, Anne Vonroc
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Helaas geen reactie op klacht over product
Beoordeling melden
Antwoord van VONROC Nederland
29 mei 2024
Beste Luc, Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een email gestuurd zodat wij je kunnen helpen met je klachten. Wij hebben namelijk geen bericht van je ontvangen met deze probleem. Wij zien je reactie tegenmoet op de mail. Met vriendelijke groet, Aline VONROC
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Stofzuiger besteld welke niet zuigt. Zit 0 kracht achter
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen actie op niet geleverd artikel
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beter de klachten behandelen
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden